Biz Erkekler SAPIK degiliz !

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Bakiyorum, heryerde bir "erkek linc" konulari, hakaretler, küfürler vs.
3-5 tane sapigin yaptiklarini tüm erkeklere mal edenleri heryerde görmek mümkün.
Hatta forumumuzda bile edilmedik hakaret kalmadi, genellemeye düsen bizlere.
Yanlis anlamayin, bunlari yapanlar kadiunlar degil sadece, Yalakalar, Gündemden düsmüs Sanatcilar, sarkicilar, oyuncular, siyasi rantcilar ve daha kimler kimler...

Özcan Deniz bey efendi neler söyledi bakin ;
ekonomik kriz yasadigini soyleyip kazancini Alkol,sigara,bar,pavyon gibi yerlere harcayan,iş begenmeyen,kotu giyinen,kotu konusan,bakimsiz,isinde beceriksiz,zeki degil ama kurnaz olan,dunya gorusu,genel kulturu bulunmayan,gelismeye ve ogrenmeye kapali,yasadigi dini bili okuyarak degil ordan burdan dinleyerek yasayan,eli s*k*n'de,agzi kufur'de,kadin gordugunde gozu donen,hic yoksa erkek arkadasinin k*cina hesapta saka yollu espri yapan,durusu bozuk,dumenden saygili,her yeri zarar ziyan"adam"larla dolu bu ulke.

Hic kimse bu kadar genelleme yapma hakkina sahip degildir !
Bu yaziyi okuyan Arkadaslara soruyorum,
- kaciniz pavyona gitti simdiye kadar?
- Kötü giyinen, bakimsiz, beceriksiz, zeki degil ama kurnaz ......

TÜRK INSANI ( kadin erkek farketzmez) bu kadar hakareti hak etmiyor.

Bu sapikligin kadinlikla erkeklikle alakasi yok, anlayin bunu artik.

Sapiklik BEYINDE !

HAdi bir empati kuralim.
Acaba Erkek degilde Kadin DAHA GÜCLÜ olsaydi dünyada !

Bu sefer de tam tersi olmazmiydi sizce. Sapik 3 kadin, 1 masum erkegi sIkIstirmazmiydi kösede?

Olay Beyinde, cinsiyette degil.

Kimse yazdiklarimdan alinmasin, gücenmesin arkadaslar.

Biz TÜRK ERKEKLERI SAPIK degiliz !!!

Jesse James

Bi tane biliyom bu forumda tartistigi bayan uyelere seninle ne ask yasardik varyaaa falan diyip agzinin suyunu akitip özelden ana baci dumduz giden. Meshur lafi "seni yakalarsam varyaa " olan hani. Bildiniz mi kim?

Daha bu sabah forumda mini etek giyme konusunda bir herif sapıkça şeyler yazdı bir diğer akıllı adamda beni Özgecan'ın katilinden farksız olduğumu ima etti kime neyi anlatıyoruz beyinlerine girip bunu empoze edecek halimiz yok anlayana davul zurna misali..

Özcan denizin yazısında bazı cümlelerin abartı ve gereksiz olduğunda hemfikirim
ayrıca sadece türk erkekleri değil tüm erkek cinsi (hatta kızların bir kesimini de katabiliriz buna )için sapıktır yaftasını kimse vuramaz. Türk erkeklerinin üzerinde yoğunlaşmanın sebebi benim fikrimce bastırılmış bazı duygular ile yetişmiş ve ilk fırsatta bastırdıkları bu duyguya yenik düşüp dokunmaya hakları olmayan kadınlara zarar vermiş olmaları ki bunun örnekleri çok...
Son yıllarda yaşanan gerek şiddet gerek taciz ve tecavüz olayları sebebiyle erkeğe bakış açısı değişmiştir haklı olarak...
günün sonunda kadınlarımız "şükür bugün de başıma bir şey gelmedi sağ salim eve gelebildim" diyecek hale geldi...

