Coolumsu kimdir?

Konu sahibi son olarak 1338 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heykelini dikmeye kalksak beton yetmez...
Çekemiyorlar seni anacım...

Akp ya da Mhp‘ye temiz diyen zaten yok ki.. O ayrı konu..
Ancak dediğim gibi binlerce anneyi evlatsız bırakmış bir adama önder diyen adamlardan barış gelmez. Lafa değil yapılana bakacaksın bu hayatta..

Lafa gelince herkes iyi zaten, kimse kendisinin kötü olduğunu iddia etmez ama eyleme bakınca kimin ne olduğu belli oluyor..
Tamam da aynı adama elçi yollayıp çare arayan ile arasında ne fark var? O adama elci yollarsan elçi de ona önder der. Konular birbirinden ayrı değil, tümü birbiriyle ilişkili. Birisini erteleyip sadece diğerine çullanırsan samimi olmazsın.

O zamanlar bu forumda açılımı en çok eleştiren belki de bendim. Bilen bilir.. Ama şimdi aynı yanlışı da CHP de düşüyor.. İkisi arasında bir fark görmüyorum.
Olaya kişisel bakma, konu açılım falan da değil. Diyorum ki eğer HDP suçlanıyorsa aynı sekiklde AKP'de suçlanmalı. Açılım suç mu değilmi olursa ileride kararı bağımsız yargı verir.

Benim yazdığım gayet net, suç varsa hukuk da olmalıdır.
Ne demirtaş ne de hdp den ne özgürlük savaşçısı demokrat çıkar ne barış hoşgörü insanı ne de muhalif..

Ben de muhalif biriyim ama muhalefet yapacağım diye terör sempatizanlarını aklamam, fetö gibi ihanet şebekelerini suçlamam. Emperyalist ülkelere göz kırpmam..

Çünkü söz konusu vatansa gerisi teferruattır.
Ben de gayet açık konuşuyorum. Hukuk varsa devleti yönetenler de kendi siyasi çıkarları için teröristleri(Fetö) devlete yerleştiremez, meclis kararı olmadan masaya oturamaz ( PKK ile), elçi yollayamaz,...... Biraz gözünüzü açın ve olaya Türkiye ve hukuk açısından bakın. Bugün yapılan suçlamalar ne yazik ki hukuka dayanmıyor sadece siyasi. Hukuka dayansa ilk önce iktidar partisi tümüyle içeride olmalı. Siyasi yargılamalar bize sonra Menderes, Deniz Gezmiş,..... gibi ileride karşımıza çıkar. Bunların hepsi güya suçluydu ama hukuk olmadan yargılandıkları için bugün karşımıza daha değişik çıkıyorlar.

@No Pasaran ın fikrini alalım bu konuda, güzel bir şeyler karalayacağımı düşünüyorum. :)
Bana olağan geliyor. Gümümüzde siyaset para bağlanan, ortaya bir sermaye konulan ve geri dönüşü olması beklenen bir “yatırım” alanına dönüştü. Zaten öyle olmasa oraya girmesi mümkün değil. Türkiyede siyaset büyük oranda hırsızlık ve kişisel menfaat üzerine kurulu. Rant sağlama, komisyon alma, ihale verme, faturayı şişirip paranın üstüne çökme...

Gerçekleri ifşa ediyorlar..
Başta ben de orada eylem var haklı direniş sandım da sonra baktım iş farklı..
TGB sevdiğim bir öğrenci topluluğudur. Atatürkçü onurlu gençler..

İroni yaptım kardeşim.
Bunların samimiyetine inanmıyorum.
Atatürkçülük bunlara mı kaldı :)

No pasaran un dediği gibi Perinçek çi tayfa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri