Coolumsu kimdir?

Konu sahibi son olarak 1339 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah trolsündür diyecem ama coolumsu maalesef onun için bile akıl sağlığı gerekli. Ne alakası var Kılıçdaroğlu ile tarikatlerin. Adam ortodoks bile degil. iktidar mi olmuş ki kime neye sebep olmuş. Partisi laikliğin tek kalesi kalmış. Hala bik bik diyorsun. Ona ayrı sallıyor buna ayrı saklıyorsun. Hayır ne olsun. Halinden memnunsan devam edelim düzene. Değilsen neden muhalif kanada iftira atıyorsun. "ben doğru bildigimi soylerim" diyorsan bildiklerin de doğru değil. Kaldı ki doğru olsun. Hiç biri beş para etmez adamlar olsun. Ne yapalım? Demokrasi devam edecekse tek gücümüz oy. Sandık gelince kime destek olalım. %0,001 lik adamlarla fantazi yapacak vaktimiz mi var. Tey allaam ya

İnşallah trolsündür diyecem ama coolumsu maalesef onun için bile akıl sağlığı gerekli. Ne alakası var Kılıçdaroğlu ile tarikatlerin. Adam ortodoks bile degil. iktidar mi olmuş ki kime neye sebep olmuş. Partisi laikliğin tek kalesi kalmış. Hala bik bik diyorsun. Ona ayrı sallıyor buna ayrı saklıyorsun. Hayır ne olsun. Halinden memnunsan devam edelim düzene. Değilsen neden muhalif kanada iftira atıyorsun. "ben doğru bildigimi soylerim" diyorsan bildiklerin de doğru değil. Kaldı ki doğru olsun. Hiç biri beş para etmez adamlar olsun. Ne yapalım? Demokrasi devam edecekse tek gücümüz oy. Sandık gelince kime destek olalım. %0,001 lik adamlarla fantazi yapacak vaktimiz mi var. Tey allaam ya
Garip olan benim bunu eleştirmem mi? Yoksa Atatürke şeytan diyen birinin kitaplarını Chpnin savunması mı? Hangisi daha garip?

Deli saidin kitapları özgürce yayılsın Atatürk‘e Cumhuriyet ‘e hakaret etsin diye ben mi özgür bıraktırdım da bana sallıyorsun?

Ben iftira atmam gerçekleri yazıyorum hep.. :)
Olaya iktidar muhalefet gibi sizin siz anlayışınızla değil

Doğrular, gerçekler ve yalanlar çizgisinden bakıyorum.

O kitaplar dinen şirk hurafe dolu bu ülkeyi hedef alıyor. Ayrıca said nırside fetö gibi dış uzantıları olan bir adamdır.. İşte muhalefet bu seviyede olduğu için iktidar da o seviyede..

Yapma Deli Said’in kitaplarını savunmasının hiçbir mantıklı açıklaması yok.
Destek vereceksen ver kimse sana şuna buna oy verme demiyor ama bunlarda gerçek

Böyle iktidarı devireceğinizi sanıyorsanız daha çok beklersiniz.. Bu kafa yapısı akıllı kafa yapısı değil

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına CHP'lilerden tepkiler geldi.. Son tweeti iyi oku @climax

b68d048f-f5b4-4c63-8f0f-c75d709c7527.jpg
448d769b-7e5c-4476-af06-5ef4d004bdf3.jpg
ad2098c4-974a-49af-bfc2-425937884132.jpg
14a453ac-39f8-4ee5-92df-a6dacc275cd4.jpg
7744cde4-735c-443f-8b36-4fead515cdbe.jpg

Soru da belirtilen varlıklar cinler ise @Coolumsu bir musluman olarak evet inaniyorum.

1972 yazdılar. Bilgisayarın en ilkel halinden en gelişmişine kadar kısa format yanında her daim uzun format yer aldı.

72 yazdığı yerde her daim 1972 de yazdı.

Bunun yanında, videoda: "Bilgisayar biliminden çıkarıldı" ifadesi kullanıldı.

Şimdi tekrar s..... çekmek zorundayım. Kredin bitti.

Kendimi övmeyi sevmem ama neden bu kadar iyiyim :D
Çocuk yaşta kendimi eğitsem dünya şampiyonu olabilir miydim :D
Şu oyunama bakınca vay be diyorum kendime :D

"19"hamle de bitiriyorsun dimi isi nansnsndnnd

Ümit son 3 oyunu sen oynamadın yeme beni :D Hile yapmak çok yanlış bir şeydir.. :)

Çok zeki arkadaşımız @Fındık Koçanı ama benim gözümden kaçmaz kanka ahshshds :D
yenince laf yok, sen harbi çocuksun ya yenilince yenildim demeyi öğren.
10 dk da yenemeyince 2 dk ayarlıyor ki süreyle yenecek uyanık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri