Frozen
Bronz Üye
2000'i yaşanmamış saymayalım.. bir de ona bedel öderiz yoksa20 değil aslında 19 sene gecikmeli çünkü korona 2019 da başladı..
Ciddi bir konu çünkü.. Y2K Problems yaz araştır..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2000'i yaşanmamış saymayalım.. bir de ona bedel öderiz yoksa20 değil aslında 19 sene gecikmeli çünkü korona 2019 da başladı..
Ciddi bir konu çünkü.. Y2K Problems yaz araştır..
Liderin topal mı söyledi sana bu tarihi.2033 yılını bekle sadece akp o zaman gidecek ve sen de bugünkü söylediklerin için utanç duyacaksın..
Dinin aslında senin olarak olacaktı ama otomatik düzeltme öyle değiştirmiş ve ben tekrar bakmadığım için öylece kalmış. Ana neyse o kadar da önemli değil ben hiç bir dine inanmıyorum.Dinin derken müslüman olmadığını halka açıklıyorsun yani.. Güzel güzel..
Sizin gibilerin düşmanlığını dostluğuna tercih ederim..
19 konusu diğer siyasi konulara benzemez.
Bu lanet seni de vurur..
Çünkü çok büyüklerden bir sözü mucizeyi inkar ediyorsun
Ben senin gibi rakamlara anlamlar yuklemiyorum maalesef cok sacma geliyor bu dusuncelerÖzür değilde önem verebilirsin bu sayıya![]()
Rakamlar uzerinden Kuran ve Allahi karistirma konuya, cok sukur inaniyorum tabi ama yazilanlar gercekten cok sacma sen her ne dersen de bu konuda ikna olmamHerkesin fikrine saygım var..
Allah’a ve Kuran’a inanıyor musun Sanem?
Bu ayeti hiç mi okumadın?
![]()
Müddessir suresi 30. ayet - Açık Kuran
Onun üzerinedir on dokuz! - Aleyha tis'ate aşer.acikkuran.com
@Coolumsu 'yu cok severim Konusunun ilgi gormesi beni mutlu eder neden sabote edeyim? Satasmak icin bir tarafindan elementler uydurma fikrin varsa yaz yoksa oku cik istersen germe ortamiYöneticiye bak, konu ilgi görünce sabote etmeye çalışıyor bu yolda devam cool insan bunlar yildirmasin seni
Benden alıntı yapma ben senden yapmıyorum benimle uğraşma üslubuna da dikkat et ne o bir tarafından element uydurma falan kendine gel sokak ağzıyla yazma forumda bana@Coolumsu 'yu cok severim Konusunun ilgi gormesi beni mutlu eder neden sabote edeyim? Satasmak icin bir tarafindan elementler uydurma fikrin varsa yaz yoksa oku cik istersen germe ortami
Bilmiyordum, tabi daha önce fetullahın götünün dibinden ayrılmayanlar gibi olmadığım için, biraz daha dikkat ederim. Eyvallah.Paylaştığın kanal Fetöcülerin kanalı mahkeme kararıyla kapatılmış bir kanaldır Türkiye de yasak.. @Extraction böyle paylaşımlar yüzünden terör örgütü propagandası yapmaktan ceza alabilirsin..
Benden söylemesi.. ^^
Türk tipi milliBiden’a şirin gözükmek için taklalar atan adamlardan milli olmaz..![]()
Siyasetin dilinden anlamıyorsunBiden’a şirin gözükmek için taklalar atan adamlardan milli olmaz..![]()
Hizmetkar olarak gelenleride gördükBizler dünyaya özgür insan olarak doğarak geldik, kimseye hizmetkar olmaya değil..
Ak parti hiçbir zaman feto yu savunmadi, şu an feto ile mücadele eden kim ak parti, MHP ve Perinçek başka var mıFetullahçı Terör Örgütünü savunmak için Türk ordusunun şerefli paşasına hakaret etmek millilik değildir. Bunun adı başka bir şey de neyse..
Ya bırak şimdi 2004 u bu adam feto yu karşısına alacak cesareti gösterdi bunu desteklemen lazım, gidip Meral e mi oy vereceksin2004 MGK kararlarında paşalar Ak Parti’ye Fetullahçı çeteyi izle faliyetlerine dikkat et diyor, Erdoğan’da bunu diyen şerefli askerlere “kes lan“ diye bağrıyor..
Seviye bu.. Halk tv değil bak ülke tvnin haberi![]()
![]()
Evet cool bey.Meral Akşener mi asgshshs komiksin ultra arslan![]()
Şu yorumdan sonra diyecek bir şey bulamıyorum
@kLara bu yorum hakkında ne düşünüyorsun? Akşenerci olmak ile suçlanıyorum ahshshdhdhdd ona sor beni
@ultrAslan git işine ya saçma sapan şeyler yazıyorsun.. Hee iyi partiye oy verip nato ve amerikan ajanları, fetöcü vatan hainleri ile kutlama yapacağım (!) git işine ya.. Ya şu partilerin hiçbirine aklınızı kiraya vermeyin ya biraz özgür olun.. Gerçekleri görün, eleştiri kültürünüzü yükseltin..
Siyasiler halkı birbirine düşürerek halkı sömürmek için vardır.. Benim görüşüm bu..
Fark ettim de hiçbiriniz partinizin eleştirilmesine ve rezaletlerinin ortaya çıkarılmasına dayanamıyorsunuz.. Oysa biz hepimiz halkız..
Hür ve bağımsız olun ya, bu kadar açık saçma sapan şeyleri yanlışları savunmayın..
Ama size de bir şey diyemiyorum.. Şark toplumlarının sorunu bu işte, insan perestçi olmak..Arkadaşlar siz istediğiniz partiyi destekleyin, partizan falan olun bir şey demem herkesin özgürlüğü ama ben hür ve bağımsız biriyim..
Akp,Chp,Mhp,Hdp,İp, ve diğerleri hiçbir fark yok hepsi sizi sömürüyorlar bunu fark edin..![]()
lichess indirOynamayı bilen varsa oynayalım![]()
bende üyeyim nick?Üye ol da istersen oynayalım..
Türkiye cumhuriyeti meclisi, vekilleri kadınlar konusunda böyle bir kanun çıkaracak çapta değil.Kadına şiddet önlenmeli ama bu emperyalist paçavralarla değil gerçek kanunlarla yapılmalıdır.
Türkiye Cumhuriyet meclisi her türlü kanunu yapabilecek güçtedir..
Coolumsu uygun bir zamanda oynayalımbende üyeyim nick?
ben istek yolladimda sen reddettin galibaCoolumsu uygun bir zamanda oynayalımSenle oynamak isterim