Coolumsu kimdir?

Konu sahibi son olarak 1338 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Coolumsu ne saçma konular açıyorsun bazen.
Kimsesi ortamda bulunmayan birisini morg'dan çıkarılmasına yardım ettim. Adam beni bir hafta boyunca rüyamda kovaladı.

Bunu değiştirebilirsiniz Coolumsu Beyciğim..
Benim hayatım anlamsız değil, eminim ki sizin hayatınız da değildir ama öyle hissediyorsanız demek ki hayatınızda değiştirmeniz gereken şeyler var. Çok geç kalmayın.

Mesele o değil.
Ben suan hdp milletvekillerinin yerinde olsam toplu istifa ederim.
Işte o zaman mecliste çoğunluğu olan akp nin tavrı nedir öğreniriz.parti kapatmak hicbir zaman çözüm olmadi.o yüzden hdp lilerin yerinde olsam toplu istifa ederim
Eninde sonunda kapanacak ama yoksa iktidar bunun altından kalkamaz :D

Peki @Coolumsu 2000'lı yıllarda TGB( TURKIYE GENCLIK BIRLIGI) nin kurulmasını sağlayan vatan partisi genel başkanınada suriyede bekaa vadisinde APO ile görüşüp pkk askerleri tarafından askeri törenle karşılanmasından dolayı perinçek'ede terörist diyebilirmiyiz

Eski yeni zihniyet değişti mi? Haber mi haber gerçek mi gerçek..

zihnyetinden pek haberdar değilim gökhan'ın, takip ettiğim biri değil, skalonga parçasını severim fekat... o dönem eleştiri aldığını hatırlıyorum. haklıydı insanlar tepki vermekte de. bence asıl soru şu: neden iki sene önceki haberi tekrar gündem yapıyorsun :d

Yosun bile pkkyı savunmaya başlamış.. Sol sağ olmak önemli değil insan olabilmek önemli anladın mı?
Haddini bil biraz yakıştırdığın şeylere iyi bak bana o kelimeyi yakıştıramazsın sen sesimizi çıkarmadıkça tepemize çıkcaksın benim gibi sakin birini bile çileden çıkarma istersen.

yetkili kim varsa ilgilensin bu adamla yeterrrr yazdığı kelimeler aynen bu şekildeeeeeeeeeeeeee düzenleme istemiyorum bu adamın ettiği o ağır ithamın cezasını istiyorum.

Coolumsu' Alıntı:
Yosun bile pkkyı savunmaya başlamış.. Sol sağ olmak önemli değil insan olabilmek önemli anladın mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri