Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Cinler veya periler varmıdır yoksa insanın bir hayal ürünü korkusu mu varsa şayet gören varmı ..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu saatte aklina gelen bumudur usak. Sen sebebsiz yere sorular sormazsin. Anlat, ne gordun![]()
Yabani
Hastaliklar ve insanin kendi kafasinda yarattigi ayri, mitoloji ayri, 3 harflilerin varliginin hakikati ayri. Herkes onlari 'korkunc' olarak anlamlandiriyor da, onlarin da kendi alemi var bizim dunyamiz gibi. Biz toprak, onlar atesten yaratilmis. Hatta onlarin aslinda bu dunyaya gelmeleri yasaklanmistir. Yinede gelen var, yasayan var iste. Kotuleri var, iyileri var. Tipki insanlar gibi. Varlar yani, sacmalik degil bu.
Gece gece nerden girdim bu konuya ya, tüylerim ürperdi.
Bööhhhhhhhh![]()
Cinnnnllllleeeeeeeer. Eskiden cin diyemiyordum ben ya. En son karabasanla fazla haşir nesir olunca biraz alistim. Karabasana da şimdi biri bilimsel bir aciklama yapar, zahmet etmesin biliyom ben onu. Ama karabasan diyorum.
Yabani de caktirmadan opuyo kizi asdfg
Valla ben de gelmeyince hasretini çekiyordum. Bugün gelir herhalde bu muhabbetin uzerine. Neyse çok da seyapmiyim.Bende eskiden hergün karabasan ile samimiydik ki artık korkmamayı boşverip günlük dozumu alıyordum