Coolumsu kimdir?

Konu sahibi son olarak 1329 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
coolumsu kendini nasıl tanımlıyor merak ettim.

Sen anlaman bir ay takılmış birisin :) Ben bu forumun master şefiyim..
Buradaki tüm üyelerin iyi de kötü de yönlerini bilirim.. Toplam takıldığım zamam 9 aydır.. 2017 de bir 3 ay takıldım. 2019 da 2 ay 2021 de 4 ay ama tanımak için çok da zamana gerek yok.
Bu forumun üyelerini bileceksen bunları bil yani

Bunların bi ateist grubu vardır böyle bir de dinci grubu öyle bakma sen bunlara ışığı gördüklerinde ikisi birden saldırır orada milliyetçilik taslayan adam bakarsın sana pkk sempatizanı ile birlikte laf sokuyor.. Her konuya girdiğinde bunlardan bir trol grubunu görürsün mesela din konusuna gşrersin oradan muarız denen adam karşısına çıkar oradan

Bunların bir de ad yazdırma grubu vardır onu etiketledim bunu ayın üyesi yaptım falan her yeri de bunlar ele geçirir kimseye forumda bir şey bırakmazlar.. Her mick her rank falan.. Rank ramk diye ölürler..

Yemi gelen üye rutin olarak multi olarak damgalanır..
Burada mantık adalet falan arama boşuna bu forum böyle bir forum

Bir de sanal aşkçı bir grup vardır forum arkalarında dolanan aşklarını forumda yaşarlar gerçekte hiçbir şey yoktur aralarında..

Olduğu gibi kabul etmek lazım..
Dediğim gibi kompartman kompartman bunların bir tanesi şöyle hafif bir dokun hepsi topluca saldırır..

Den bunlar böyle uslu sakin takılmak istediklerine bakma kavga çıksın da izleyelim diye ölen yanan biten insanlardır..

Neyse diyeceklerim bu kadar iyi akşamlar.
Bak eğer böyle düşüneceksek hiç bir ortama girmememiz gerekir. Ben iyi bir analizciyim kimi kazancağımı kimi kaybedeceğimi iyi bilirim. Aylarca kavga ederim birgün içten bir nasılsın derim herşeyi unuttururum.
Gruplaşma konusunda bişey demiyorum olabilir senelerin verdiği bir alışmışlık vardır. Ama onu da bir kaç zeki sözünle eritebilirsin. Kalıplar ve gruplar her ortam ve her bireyde vardır önemli olan zekanı kullanıp onu olumluya çevirmek bende bazen öfkeme kapılsamda karşımdaki nin benim gibi bir insan oldugunu düşünüyor ve bir yerden sonra boşverebiliyorum.
Topluluklar bazen aşırı gözükebilir örneğin aşırı dalgacı aşırı hümanist ya da aşırı önyargılı diyelim. Bunları yıkmak için bireye ulaşacaksın evet bugün yapılanlar hoş değildi aşırıcılık ve öteleme son derece fazlaydı. Benimde hoşuma gitmedi bireysel kavga farklı bir konu üzerinden toplu rencide ediş çok farklı. Ama eminim onlarda bir yerde düşünecektir gerek yoktu diye.

Ama insan kırmaya ve ötelemeye her zaman karşıyım Mizah başka bişey karıştırılmamalı iyi akşamlar :)

coolumsu kendini nasıl tanımlıyor merak ettim.
sürekli yerdiğiniz ve beğenmediğiniz bu adam hakkında kısa bir bilgi: kendisi italyan lisesi ve yeditepe hukuk mezunu, stajını cooper law firm'de yapmış. ingilizce, italyanca, almanca biliyor ve iyi biri.

Coolumsu bundan tam dört yıl önce olsa haklısın demezdim, sende de vardı.
Ama şimdi haklısın.

Coolumsu bundan tam dört yıl önce olsa haklısın demezdim, sende de vardı.
Ama şimdi haklısın.
Ben hiçbir zaman trollük yapmadım Çavlan.. 4 sene önce bu kompartman ekipleri benim konularımdan çıkmıyordu zaten..
İnsanlarla fikren tartıştığım olmuştur ama kişiliklerini asla alaya almadım, almam.
Ben hiçbir zaman o tip insanlara tenezzül etmem. Bu forumda saygı duyan herkese isterse benden nefret etsin saygım sonsuzdur..
Çok basit çocukça şeyler bunlar..

2017'de takıldığımda biraz gündem konular açıyordum falan foto falan ama bu seviyeye asla kendimi düşürmem..
Hiçbir değeri, sınırı, kıstası yok bunların.. Yani nasıl anlatayım lağım patlarda her yana saçılır ya öyle bir durum.. :)
Uyduruk bir avatar koy saçma, her şeyi alay her şeyden gülme çıkartmaya çalışıyorlar da çok boşlar..
Hani bu espiri anlayışları buysa cidden çok yazık zavallılara..

İnsanların önemsedikleri şeylere kişiliklerine hakaret etmeleri aslında kendi eziklerinin sonucu bence.. Çünkü hayatta hiçbir başarısı yok onların
Açtığim sacma sapan konularla ben yapiyorum bunu ve cok egleniyorum yaparken ,.p
Sen konudan yapıyorsun onu, o problem değil.. Onu herkes yapar kafa dağıtmayı senden ben trollük görmedim..
Ben neyi kastettiğimi bence herkes gayet iyi anladı..

insanları alay konusu yapan şerefsiz tipleri ne yapacağız, onur şeref haysiyet tanımayan insanlara hücum edenleri.. Sürü gibiler aynı.. Haksız mıyım?
Bunların ülke vatan dertleri de yoktur.. Aile dertleri de yoktur anne baba parası semirirler bir de yemke yaşarlar geğirirler sonra hop klavye başına ona alay buna saldır.. Falan filan..
Bunların yüzüne tükürsen yarabbi şükür sanırlar..

Türkiye'nin geldiği nokta bu işte, neoliberalizmin kapitalizmin sözde özgürlük altında her şeyi değersizleştirme programının sonuçları..
Bence insanın bir sınırı olmalı.. Bir değeri olmalı.. Vicdanını öldürmemeli.. Ne olursa olsun.. Hayatı bu troll ve troliçeler gibi semiererek geğirerek o aşağılık hiçbir değer, hiçbir sınır tanımayan bir şekilde yaşanmaz.

Benim bir davam var
Bir sınırım var
Bir değerim var..

Bu troll trolliçelerin aslında bir şeyleri de yok boş gürültü sadece sesleri çok çıkıyor.. Ciddi önemli bir durum olsa bunlarınhiçbirini bulamazsın çil yavrusu gibi dağılırlar..
Ama maalesef bu kuru gürültüye de prim verenler var maalesef..

Ben hiçbir zaman trollük yapmadım Çavlan.. 4 sene önce bu kompartman ekipleri benim konularımdan çıkmıyordu zaten..
İnsanlarla fikren tartıştığım olmuştur ama kişiliklerini asla alaya almadım, almam.
Ben hiçbir zaman o tip insanlara tenezzül etmem. Bu forumda saygı duyan herkese isterse benden nefret etsin saygım sonsuzdur..
Çok basit çocukça şeyler bunlar..

2017'de takıldığımda biraz gündem konular açıyordum falan foto falan ama bu seviyeye asla kendimi düşürmem..
Hiçbir değeri, sınırı, kıstası yok bunların.. Yani nasıl anlatayım lağım patlarda her yana saçılır ya öyle bir durum.. :)
Uyduruk bir avatar koy saçma, her şeyi alay her şeyden gülme çıkartmaya çalışıyorlar da çok boşlar..
Hani bu espiri anlayışları buysa cidden çok yazık zavallılara..

İnsanların önemsedikleri şeylere kişiliklerine hakaret etmeleri aslında kendi eziklerinin sonucu bence.. Çünkü hayatta hiçbir başarısı yok onların

Sen konudan yapıyorsun onu, o problem değil.. Onu herkes yapar kafa dağıtmayı senden ben trollük görmedim..
Ben neyi kastettiğimi bence herkes gayet iyi anladı..

insanları alay konusu yapan şerefsiz tipleri ne yapacağız, onur şeref haysiyet tanımayan insanlara hücum edenleri.. Sürü gibiler aynı.. Haksız mıyım?
Bunların ülke vatan dertleri de yoktur.. Aile dertleri de yoktur anne baba parası semirirler bir de yemke yaşarlar geğirirler sonra hop klavye başına ona alay buna saldır.. Falan filan..
Bunların yüzüne tükürsen yarabbi şükür sanırlar..

Türkiye'nin geldiği nokta bu işte, neoliberalizmin kapitalizmin sözde özgürlük altında her şeyi değersizleştirme programının sonuçları..
Bence insanın bir sınırı olmalı.. Bir değeri olmalı.. Vicdanını öldürmemeli.. Ne olursa olsun.. Hayatı bu troll ve troliçeler gibi semiererek geğirerek o aşağılık hiçbir değer, hiçbir sınır tanımayan bir şekilde yaşanmaz.

Benim bir davam var
Bir sınırım var
Bir değerim var..

Bu troll trolliçelerin aslında bir şeyleri de yok boş gürültü sadece sesleri çok çıkıyor.. Ciddi önemli bir durum olsa bunlarınhiçbirini bulamazsın çil yavrusu gibi dağılırlar..
Ama maalesef bu kuru gürültüye de prim verenler var maalesef..
Maalesef ...

Sivaslılar konusunda düşünceleriniz nedir coolumsu bey ona göre yorum yapacağım? :s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri