Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çünkü din istismarı ve riyaya karşıyız..coolumsu...... bu kadar dinine bağlı bir insansın ama bir tane bile namaz kılarken foton yok forumda..........
Okudum, anladım.. Bu konular niye açılıyor sanıyorsun?@Coolumsu allaha inaniosan nolur artik su soruma cevap ver lan. D sen kur-an okudun mu hiç?
Hasktr ordan g.tm ajsjsjsjdjdjjdjdjdjdBen frontal korteksim
Ben öyle bir şey hatırlamıyorum. O yıllarda siyasete de uzaktım zaten. Çekişmeli bir seçim olmuştu, onu hatırlıyorum.Yok ya hep savundu
Onlar bir yılı 19 ay derler ama bir yıl 12 aydır Kuranla çelişiyorlar onlar.. Bahailik ile 19 Mucizesinin alakası yok.. Bahalik şirk dinidir. Nokta benim inancım bu..
Orada harf ekleyen dinden para kazananlar derken kimden bahsettiğini anlıyor herkes merak etmeMuarız bu şeyhler çalışmazken nasıl Türkiye'nin en zengini oluyorlar bir ara anlatsana bize bunu
Kendi emekleriyle mi oteller hastaneneler dikiyorlar yoksa müritlerinden topladıklarından mı?
milyon dolarlik 19.org u kim almiş acaba?Muarız bu şeyhler çalışmazken nasıl Türkiye'nin en zengini oluyorlar bir ara anlatsana bize bunu
Kendi emekleriyle mi oteller hastaneneler dikiyorlar yoksa müritlerinden topladıklarından mı?
İftiraların bitmek bilmiyor.Sen de onlardan biriysen lafımı üstüne alınabilirsin sorun yok..
Sanırım biraz uzun olucak ama... İstersen görmezden gelebilir yahut cevap vermeme hakkınıda kullanabilirsin dostum...Manyak değil fazla zekiyim ama sizi aştığı için bu zeka size öyle görülebilir..
Manyak olsaydım sizin gibi tanrıyı inkar edip ateist olurdum.. İnsan kendine yabancılaşırsa öyle olur iste..
Evrendeki bu muhteşem düzeni görmeyip, hurafeci din adamlarınıın saçmalıkları ile kafamı doldurup onları doğru sanıp Allah'ı Kuran'ı inkar etmek mi akıllılık?
Yapma lütfen bu konularda beni itham edecek son kişi bile değilsin..
Zaten ateizm gelenekteki o kötü zihniyeti, onlarda sizi besleyip dururlar..
19 Mucizesi hepinizin oyunlarını boşa çıkardığı için el ele verip saldırıyorsunuz..
Bu arada sen bir İslam ateisti değil sunni ateistsin.. Bunu da bil yani.. İslam ile hiç tanışmadınız maalesef ne sen ne yabani ne melnur ne de diğerleri.. Keşke gerçekleri görseniz sizler için cidden üzülüyorum.. Sen ahiretini kaybetmişsin dünyada hayatının anlamını kaybetmişsin o harf çıkaran ekleyen dinden para kazananların umrunda olmaz ki onların tezgahları yine devam eder sen kaybettiğinle kalırsın..
Neyse yazdıklarımı kabul etmiyorsan bile dinleme saygısı göster hiç değilse..
Bu arada o İslam'ı bildiğini sandığınız benle tartışan sözde adam hiçbir şey bilmiyor..
Kuran'a harf eklemeye adamın bilgisi şurada dursun..

ismini vermek istemeyen izleyici konumundayım şuanKimmiş o komplocu![]()
Ben de herkes kadar açıyorum emin ol..@Coolumsu sen bu konu açma işini zirvede bıraksan mı diyorum ?
Benim ne işim olur ya onun yakasında.. Orada bile olmak istemem öyle sevmiyorum..cüppeli ahmet: Coolumsu düş artık yakamdan
Gene yaşına göre bir cevap vermişsin bravo şımarık çok bilmiş çocuk.Senden çok daha iyi biliyorum emin ol
Sevin, en azından bir kişi seni ciddiye aliyor olabilir. Ciddiye alınacak biri asla değilsin ama.Hayattaki tek amacın forumda bana laf yetiştirmeye çalışmak ahshsgsgm![]()
He yav o kadar kıskanıyorum ki seni geceleri yatamıyorum. Kendini borhkgfh sanan çocuk.Beni kapris yapmışsın kıskanıyorsun baya![]()
Amaan isterse notacı olsun baksana ne kadar sevimli.. :pBence hiç değil samimi olsa natocu olmazdı..
2019 eylülden bu yana bu cevabı mı düşünüyordun xdBenim ne işim olur ya onun yakasında.. Orada bile olmak istemem öyle sevmiyorum..
ŞUAN emin oldum cool.Ben de herkes kadar açıyorum emin ol..