Coolumsu kimdir?

Konu sahibi son olarak 1339 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Coolumsu allaha inaniosan nolur artik su soruma cevap ver lan. D sen kur-an okudun mu hiç?

Muarız bu şeyhler çalışmazken nasıl Türkiye'nin en zengini oluyorlar bir ara anlatsana bize bunu :)
Kendi emekleriyle mi oteller hastaneneler dikiyorlar yoksa müritlerinden topladıklarından mı?
Orada harf ekleyen dinden para kazananlar derken kimden bahsettiğini anlıyor herkes merak etme :)
Sen ispat edemediğin iddianı tekrar et haydi :)

Muarız bu şeyhler çalışmazken nasıl Türkiye'nin en zengini oluyorlar bir ara anlatsana bize bunu :)
Kendi emekleriyle mi oteller hastaneneler dikiyorlar yoksa müritlerinden topladıklarından mı?
milyon dolarlik 19.org u kim almiş acaba?

Manyak değil fazla zekiyim ama sizi aştığı için bu zeka size öyle görülebilir..
Manyak olsaydım sizin gibi tanrıyı inkar edip ateist olurdum.. İnsan kendine yabancılaşırsa öyle olur iste..
Evrendeki bu muhteşem düzeni görmeyip, hurafeci din adamlarınıın saçmalıkları ile kafamı doldurup onları doğru sanıp Allah'ı Kuran'ı inkar etmek mi akıllılık?
Yapma lütfen bu konularda beni itham edecek son kişi bile değilsin..

Zaten ateizm gelenekteki o kötü zihniyeti, onlarda sizi besleyip dururlar..
19 Mucizesi hepinizin oyunlarını boşa çıkardığı için el ele verip saldırıyorsunuz..

Bu arada sen bir İslam ateisti değil sunni ateistsin.. Bunu da bil yani.. İslam ile hiç tanışmadınız maalesef ne sen ne yabani ne melnur ne de diğerleri.. Keşke gerçekleri görseniz sizler için cidden üzülüyorum.. Sen ahiretini kaybetmişsin dünyada hayatının anlamını kaybetmişsin o harf çıkaran ekleyen dinden para kazananların umrunda olmaz ki onların tezgahları yine devam eder sen kaybettiğinle kalırsın..

Neyse yazdıklarımı kabul etmiyorsan bile dinleme saygısı göster hiç değilse..
Bu arada o İslam'ı bildiğini sandığınız benle tartışan sözde adam hiçbir şey bilmiyor..
Kuran'a harf eklemeye adamın bilgisi şurada dursun..
Sanırım biraz uzun olucak ama... İstersen görmezden gelebilir yahut cevap vermeme hakkınıda kullanabilirsin dostum...
"Neyse yazdıklarımı kabul etmiyorsan bile dinleme saygısı göster hiç değilse.." şu cümlene istinaden son kez ciddi konuşucam ondan sonra hep troll`e bağlarım söylim dostum.
Okey ben manyak olurum sorun değil , okey kötü zihniyeti de kabul ederim , ben kötü zihniyetliyim.
Okey tanrıyı sonuna kadar inkar ediyorum ve hiç bir şey umrumda değil. Tanrıdan haz etmiyorum ama maalesef ŞEYTAN ile daha iyi anlaşıyorum napim.
Okey islam ateisti değilim , hoş ateist olduktan sonra bunun bir önemi yok. Ateistim demek bile aslında şov cümlesi gibi gözüktüğünden pek kullanmayı sevmem zaten düşüncelerim ve yazdıklarım ile bu anlaşılır bir durum. O yüzden bana söyleyeceğin hiç bir söz ve itham sorun değil.

Ancak sen forum da müslüman arkadaşlarımızla da ters düşüyorsun. Hadi ben ateistim benim ile ters düşmen normal bir durum. Tanrını inkar ediyorum sonuçta.
E diğer üyeler müslüman ama neden senle anlaşamıyor kimse?

(SORU) Yani herkes din konusunda bugüne kadar 19 konusunda yanıldığı için ve 19 keşfedilmeden önceki insanlar aslında yanlış mı yaşadı islamı? Kaldı ki senin 19 ile olan tezini senden önce çooooook adam da ve edip yüksel de gördük agacım.

(Ya öyle bişi yok diyeceksin araştırsan bile ama en azından görenler internetten ve kaynaklardan araştırabilir)
Daha da geriye gidelim mesela , newton da zamanında tevratın şifresini çözmek için uğraşmış ama olmamış ne yazık ki (değiştirildi çünkü diyeceksin ama kitabına sahip çıkamayan bir tanrıya darılmak zorunda kalırım bilmiş ol) numeroloji bilimi çökeli 10 yıldan fazla oluyor hacım. Ömer çelakıl zamanında bu furya başladı sonra edip yüksel ömere arka çıktı ama yine de bir yere varamadılar.
Bir örnek veriyim numeroloji konusunda sana;

şu kitabı okuma şansın olursa bi kontrol et derim;
0000000327320-1.jpg

Gelelim ortamlar da hava atabileceğimiz ve rumeysaların , büşraların ve nurşahların gönlünü fet edecek bilgilere;
İnsan eli ile yazılmış bir kitap bu arada. Çocuklar için üretilmiş nedir ne değildir araştırabilirsin.
Bir kitap da mucize aramaların en büyük olayı kitap da geçen tek ve çift kelime sayısıdır agacım. Bu islam da bir safsatayı bilimsel olarak tok birine yedirmenin en güzel aparatifidir.

31 sayfa kitap
26 sayfa yazı
5 sayfa resim var bu kitap da

30 kelime tek
30 kelime çift var diyelim
(not edebilirsin hatta)

26 sayfanın 13 sayfasında çift kelime 13 sayfasında tek kelime var (mükemmel bir simetri mucizesi olduğunu görüyoruz olarak adlandırabilir mesela)
Ayrıca insan eli ile yazılmış (Ben bile ateist olduğum halde tesadüf diyemiyorum , kesinlikle bir mucize bu bak sakın inkar etme şirke girersin ve tontonbaba çarpar)

Nedir bu 13 ? Hristiyanlar da uğursuz bir sayı mesela dimi? 13.cuma dan yola çıkarsak
İstanbulun fethi ne zaman oldu babuş? 1453
1+4+5+3 kaç yapar? 13 (Anladın mı mucizeyi)

Gelelim en can alıcı numeroloji mucizesine baboli , buraya pür dikkat kesil biraz dan post (nur çıkaracak)

13 sayfa tek kelime
13 sayfa çift kelime

13x13=169 yapar

Sayfa sayısı toplam 31 sayfa demiştik değil mi?
1 den 31 e kadar tüm sayıları topla ne yapar "496"
496 ile 169`u topladığımız zaman ne olur peki?
496+169= 665
Peki 665 kitap da neye eşit biliyormusun ?

KİTAP DA TOPLAM KELİME SAYISI 665
1618012053843.jpeg

İşte sana numeroloji mucizesi , bu arada kitabın linkini paylaşıyım belki araştırmak istersin.
"İşte o mucize kitap"

Konumuza dönücek olursak...
Ayrıca bir sürü müslüman tanıdığım ve forum da düşünceleri ile ters düştüğün adam da senin ile aynı fikir de değil. Eğer söylediklerinde mantık olsa müslüman bir üyemiz muhtemelen ümmet ve islam için beni durdurmaya kalkardı sana karşı antitez üretirken (yanlış biliyorsun) diye.
Tekrar söylüyorum istediğin şeye inanabilirsin , dilersen şezlong`a inan , hristiyan ol ne bilim budist ol ama aptal olma.
Bu sana son ciddi konuşmamdı dostum artık troll`den başka bir şey yapmayacağım. Yine de cevabını merak ettiğim için son bir kez daha gelecek cevaba normal cevap vereceğim.
Kendine iyi bak , beni de boşver artık kurtuluşum yok cehennemliğim ve orayı şimdiden seviyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri