S
Simurg
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Konu hakkında bilgin olmaması ama sanki bilgin varmış gibi davranman daha da komik ..
ALLAH'tan korkan biri yılandan korkamaz mı ?
Yılanı gördüğün zaman " hadi lan oradan ben ALLAH'tan korkarım " mı dersin yoksa tabana kuvvet kaçar mısın ?
Sapla samanı karıştırma arkadaşım ..
Şeytanın vesvesesinden bahsedilir Kuran da .. Peki hiç düşündün mü nasıl olur bu vesvese ..
Şeytanların en büyük hilesi aslında kendilerinin olmadıklarına insanları inandırmalarıdır.
Sima meselesine gelince tek bir şey söyleyeceğim .. KENDİLERİNİ GÖRSEN EMİN OL KORKUDAN DONAR KALIRSIN NEFES BİLE ALAMAZSIN ..
Buradan kendine çıkarman gereken pay onlar karşısında aciz kalacağımız değil düşmanımızın asla küçümsenmemesi gerektiğidir.
Son bir bilgi daha .. Onları göremememizin sebebi onlardan korktuğumuz için değil onlar bizden korktukları içindir bizim gözümüzden ALLAH tarafından saklanmışlardır.
Bilgim ortalamanın hatta belki de sizinkinin bile üzerindedir emin olun.Havas ilmi ve cinlerle ilgili ilimlerle ilgileniyorum uzun bir süredir.Paranornal deneyimlerim de oldu.
Yılan korkusu fobidir yani patolojiktir. Ben pitonları çok severim mesela,öpmüşlüğüm de vardır.Kimisi de korkar fakat cinleri 'bu gece ziyaretime gelir umarim' diye sevimli bulan kimse yoktur.Çünkü fobi olduğu için değil korkulması gereken bir şeymiş gibi yaklaşıyor insanlar.Sirf bu algi yüzünden bir ton hurafe batil inanç türedi.
Düşman?
Yoo çok tatlış, etliye sütlüye karışmayan,din kardeşimiz olan ayni dinden olmasak da çok iyi niyetli saf cinler de var.
Bizzat net görsem ürker miydim bilmiyorum bir ton ırk çeşitlilikleri var çünkü devinden cücesine kadar.
Net hatirlamiyorim su an fakat görünmezliği de ilk cin Allah'tan talep etti diye biliyorum.
Hatta Allah Hz. Adem'e de sormuş peki sen ne istersin diye o farkli talepte bulunmuş.