Börü Tonga'nın Otağı

Konu sahibi son olarak 917 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Amerikan Assasin - Suikastçi​

Dylan O'Brien filmlerini beğenirim. Bu da gayet başarılıydı. İlgimi şu sahne çekti diyebileceğim sahneler çekmemişler ama başarılı bir yapım çıkarmışlar. Jason Bourne serisi gibi devam edebilir diye düşünüyorum.

Türkiye'de geçen sahneler set görüntüsü gibi sani, hani Türkiye'de çekilmemiş sanki. Eh ama iyiydi yinede. Türkçeyi düzgün konuşan kimse yoktu, bu durumlarda hiç yerel yerlerden eleman bulmayı denemiyor yapımcılar.

Aksiyonu iyiydi, itaatkar olmayan ajanlara alışığız ama bunu Dylan O'Brian'dan izlemek zevkliydi.

Gizli Sayılar​

Bu tarz emek harcayıp bi yerlere gelen kişilerin hayatını anlatan filmleri seviyorum. Zencilere yapılan bu zulümleri de görmek insanı biraz üzüyor. Nasıl bir insanlıktır bu ayrım anlayamıyorum. İnsan olan utanır ama diğerleri gurur duyuyor sanki. Film genel anlamda mükemmeldi. Kevin Costner filmleri zaten güzel oluyor son izlediğimde öyleydi.

Kral Arthur Kılıç Efsanesi​

Standart Kral hikayelerinden güzeldi bi kere. İşin için bilim-kurgu olayları girince güzel hal alıyor. Kılıç ile yaptıkları bana Ramses'in romanlarını hatırlattı. O da kendi başına savaşın seyrini değiştirecek fantastik olaylar başarabiliyordu romanda. Film bence bu tarz tarihi temelli filmlerin arasından iyilerinden olmayı başarmış. Her zamanki gibi başrolümüz sevdikleri için çalışan, kollayan ve başkalarına zarar gelmesini istemeyen lider vasıflı biri. David Beckham'ı kısa da olsa görmek güzeldi, biraz fazla rol yazsalarmış güzel olacakmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri