B
BuYuCu
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Varda sen değilsin.
Forumda karşı cinsten hoşlandığınız birisi var mı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Forumda karşı cinsten hoşlandığınız birisi var mı?
Niye sen alındın ki ?Hemen kafandan 10 kişiye yazıyorlar falan demişsin ne alaka forumda her sohbet ettiğimizle sevgili olmak için mi sohbet ediyoruz sanki?
Bana göre doğru onu napıcaz ? .(Alınmadım ki.. Sadece bakış açını yanlış buldum..
Ciddi misin kim ediyor ???Aynen forumda bol bol dedikodunuz geçiyor![]()
Saçma dediğin konularda hep cevabın var@Coolumsu ne saçma konular açıyorsun bazen.
Kimsesi ortamda bulunmayan birisini morg'dan çıkarılmasına yardım ettim. Adam beni bir hafta boyunca rüyamda kovaladı.
HaklisinDuymuyorsan o senin sorunun![]()
Sen mutlu musun cool ?Gerçekten mutlu musun?
Bu konuya biraz zor gelir.
Ne hurafesi? Adam dini butun biri.Güldürme beni hurafeleri savunan bir adamı neden kıskanayım?
Alma yavrum alma. Sende zaten zeka fiskiriyor, bosuna harcaniyorsun burada, yazik etme kendine. Bir kere olsun mert ol sözünü tut. Bana cevap vermeyecegini söylemistin. Cevap vermeyip sadece görüsmü aliyorsun simarik cocuk?@melnur cum bu konudaki fikirlerini alalım![]()
Eninde sonunda kapanacak ama yoksa iktidar bunun altından kalkamaz![]()

Eski yeni zihniyet değişti mi? Haber mi haber gerçek mi gerçek..
Haddini bil biraz yakıştırdığın şeylere iyi bak bana o kelimeyi yakıştıramazsın sen sesimizi çıkarmadıkça tepemize çıkcaksın benim gibi sakin birini bile çileden çıkarma istersen.Yosun bile pkkyı savunmaya başlamış.. Sol sağ olmak önemli değil insan olabilmek önemli anladın mı?