Coolumsu kimdir?

Konu sahibi son olarak 1334 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2033 yılını bekle sadece akp o zaman gidecek ve sen de bugünkü söylediklerin için utanç duyacaksın..
Liderin topal mı söyledi sana bu tarihi.
Sen ve dinin gibilere ihtiyacı var bazı teorisyenlerin. Başka türlü ekmek yiyecekleri yok.

Dinin derken müslüman olmadığını halka açıklıyorsun yani.. Güzel güzel..
Sizin gibilerin düşmanlığını dostluğuna tercih ederim..
19 konusu diğer siyasi konulara benzemez.
Bu lanet seni de vurur..
Çünkü çok büyüklerden bir sözü mucizeyi inkar ediyorsun
Dinin aslında senin olarak olacaktı ama otomatik düzeltme öyle değiştirmiş ve ben tekrar bakmadığım için öylece kalmış. Ana neyse o kadar da önemli değil ben hiç bir dine inanmıyorum.
Yehovanın şahitleri de ilk tanıdığım yıllardan beri mucizeden bahsediyor onlara inansaydım dünya 2000 yılında yok oluyordu,.....
Sen inan çok bilen çocuk. Bu ara liderin topalı da ikna etki bu lanet onu da vurmasın. Ne de olsa büyük liderin, 2033 de kesin başkan olacak,.....
Bitcoin alıp ne kadar kazık yedin veya almadığın halde bir kere aldım deyip yalan söyleyerek günah mı işledin? Eğer günah işlediysen biliyorsun tüm lanetler üzerinde olur.

Son düzenleme:
@Coolumsu Dostum...
Yapılan kötü yorumları boşver takma kafana onlar eğlensin, konun daha kötü bozma moralini.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yöneticiye bak, konu ilgi görünce sabote etmeye çalışıyor bu yolda devam cool insan bunlar yildirmasin seni
@Coolumsu 'yu cok severim Konusunun ilgi gormesi beni mutlu eder neden sabote edeyim? Satasmak icin bir tarafindan elementler uydurma fikrin varsa yaz yoksa oku cik istersen germe ortami

@Coolumsu 'yu cok severim Konusunun ilgi gormesi beni mutlu eder neden sabote edeyim? Satasmak icin bir tarafindan elementler uydurma fikrin varsa yaz yoksa oku cik istersen germe ortami
Benden alıntı yapma ben senden yapmıyorum benimle uğraşma üslubuna da dikkat et ne o bir tarafından element uydurma falan kendine gel sokak ağzıyla yazma forumda bana

Paylaştığın kanal Fetöcülerin kanalı mahkeme kararıyla kapatılmış bir kanaldır Türkiye de yasak.. @Extraction böyle paylaşımlar yüzünden terör örgütü propagandası yapmaktan ceza alabilirsin..

Benden söylemesi.. ^^
Bilmiyordum, tabi daha önce fetullahın götünün dibinden ayrılmayanlar gibi olmadığım için, biraz daha dikkat ederim. Eyvallah.

Fetullahçı Terör Örgütünü savunmak için Türk ordusunun şerefli paşasına hakaret etmek millilik değildir. Bunun adı başka bir şey de neyse..
Ak parti hiçbir zaman feto yu savunmadi, şu an feto ile mücadele eden kim ak parti, MHP ve Perinçek başka var mı

2004 MGK kararlarında paşalar Ak Parti’ye Fetullahçı çeteyi izle faliyetlerine dikkat et diyor, Erdoğan’da bunu diyen şerefli askerlere “kes lan“ diye bağrıyor..

Seviye bu.. Halk tv değil bak ülke tvnin haberi :) :)
Ya bırak şimdi 2004 u bu adam feto yu karşısına alacak cesareti gösterdi bunu desteklemen lazım, gidip Meral e mi oy vereceksin

Meral Akşener mi asgshshs komiksin ultra arslan :) :)
Şu yorumdan sonra diyecek bir şey bulamıyorum :D

@kLara bu yorum hakkında ne düşünüyorsun? Akşenerci olmak ile suçlanıyorum ahshshdhdhdd ona sor beni :)

@ultrAslan git işine ya saçma sapan şeyler yazıyorsun.. Hee iyi partiye oy verip nato ve amerikan ajanları, fetöcü vatan hainleri ile kutlama yapacağım (!) git işine ya.. Ya şu partilerin hiçbirine aklınızı kiraya vermeyin ya biraz özgür olun.. Gerçekleri görün, eleştiri kültürünüzü yükseltin..

Siyasiler halkı birbirine düşürerek halkı sömürmek için vardır.. Benim görüşüm bu..
Fark ettim de hiçbiriniz partinizin eleştirilmesine ve rezaletlerinin ortaya çıkarılmasına dayanamıyorsunuz.. Oysa biz hepimiz halkız..

Hür ve bağımsız olun ya, bu kadar açık saçma sapan şeyleri yanlışları savunmayın..

Ama size de bir şey diyemiyorum.. Şark toplumlarının sorunu bu işte, insan perestçi olmak..Arkadaşlar siz istediğiniz partiyi destekleyin, partizan falan olun bir şey demem herkesin özgürlüğü ama ben hür ve bağımsız biriyim..

Akp,Chp,Mhp,Hdp,İp, ve diğerleri hiçbir fark yok hepsi sizi sömürüyorlar bunu fark edin.. :)
Evet cool bey.

Kadına şiddet önlenmeli ama bu emperyalist paçavralarla değil gerçek kanunlarla yapılmalıdır.

Türkiye Cumhuriyet meclisi her türlü kanunu yapabilecek güçtedir..
Türkiye cumhuriyeti meclisi, vekilleri kadınlar konusunda böyle bir kanun çıkaracak çapta değil.
Anladın mı Bebişim, çünkü vekiller, milletin vekili değil, parti başkanlarının vekili
Siyasetde yaşananlar sadece ve sadece demokratik bir piyes, gösteri yani anlayacağın,
Gerçek zannedip hülyalara kapılma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri