Cinlerin varlığına inanırmısınız.

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

Cinler veya periler varmıdır

• Evet var

Kullanılan: 10 58.8%
  • Hayır yok

Kullanılan: 7 41.2%
  • Saçma..

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    17
Sene 1998 agustosu annemin dayısının oğlu çok sakin kendi halinde biriydi zararsız ruhsal sorunları vardı babasını erken yaşta kaybetti ardından bunalıma girdi o yıl evindeydim gezmeden geldi rahmetli annesi tartıştı az böyle kumar oynama köy yerinde fakirlik te diz boyudu o zaman ruh sağlığı iyi olmadığı için sürekli arkadaşları tarafından alay geçiliyordu akşamları eve gelirken taşlanıyordu korktu böylece bir yandan aile baskısı derken kendisi ben cinlerle evliyim filan böyle şeyler derdi yani 1998 de ben oradayken eve gittim aradan bi 20 dk geçmeden haberi geldi kendini evin ağırında asmış garibim ..

Cin midir, peri midir, hayal midir bilmem ama ben iki tanesiyle haşır neşirim. Şu an tv izliyorlar salonda.

Cinler hayal ettiğmiz ögeler değildir.
Öyle olsa küçük çocuklarımızın hayal ettiği diş perisinin de gerçek olup olmadığını tartışıyor olurduk.

Cinler vardır ve gerçektir. Tartışmaya açık değil kanımca.

Anıldıkları yere gelirler. Haberiniz olsun. :D

Yoo peri de olabilir.
Deniz kizi , Noel baba , Şirinler belki bunlar da vardir.
Tüm galaksileri tüm yildizlari tek tek dolasip arayip taramadigimdan kesin bir şekilde yoktur diyemem.

Vardır da, bana hiç uğramadı. Şeytan kulağına kurşun.

Evet, inaniyorum.
Ama çok dillendirmekten, anmaktan hoşlanmiyorum :D

Bu kadar abarılıp korkulması çok saçma geliyor.
Yok çarpar bilmem ne
İslam'a göre de bizden daha alt tabaka da olan varlıklar.

Breh breh ne çok bilmiş varmış bu konuda :)

İnanırım ben ve korkarım da

Ateşe işersen,banyoda şarkı söylersen, kapı eşiğinde beklersen, düştüğün yere tükürmezsen, gece karanlığında ıslık çalarsan vs vs. örnekleri çağaltabiliriz cinlerin geldiği ve musallat olduğu ve çarptığı söylenir.
Ama daha hiç böyle bişeye şahit olmadım :)

Bende var iki tane.

İşte rukye ayetleri okununca cinler nasıl uçuşuyor ateistler bunu açıklasın [YOUTUBE]Qjhiz8DbQeM[/YOUTUBE]:u4: Berenis Olinda görmesin

Banyoda şarkı söylerken mi, ben arada söylüyordum oysa ki.:nee:
Videoyu açıp izlemediğim için pek korkutmadı..

Geri