Cinlerin varlığına inanırmısınız.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Cinler veya periler varmıdır

• Evet var

Kullanılan: 10 58.8%
  • Hayır yok

Kullanılan: 7 41.2%
  • Saçma..

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    17
Cinler veya periler varmıdır yoksa insanın bir hayal ürünü korkusu mu varsa şayet gören varmı ..

Cinlere inanıyorum. Şahsen ben görmedim görsem zaten aklı melekelerimi kaybedeceğime yüzde binbeşyüz eminim zira ödleklikte master yapmış biriyim. Lakin haşır neşir olan tanıdıklarım oldu. Hem de yakın tanıdıklar. Zaten inancımda da yeri var, dolayısıyla inanmamam için bir sebep yok.

Bu saatte aklina gelen bumudur usak. Sen sebebsiz yere sorular sormazsin. Anlat, ne gordun :D

Kesinlikle inanmiyorum. TULPA dir o tulpa

Okumanizi tavsiye ederim.

DÜŞÜNCE GÜCÜYLE HAYAL ETTİĞİMİZ VARLIĞI YARATMAK

Tulpa pek çok insanın başına gelmiş ve gelebilecek gelenek olarak inanılan hayali yaratık anlamına gelir tumpalar değişik türlü olurlar değişik yöre ve geleneklere göre değişir. Örnek bizde Van gölünde canavar olduğu söyleniyor ama hiç araştırılmıyor. Daha buna çok örnek verilir. loch ness canavarı,sasquatch(büyükayak),leiatha n(deniz canavarı) gibi bir sürü ülke ve yerlerin garip canavarları bunu tek nedeni insanın o varlığın olduğunu düşünmesinden kaynaklanan halisülasyon olduğu tespit edilmiştir.*

Tulpa bir çok insanın görebileceği ve başkalarına anlatınca onlarında aynı konuya inanıp sonra onlarda kafalarında aynı hayali kurmasından kaynaklanan bir varlık olmaya çalışan düşünce biçimidir. Bazı söylentilere göre amerikan dağcı Craig Calonica everest dağının en yüksek doruğuna çıktığında kafasında öyle bir tulpa yaratıyorki gerçekten o tulpa hayatta var olmaya çalışıyor amerikan dağcı onu yoketmek için beynini o kadar yoruyor ve 2 haftada yok ediyor sonra kendisi hastalanıyor. Bu gibi olaylar yani tulpa insanın kendince ürettiği hayali yaratıklardan ibarettir.

Öncelikle düşüncenin beyinden çıkan bir enerji olduğunu belirtmek istiyorum. Bu bilimadamları tarafından da deneylerle onaylanmış birşey. Hatta düşüncenin frekansını bile ölçebiliyorlar.Bu hususta bir şeyi düşünmek, yada hayal etmek uzun süreli olduğu zaman o hayalin gerçekleşmesine yani düşüncenin maddeleşmesine yol açar. Bu düşünceyi kesseniz bile bu hafifçe olsada yoğunlaşmış düşünce enerjisi sizden ayrılmaz ve yanınızda kalır. Eğer ki sizinkine benzer başka yoğun düşüncerli olan insanlar varsa sizin düşünce enerji topunuz ile benzeyen enerji topları birleşir.

*Belli bir zaman sonra birleşe birleşe öyle bir yoğunlaşır ki düşünce enerjisi canlı bir varlıkmış gibi davranır. Şimdi buradan konuyu hayatımızdaki olaylara bağlamak istiyorum. Hepimizde bir cin tasviri ve korkuyla imaje ettiğimiz az yoğunlukta olsa dahi düşünce topu var. Ve hemen herkesde olan bu düşüncelerin birleşip birleşip sonunda birinin yanında bir cin şeklinde bir tulpa oluşacağına ve çoğu cin olayının bundan kaynaklandığını düşünüyorum.*

images

kolay gessi.

Yabani
Hastaliklar ve insanin kendi kafasinda yarattigi ayri, mitoloji ayri, 3 harflilerin varliginin hakikati ayri. Herkes onlari 'korkunc' olarak anlamlandiriyor da, onlarin da kendi alemi var bizim dunyamiz gibi. Biz toprak, onlar atesten yaratilmis. Hatta onlarin aslinda bu dunyaya gelmeleri yasaklanmistir. Yinede gelen var, yasayan var iste. Kotuleri var, iyileri var. Tipki insanlar gibi. Varlar yani, sacmalik degil bu.

Gece gece nerden girdim bu konuya ya, tüylerim ürperdi.

Yabani
Hastaliklar ve insanin kendi kafasinda yarattigi ayri, mitoloji ayri, 3 harflilerin varliginin hakikati ayri. Herkes onlari 'korkunc' olarak anlamlandiriyor da, onlarin da kendi alemi var bizim dunyamiz gibi. Biz toprak, onlar atesten yaratilmis. Hatta onlarin aslinda bu dunyaya gelmeleri yasaklanmistir. Yinede gelen var, yasayan var iste. Kotuleri var, iyileri var. Tipki insanlar gibi. Varlar yani, sacmalik degil bu.

Umarım öyledir benim görüşüm insanın bir hayal ürünü bazen öyle durumlar oluyor sanki biri varmış görükmeyen varlığı ıspatlanmadı daha

Cinnnnllllleeeeeeeer. Eskiden cin diyemiyordum ben ya. En son karabasanla fazla haşir nesir olunca biraz alistim. Karabasana da şimdi biri bilimsel bir aciklama yapar, zahmet etmesin biliyom ben onu. Ama karabasan diyorum.

Yabani de caktirmadan opuyo kizi asdfg

Cinnnnllllleeeeeeeer. Eskiden cin diyemiyordum ben ya. En son karabasanla fazla haşir nesir olunca biraz alistim. Karabasana da şimdi biri bilimsel bir aciklama yapar, zahmet etmesin biliyom ben onu. Ama karabasan diyorum.

Yabani de caktirmadan opuyo kizi asdfg

Bende eskiden hergün karabasan ile samimiydik ki artık korkmamayı boşverip günlük dozumu alıyordum

Bende eskiden hergün karabasan ile samimiydik ki artık korkmamayı boşverip günlük dozumu alıyordum
Valla ben de gelmeyince hasretini çekiyordum. Bugün gelir herhalde bu muhabbetin uzerine. Neyse çok da seyapmiyim.

Bence boş verip çifte telli oynayalım.
O smileye dikkat etmemiştim ben ya sdjhsdjg

Geri