Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sene 1998 agustosu annemin dayısının oğlu çok sakin kendi halinde biriydi zararsız ruhsal sorunları vardı babasını erken yaşta kaybetti ardından bunalıma girdi o yıl evindeydim gezmeden geldi rahmetli annesi tartıştı az böyle kumar oynama köy yerinde fakirlik te diz boyudu o zaman ruh sağlığı iyi olmadığı için sürekli arkadaşları tarafından alay geçiliyordu akşamları eve gelirken taşlanıyordu korktu böylece bir yandan aile baskısı derken kendisi ben cinlerle evliyim filan böyle şeyler derdi yani 1998 de ben oradayken eve gittim aradan bi 20 dk geçmeden haberi geldi kendini evin ağırında asmış garibim ..
Yoo peri de olabilir.
Deniz kizi , Noel baba , Şirinler belki bunlar da vardir.
Tüm galaksileri tüm yildizlari tek tek dolasip arayip taramadigimdan kesin bir şekilde yoktur diyemem.
Valla doktorum daha geçen ay gözümün önünde gerçekleşen hadiseleri hatırlıyorum da ..
Bir de burada bilmiş bilmiş yazanları görünce ne anlatsam boş diyorum bunlara ..
Ateşe işersen,banyoda şarkı söylersen, kapı eşiğinde beklersen, düştüğün yere tükürmezsen, gece karanlığında ıslık çalarsan vs vs. örnekleri çağaltabiliriz cinlerin geldiği ve musallat olduğu ve çarptığı söylenir.
Ama daha hiç böyle bişeye şahit olmadım