Biz Erkekler SAPIK degiliz !

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Zaten olmadığımız bir şeyi ne diye ispatlamak için efor harcayalım.
Biz erkekler sincap değiliz.

Abicim olmuyor işte. Bu adamlar buraya huzursuzluk getiriyo. Bin defa denendi olmadı. Huy değişmiyor.

Ya arkadaşım Vallahi anlamıyorum billahi anlamıyorum. Hadi sapıkça yapılmış eylemlere karşı lanetlemeyi destekliyorum yerden göğe kadar hakkımız var. Ancak nedir bu erkekler ile olan sorununuz çözemedim bayanlar çok mu masum?

Hayatta hiç haz etmediğim şey de şu: ay Kocam beni aldattı :) Öyleyse erkek suçludur Hürrra vurun abalı'ya. Ya arkadaş, kocan seni başka bir kadın ile aldatıyor. Yahu tamam soruyorum kadının Hiç mi suçu yok? kadın kadına kazık atıyor suçlu Niye erkek oluyor? Hadi anlayacağım Eğer kocan seni başka bir erkek ile aldatıyor ise öldürmeye hakkın var, eyvallah. Ama yapmayın yapmayın. Tekrar söylüyorum içinizdeki pislikleri ayıklamadan erkeklere çamur atmayın.

Günün moda konusu diyerek ya da bayanlara hoş gözükmek için buna iştirak ederek bu kadar haksızlık yapılmaz biraz vicdanlı olun.

Önüme gelene yürüdüm, ayın üyesi seçtiler.

Sonra döndüm ve özgün içeriğimi ürettim. Keenlemyekün.

Söyleyecek bir şey yok daha da.

Valla Jesse cim hepiniz aynısınız demiyoruz ama bi çoğu Özcan Deniz kisisinin dediği gibi. Sorun cinsiyette değil algılarda.
Toplumumuzun kadını algılama biçiminde
Kadını koruyup kollanacak aynı zaman da güçsüz erkeklere muhtaç gibi gormesinde .
Ve tabii bir de işin adalet hak hukuk mevzusu var..
Kadınları aşağılamak için fırsat kollayip ego tatmini yapan kafalar var.
Ha bunu yaparken sadece erkekler yapıyor demiyorum kadınlarda kadınlara yapıyor lakin hastalıklı beyinler fiziksel şiddet kullanarak yapıyor ve zarar veriyor maalesef. Ve geneli erkek .
Sen bile diyorsun kadın daha güçlü olsaydı ne demek? Fiziksel açıdan senin üstünlüğün var diye bi kadına tecavüz edecek kadar beyin yoksunu olamazsın sanırım öyle değil mi?

Sorun yetiştirme şeklinde
Eğitimde

Türk insanının iki yüzlü ahlak anlayışında.
Yazılı keyifle okuyordum Hoşuma da gitti, ta ki son satırına kadar.!

aşırı seksi ve güzel sevgilim
şu an ne yapıyordur acaba
Fantaazi ;)

Geri