Cinlerin varlığına inanırmısınız.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Cinler veya periler varmıdır

• Evet var

Kullanılan: 10 58.8%
  • Hayır yok

Kullanılan: 7 41.2%
  • Saçma..

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    17
Cin var ama Peri hakkında bi fikrim yok yok sanırım

Yabani Seni ceviz ağacından yapılmış sopayla döverim. :liv:
Ayrıca bakmadım :p

Gençlere biraz hayatın gerçeklerinden bahsedeyim hadi ..
Yalnız korkacak olanlar okumasın ..

Kızımın okulundan bir arkadaşının babasının psikolojik rahatsızlık geçirdiği haberi ulaştı bir ay kadar önce bana .. " Olabilir normaldir " demiştim ama ne zaman ki adamın evinin kapısında domuz yağı bulunduğu ayrıntısını duydum, işte o zaman işkillenmiştim.
Neyse adamla tanıştık .. Bana dertlerini anlattı .. Şimdi buraya dikkat belki inanmayacaksınız ama arkadaş on milyon dolar civarında nakit ve mal varlığını kaybettiğini dolandırıldığını filan anlattı .. Fabrikası şirketi evleri arabaları hepsi son bir kaç sene içinde elinden çıkmış ..
" Müthiş bir basiret bağlanması var hocam " demişti bana ... Bir de evinde muska bulması ve kapıda ki domuz yağı olayından sonra iyice işkillenmiş ki kendisine büyü yapıldığından şüpheleniyordu.

Bende de da anlattıkları dolayısıyla ortada bir büyü olduğu izlenimi uyanmıştı ..
Dedim ; " bakarız.. Hocama bir sorarım ama yardım eder mi bilmem. "
ALLAH'tan hocama sorduğumda yardım edeceğini söyleyince hafta sonu onunla beraber adamın evine gittik ..
Bakıma başladığımızda adamın nereli olduğunu ona hangi büyülerin yapıldığını ve büyülerin nerede olduğuna kadar ne varsa bilerek resmen combo yaptı sağolsun ..
İki ayrı mezarlıkta iki ayrı mezara gömülü iki ayrı büyü .. Kırmızı büyü ve Sicim büyüsü ..
Yapan da yaşlı bir kadın .. Yaptıran da adamın yakınlarından biri .. ( eskiden ortaklık yapmışlar ama sonra kavga dövüş ayrılmışlar )
Neyse bizim hoca mezar başında bekleyen 6 asker cini de ( İfrittiler ) bir şekilde yakalatıp bağlattırdı .. Bir hafta kadar süre içerisinde malzemeleri arkadaşlarına çıkarttırdı ve burada anlatamayacağım başka bir takım işlemlerle büyüyü çözdü ..

Bu esnada ev halkının başına çeşitli hadiseler geldi tabii .. Evde ki avizenin bir sabah sağa sola sallanıp yerinden kopması gibi ..
Büyücü kadının o bir haftalık sürede biz büyüyü çözmeyelim diye ifritlerinden birine tılsımlı kağıdı çocuk odasında ki gardolaba saklattırması gibi ..
Ya da biz o tılsımlı kağıdı bulup yaktığımızda salonda ki koca sehbanın kendi kendine yere düşüp üzerinde ki ağır vazonun parçalanması gibi .. ( Tılsımı yaktıktan sonra bu hadisenin olma sebebi, büyücü kadının vazifelendirdiği ifritin başarısız olmasından dolayı aynı büyücü tarafından öldürülmesi ve o esnada ortaya çıkan enerji boşalımı )

Velhasılı ALLAH'a şükürler olsun ki mevzu çözüldü ve aile bir tehlikeden kurtuldu ..
Ha bu arada büyüleri yapan yaşlı kadın artık yok .. Onu alıp götürdüler ama nereye götürdüler bilinmez ..

İster inanın ister inanmayın ..

Okudum ben ya şimdi odama gideceğim bu odada tek kalamam korktum :/

Korkacak olanlar okumasın mı
Korkmamız mı gerekiyor?
Ne kadar da aydınlatıcı.

Okudum ben ya şimdi odama gideceğim bu odada tek kalamam korktum :/

Lynx'e cevabı vermişsin farkında olmadan .. Korkuttuğum için bağışla ama inan mümkün olduğunca düz ve sıradanmış gibi yazmaya gayret ettim ..

Lynx'e cevabı vermişsin farkında olmadan .. Korkuttuğum için bağışla ama inan mümkün olduğunca düz ve sıradanmış gibi yazmaya gayret ettim ..
Farkındayım benim de bitakım yaşadığım şeyler var bu yüzdendir ki Name-i peygamber duasını eksik etmem yanımdan.

Kedilerin olduğu yere girmedikleri söyleniyor o doğru mu?

Farkındayım benim de bitakım yaşadığım şeyler var bu yüzdendir ki Name-i peygamber duasını eksik etmem yanımdan.

Kedilerin olduğu yere girmedikleri söyleniyor o doğru mu?

Hayır yanlış .. Kendileri bizzat kedi kılığına girmeyi severler .. Korktukları tek hayvan vahşi kurtlardır ..
Tavsiye olarak ; Yatarken abdestli yat ve özellikle belinin açılmamasına dikkat et .. Yani yattığın yerde üşüme vücut ısını düşürme ve bir de onları hiç düşünme ..
Ayetel Kürsi zırhtır onu da oku sık sık ..
Hayırlı geceler ..

Hayır yanlış .. Kendileri bizzat kedi kılığına girmeyi severler .. Korktukları tek hayvan vahşi kurtlardır ..
Tavsiye olarak ; Yatarken abdestli yat ve özellikle belinin açılmamasına dikkat et .. Yani yattığın yerde üşüme vücut ısını düşürme ve bir de onları hiç düşünme ..
Ayetel Kürsi zırhtır onu da oku sık sık ..
Hayırlı geceler ..
Teşekkür ederim dikkat ederim bunlara,
Hayırlı geceler..

EkSen yasli kadini goturenler cinni mi yoksa kolluk kuvvetleri mi?

Kendi ifritleri .. Kadın gerçekten azametli bir büyücü ve mühürle çalışıyor ama hocam onu resmen onların önünde küçük düşürdü ve mührünü bozduğu için, bir de üstüne emrinde ki ifriti öldürdüğü için alıp götürmüşler ..
Belki bilirsin bu işleri yapanlara hizmet eden cinni taifesi zorunlu oldukları için hizmet ederler ama ellerine geçen ilk fırsatta da kendilerine köle muamelesi yapanların canına okurlar ..

İnsanlara cinler korkulması gereken yaratıklar diye bilgi verip puslu bir hava yaratıyorsunuz.
Kedilerden korkun,Aslanlardan korkun gibi bir şey.
Bizden daha alt tabakada ırsi dertleri uğraşları olan sıradan varlıklar onlar da.Görünmüyorlar diye bir ton anlam yüklemek saçma.
Allah'tan korkulmalı ve cekinilmeli yalnızca.Onun dışındaki her şey acizdir çünkü.
Kendinizi aç bir aslanın bağrına atar gibi de cinleri rahatsız edecek olaylara bulaşmadıkça da kolay kolay hırpalamazlar. "Bana zarar verirsen sana zarar veririm" ilkesi sadece cinlere has değil.
Sanki korkunç bir simaya sahip, her an bizi delirterek öldürmek ya da çarpmak için fırsat kollayan varlıklarmış gibi lanse etmeyin o yüzden.
Komik.

Kendi ifritleri .. Kadın gerçekten azametli bir büyücü ve mühürle çalışıyor ama hocam onu resmen onların önünde küçük düşürdü ve mührünü bozduğu için, bir de üstüne emrinde ki ifriti öldürdüğü için alıp götürmüşler ..
Belki bilirsin bu işleri yapanlara hizmet eden cinni taifesi zorunlu oldukları için hizmet ederler ama ellerine geçen ilk fırsatta da kendilerine köle muamelesi yapanların canına okurlar ..

suleyman aleyhisselamin muhrunu mu kullaniyordu acaba?

şu erol tanguta ne diyorsun? yüzlerce vidyoya ulaştılar. kartalda sube acmislar. fakat cok yuksek fiyatlar cekiyorlar?

İnsanlara cinler korkulması gereken yaratıklar diye bilgi verip puslu bir hava yaratıyorsunuz.
Kedilerden korkun,Aslanlardan korkun gibi bir şey.
Bizden daha alt tabakada ırsi derstleri olan sıradan varlıklar onlar da.Görünmüyorlar diye bir ton anlam yüklemek saçma.
Allah'tan korkulmalı ve cekinilmeli yalnızca.Onun dışındaki her şey acizdir çünkü.
Kendizibaç bir aslanın bağrına atar gibi de cinleri rahatsız edecek olaylara bulaşmadıkça da kolay kolay hırpalamazlar. "Bana zarar verirsen sana zarar veririm" ilkesi sadece cinlere has değil.
Sanki korkunç bir simaya sahip, her an bizi delirterek öldürmek ya da çarpmak için fırsat kollayan varlıklarmış gibi lanse etmeyin o yüzden.
Komik.

Konu hakkında bilgin olmaması ama sanki bilgin varmış gibi davranman daha da komik ..
ALLAH'tan korkan biri yılandan korkamaz mı ?
Yılanı gördüğün zaman " hadi lan oradan ben ALLAH'tan korkarım " mı dersin yoksa tabana kuvvet kaçar mısın ?
Sapla samanı karıştırma arkadaşım ..
Şeytanın vesvesesinden bahsedilir Kuran da .. Peki hiç düşündün mü nasıl olur bu vesvese ..
Şeytanların en büyük hilesi aslında kendilerinin olmadıklarına insanları inandırmalarıdır.

Sima meselesine gelince tek bir şey söyleyeceğim .. KENDİLERİNİ GÖRSEN EMİN OL KORKUDAN DONAR KALIRSIN NEFES BİLE ALAMAZSIN ..
Buradan kendine çıkarman gereken pay onlar karşısında aciz kalacağımız değil düşmanımızın asla küçümsenmemesi gerektiğidir.

Son bir bilgi daha .. Onları göremememizin sebebi onlardan korktuğumuz için değil onlar bizden korktukları içindir bizim gözümüzden ALLAH tarafından saklanmışlardır.

suleyman aleyhisselamin muhrunu mu kullaniyordu acaba?

şu erol tanguta ne diyorsun? yüzlerce vidyoya ulaştılar. kartalda sube acmislar. fakat cok yuksek fiyatlar cekiyorlar?

Eski babil büyüleri kullanıyordu .. Mühür zaten bir ilimdir ve bölük pörçük kimselerin elinde kullanıldığı iddia edilir .. Berhetiyye, Havas, Rukye hepsi bu parçalardan gelmedir ama ben Berhetiyye der ve susarım ..
Erol'a gelince tanımıyorum kendisini ve eğer bu işleri parayla yapıyorsa tanımaya da gerek duymam ..

Herkese iyi sabahlar ..
Kimseye bir şey ispat etmek zorunda değilim, tartışmaya da gerek duymuyorum .. Herkes inandığı gibi takılsın ..

EkSen, yutupda erol tangut yazip bir goz at. buna degecektir. en azindan sahte mi degil mi ona bak. para konusu beni cok kizdirdi ama seanslarda gorduklerim ikna edici duruyor. cinlerin genel hal ve hareketleri tutuyor. o kadar farkli insan bunca rolü ustaca oynayamaz galiba. bi ara bak lutfen. yine konusalim.

Geri