Oggy
Platin Üye
beyler sapık erkekler olarak biz de toplanıp dans falan mı etsek napsak.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya bende bir bayanim.. Bu knu hakkinda hic knusmDim sadece olaylari izledim yargisiz uzak bir sekilde evet tuylerim urperdi ama yapilan onca eylem bilmiyorum tamam yaparsn eylemini ama geride kalan onca erkegede tecavuzcu olarak bakiliyo.. Haberdede adamlar isini yapiyo bas bas bagiriyo bana dokunma diye adam bisey yapmiyoki.. Yani bilmiyorm bu knuda gercekten tarafsizim ve disardan gordugumu syluyorum iki uc it bir halt yaptilar diye o kadar erkegide tecavuzcu yerine koymanin alemi yok bunu tabiki herkes yapmiyo her eylem yapan byle yapiyo demiyorm bu durumu kullanipta byle bir ayrimi cikartanlar icin diyorum.
Bayan yorumcu
Adamlar olaylari o kadar saptiriyor ki. Gerçekten erkek dusmanligina dondu olay. Ha birde idam konusu var. Fetva verenler mi dersin , bu hükümetin sucu diyenler mi dersin. 300 insan soma da öylece öldü gitti. 1 ay bile sürmedi unuttular. Tabi orada da yikip gecenler hükümeti devirecegini soyluyenler. Tüm ünlüler benden 1 ev benden 10 arsa vb vb. Sonuç? Unutuldular öylece gittiler. Akillara geldikçe ahh soma doğru yaa dediler... Türkiye de gelinlikle dünya turuna cikmis birine tecavüz edip öldürdüler hatirliyor musunuz? Sarai Sierra yi hatirliyor musunuz? Peki ya daha çok çok yeni kafasi ezilerek öldürülen birde hisbullahci yaftasi yiyen o gencleri? Peki ya PKK bin katlettiği onca insani? ... Menfaatleri için mansetlerden dusmeyen onca vaat onca söz onca tehditkar haykiris
Erkek yorumcu
sevginin ve barışın bir manası kalmadığında
eski tatlı huzur veren şarkılarda çalmadığında
kalabalığın içinde yanlızlıklar arttığında
her yer gurbet oldugunda her yer beton doldugunda
insan hayatına verilen değerden eser kalmadıgında
yani 5 yaşında çocuğun eline silah tuttuğunda
savunmasız siviller hedef olduğunda
yardım için gönderilen gemilerden kan akınca
silahlanmak için milyar dolar harcandığında
sonra güvenlik güçlerine dahi güven kalmadıgında
okullarda uyuşturcu satıldıgında
artık geriye söylenecek pekte bir şey kalmıyomuş tanrım;
yazılacak fazla bir şey kalmadı
her sey eskisiydi herkes sefil düştü
karşılıksız verme devri bitti
bütün bunlar olurken
biz derde tepkisizdik artık gökten umarız medet
çünkü yerde sevgi bitti
anla bütün güzel saf hayaller yarım kaldı
kimse dost demedi bi baskasına herkes hasım saydı
belki bunlar yaşanmazdı önlem alınsaydı
bizler cehaletle kavrulurken kaç bin aydın astık
geçmişin vebali ağır taşımaz gövdem beni
artık söylenmeli ne varsa söylenmeli
bir yardım gelirsede eminim gökten gelir
çünkü biz bir türlü insanlığı öğrenmedik
Şimdi de Siz mi magdursunuz ?
Bu ne alinganlik o yazilanlar vahşeti yapan ve yapmaya meyilli olanlara hitaben yazılmıştır.
Hassas olunacak bir sürü konu varken
Bu Biraz ..
Yapılan eylemler Banada çok anlamsız geliyor
İş yok canı Sıkılan Sokağa dökülmüş gibi
Bu feministlik gerektirmez öfke ile yapilan bir eylem sonuçsuz sona erer.
Illaki birsey yapilacaksa aklı selim adimlarla anlasilarak ve planli yapılmalıdır.
Tvlerin reyting kaygısı insanların içindeki öfke patlaması bu tür kaoslara sebep oluyor.
Zaten eylem deyince benim aklima direk şiddet ve
Her iki tarafın gereksiz tutumlari geliyor.
Herşeyin bir adabi usûlü vardır.
Rahmetli Özge nin babası ne kadar sogukkanlı ve
Başı dik. Adam sözlerini örnek teşkil edecek biçimde sarfediyor .
Diğer taraftan iki cephede savaş var .
Valla Sıkıldım insanlarin asıl olaylara vereceği tepkiyi Ya siyasete tasimalarindan yada kendi acıları ile hareket etmelerinden.
Sanki Anne babasından daha çok üzüldünüz.
Çok dolmuşum bu konuda :/
Acaba bu silinen postlar banami yazildi
Okuyamadim da üzüldüm cidden
Eger bana yazildiysa pm atarsaniz cvp yazarim yoksa susmak benim işim degil sozlerimin arkasindayim.
Bana ise tabi![]()
Sen kimsin tanımam, Ama Türk milletine iki yüzlü ahlaksız diyemezsinValla Jesse cim hepiniz aynısınız demiyoruz ama bi çoğu Özcan Deniz kisisinin dediği gibi. Sorun cinsiyette değil algılarda.
Toplumumuzun kadını algılama biçiminde
Kadını koruyup kollanacak aynı zaman da güçsüz erkeklere muhtaç gibi gormesinde .
Ve tabii bir de işin adalet hak hukuk mevzusu var..
Kadınları aşağılamak için fırsat kollayip ego tatmini yapan kafalar var.
Ha bunu yaparken sadece erkekler yapıyor demiyorum kadınlarda kadınlara yapıyor lakin hastalıklı beyinler fiziksel şiddet kullanarak yapıyor ve zarar veriyor maalesef. Ve geneli erkek .
Sen bile diyorsun kadın daha güçlü olsaydı ne demek? Fiziksel açıdan senin üstünlüğün var diye bi kadına tecavüz edecek kadar beyin yoksunu olamazsın sanırım öyle değil mi?
Sorun yetiştirme şeklinde
Eğitimde
Türk insanının iki yüzlü ahlak anlayışında.
Abi sakin, öyle biri artık yok…Sen kimsin tanımam, Ama Türk milletine iki yüzlü ahlaksız diyemezsin