Hayattaki basarilarina mi? Ne basardin? Hatirlamiom moruk.Boş yapmasan.. Geçen gün hayattaki başarılarıma küfür eden sen değil miydin?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayattaki basarilarina mi? Ne basardin? Hatirlamiom moruk.Boş yapmasan.. Geçen gün hayattaki başarılarıma küfür eden sen değil miydin?
Evladım kendi kendini neden deşifre ediyorsun. Şımarık çocuk olduğunu biliyoruz da adnjfjj olduğunu neden açıklıyorsun.Şeytanları deşifre ediyoruz)
Ne diyorsun İslam'ın içinde ne yanlış varKusursuz olan yalnızca Allah’tır, onun kitabı da öyledir
Ama İslam dersen tonla yalan var içinde..
Gelenekteki çoğu şey yalan ve iftiradan ibaret
Al sana bir örnek izle gör..
Haha benle oynamayı bıraktın mı![]()
her bokta gösteriş peşine düşüyorsun benim dünya görüşüme göre saçma bu.Haha benle oynamayı bıraktın mı![]()
Üzül senCoolumsu yüzüme vurdu. Harap haldeyim.
Garip olan benim bunu eleştirmem mi? Yoksa Atatürke şeytan diyen birinin kitaplarını Chpnin savunması mı? Hangisi daha garip?İnşallah trolsündür diyecem ama coolumsu maalesef onun için bile akıl sağlığı gerekli. Ne alakası var Kılıçdaroğlu ile tarikatlerin. Adam ortodoks bile degil. iktidar mi olmuş ki kime neye sebep olmuş. Partisi laikliğin tek kalesi kalmış. Hala bik bik diyorsun. Ona ayrı sallıyor buna ayrı saklıyorsun. Hayır ne olsun. Halinden memnunsan devam edelim düzene. Değilsen neden muhalif kanada iftira atıyorsun. "ben doğru bildigimi soylerim" diyorsan bildiklerin de doğru değil. Kaldı ki doğru olsun. Hiç biri beş para etmez adamlar olsun. Ne yapalım? Demokrasi devam edecekse tek gücümüz oy. Sandık gelince kime destek olalım. %0,001 lik adamlarla fantazi yapacak vaktimiz mi var. Tey allaam ya
Ben öyle birisi değilim..Bu coolumsu yakında şey de der.
Allah iyi allahı seviyorum ama çevresi kötü.
1972 yazdılar. Bilgisayarın en ilkel halinden en gelişmişine kadar kısa format yanında her daim uzun format yer aldı.
neden bulusmuyoruz? bana kendini daha iyi anlatirsinBen öyle birisi değilim..
"19"hamle de bitiriyorsun dimi isi nansnsndnndKendimi övmeyi sevmem ama neden bu kadar iyiyim
Çocuk yaşta kendimi eğitsem dünya şampiyonu olabilir miydim
Şu oyunama bakınca vay be diyorum kendime
![]()
Rapid Chess • Coolumsu vs ManikandanRajaminor
Coolumsu (1825) played ManikandanRajaminor (1835) in a rated Rapid (10+0) game of chess. Coolumsu won by checkmate after 36 moves. Click to replay, analyse, and discuss the game!lichess.org
Kendimi övmeyi sevmem ama neden bu kadar iyiyim![]()
yenince laf yok, sen harbi çocuksun ya yenilince yenildim demeyi öğren.Ümit son 3 oyunu sen oynamadın yeme beniHile yapmak çok yanlış bir şeydir..
Çok zeki arkadaşımız @Fındık Koçanı ama benim gözümden kaçmaz kanka ahshshds![]()
![]()
Correspondence Chess • Coolumsu vs umyt1453
Coolumsu (1602?) played umyt1453 (1539?) in a rated Correspondence game of chess. umyt1453 won by checkmate after 34 moves. Click to replay, analyse, and discuss the game!lichess.org
5 maçın 2 sini yenerken hile yoktu yenilince hile var hee yavrum he...Çok zekisin sen cidden çooook![]()