Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yabani Seni ceviz ağacından yapılmış sopayla döverim.
Ayrıca bakmadım :p
Seçme şansı sunmuyorum :T:Hurma ağacını severim aslında olsun oda iyi kesin bak valla korkma hadi yapabilirsin
Okudum ben ya şimdi odama gideceğim bu odada tek kalamam korktum :/
Farkındayım benim de bitakım yaşadığım şeyler var bu yüzdendir ki Name-i peygamber duasını eksik etmem yanımdan.Lynx'e cevabı vermişsin farkında olmadan .. Korkuttuğum için bağışla ama inan mümkün olduğunca düz ve sıradanmış gibi yazmaya gayret ettim ..
Farkındayım benim de bitakım yaşadığım şeyler var bu yüzdendir ki Name-i peygamber duasını eksik etmem yanımdan.
Kedilerin olduğu yere girmedikleri söyleniyor o doğru mu?
Teşekkür ederim dikkat ederim bunlara,Hayır yanlış .. Kendileri bizzat kedi kılığına girmeyi severler .. Korktukları tek hayvan vahşi kurtlardır ..
Tavsiye olarak ; Yatarken abdestli yat ve özellikle belinin açılmamasına dikkat et .. Yani yattığın yerde üşüme vücut ısını düşürme ve bir de onları hiç düşünme ..
Ayetel Kürsi zırhtır onu da oku sık sık ..
Hayırlı geceler ..
EkSen yasli kadini goturenler cinni mi yoksa kolluk kuvvetleri mi?
Lynx'e cevabı vermişsin farkında olmadan .. Korkuttuğum için bağışla ama inan mümkün olduğunca düz ve sıradanmış gibi yazmaya gayret ettim ..
Kendi ifritleri .. Kadın gerçekten azametli bir büyücü ve mühürle çalışıyor ama hocam onu resmen onların önünde küçük düşürdü ve mührünü bozduğu için, bir de üstüne emrinde ki ifriti öldürdüğü için alıp götürmüşler ..
Belki bilirsin bu işleri yapanlara hizmet eden cinni taifesi zorunlu oldukları için hizmet ederler ama ellerine geçen ilk fırsatta da kendilerine köle muamelesi yapanların canına okurlar ..
İnsanlara cinler korkulması gereken yaratıklar diye bilgi verip puslu bir hava yaratıyorsunuz.
Kedilerden korkun,Aslanlardan korkun gibi bir şey.
Bizden daha alt tabakada ırsi derstleri olan sıradan varlıklar onlar da.Görünmüyorlar diye bir ton anlam yüklemek saçma.
Allah'tan korkulmalı ve cekinilmeli yalnızca.Onun dışındaki her şey acizdir çünkü.
Kendizibaç bir aslanın bağrına atar gibi de cinleri rahatsız edecek olaylara bulaşmadıkça da kolay kolay hırpalamazlar. "Bana zarar verirsen sana zarar veririm" ilkesi sadece cinlere has değil.
Sanki korkunç bir simaya sahip, her an bizi delirterek öldürmek ya da çarpmak için fırsat kollayan varlıklarmış gibi lanse etmeyin o yüzden.
Komik.
suleyman aleyhisselamin muhrunu mu kullaniyordu acaba?
şu erol tanguta ne diyorsun? yüzlerce vidyoya ulaştılar. kartalda sube acmislar. fakat cok yuksek fiyatlar cekiyorlar?