Ashriel
Gümüş Üye
Çok spolier veriyorsun filmleri anlatırken daha detaya girmeden anlatmalisin bence. İzlemeden okumuş olsam sinir olurdum şahsen. Senin sayfaya bir daha uğramamak lazim. O japon filminin yorumunu da tam okumadim ki izleyebileyim.
Tavsiye ettiğim herkes benden önce izledi, ama sonunda bende izleyebildim. Değişik bir hikayesi var ve sonunun böyle olacağını hiç düşünmemiştim. Çok zor bir şekilde yedi kardeş 30 yaşlarına geliyor ama sonunda bir tanesi diğer 6 kardeşinin hayatına karşılık bir hayat kurmak istiyor. Bir insan bunu nasıl yapabilir ? Filmin ilerleyişi güzeldi, kardeşlerin ölümünde pek acı çekme sahneleri yoktu, sadece cuma (kendini patlatan) kızda oldu. Açıkçası ben bazı hususlarda sert davranırım ve kesinlikle kardeşlerimi satıp ölümüne neden olan kardeşime acımaz kafasına sıkardım. Birde ilgi alaka gösteriyorlar. Diğer 4 kardeşin ölümü boşa mıydı ? Kadına ne küfürler ettim. Zor koşulları her insan kaldıramaz. Kaldırır gibi göründüğü yerde de çoğu karakterinden oluyor. William Dafoe rol olarak güzel durmuş, saç kesimi yerinde olmuş. Biraz da yüzüne can gelmiş daha önce çökük olurdu yanakları![]()