Yalniz tecavüz olayı bayanlara özgü değil maalsf bu ülke 3 4 yaşındaki erkek çocuklara tecavüz edip öldüreni gördü.

numuneleri genele yaymamak lazım
her erkeğide şeref yoksunlarıyla bir tutmamak lazım
kadın erkek kıyaslamasını yapmak yanlış olur ama yaşadığımız zaman malesef böyle kanı bozuk insanlarla dolu
bu sadece bizim ülkemiz için geçerli birşey değil aileler kendilerini geliştirmedikçe hala koyun görmüş kurt misali
çocuk yetiştirirse bunların devamı gelecektir.
ailelerin bilinçlenmesi lazım bu da hala eski kafada olan insanlarda olması imkansız olan birşey burada bizlere düşen görev çöcuklarımıza hayatı öğretmek kadınların cinsel bir obje değil hayat arkadaşımız annemiz bacımız dostumuz ve
YÜCE MEVLANIN BİZLERE BİRER EMANETİ OLDUĞU gerçeğini öğretmektir.

Valla Jesse cim hepiniz aynısınız demiyoruz ama bi çoğu Özcan Deniz kisisinin dediği gibi. Sorun cinsiyette değil algılarda.
Toplumumuzun kadını algılama biçiminde
Kadını koruyup kollanacak aynı zaman da güçsüz erkeklere muhtaç gibi gormesinde .
Ve tabii bir de işin adalet hak hukuk mevzusu var..
Kadınları aşağılamak için fırsat kollayip ego tatmini yapan kafalar var.
Ha bunu yaparken sadece erkekler yapıyor demiyorum kadınlarda kadınlara yapıyor lakin hastalıklı beyinler fiziksel şiddet kullanarak yapıyor ve zarar veriyor maalesef. Ve geneli erkek .
Sen bile diyorsun kadın daha güçlü olsaydı ne demek? Fiziksel açıdan senin üstünlüğün var diye bi kadına tecavüz edecek kadar beyin yoksunu olamazsın sanırım öyle değil mi?

Sorun yetiştirme şeklinde
Eğitimde

Türk insanının iki yüzlü ahlak anlayışında.

Hepiniz olmayabilirsiniz; istisnalar kaideyi bozmaz. Türk erkekleri sapık değilse o kadar tecavüz olayı var Türkiye'de.
#NotunDibi: Kişisel algılama, genel manada yazdım.
Kadına küfürler yağdırıp Özgecan olayı patlak verdiğinde Türkiye'nin %99.9'unun duyarlılık abidesi kesilmesine de karşıyım herkesin bir tutulmasına da.
Özgecan'dan önce de kadın olsun erkek olsun hunharca insanlar katledildi.
Haberlerde Özgecan, twitterda Özgecan, forumda Özgecan, sokakta Özgecan; kısaca her yerde Özgecan.
Bu olay ne ilk ne de son olacak.

niye kendinizi aklamaya çalışıyorsunuz anlamadım, banane milletin ne düşündüğünden

Şimdi de Siz mi magdursunuz ?
Bu ne alinganlik o yazilanlar vahşeti yapan ve yapmaya meyilli olanlara hitaben yazılmıştır.
Hassas olunacak bir sürü konu varken
Bu Biraz ..

Şimdi de Siz mi magdursunuz ?
Bu ne alinganlik o yazilanlar vahşeti yapan ve yapmaya meyilli olanlara hitaben yazılmıştır.
Hassas olunacak bir sürü konu varken
Bu Biraz ..

Siz derken ???
Iste bundan bahsettim aslinda.
Siz olduk.
"Onlar" yaptilar TÜRK ERKEKLERINI.

Kime yazildigi konusunda, mesajlarda GENELLEME yapiliyor günlerdir.

Okudunuz mu Özcan Denizin yazisini ?

Hassaslikk degil, artik yeter diyoruz. Simdi cikan olaylari, Halkin tepki gösterecegim diye girdikleri sekilleri buraya tasimayayim. biliyorsunuz zaten.

Ben bir yazi yazdim. Fikrilerimi belirttim.

Bu düşüncelerine katılmak isterdim ama durup düşününce sokakta karşılaştığım her yabancıdan tedirgin olmaya başladığımı fark ettim. Duyup, okuduğumuz kötü haberler bir yana, sokakta kadının kızın duyacağı şekilde küfür etmekten çekinmeyen ettiği küfürden şehvet duyan muhabbetinin yüzde 80 i cinsellik ve erkekliği üzerine olan bir popülasyon içindeyiz. Basit bir örnekle deneyimleyin isterseniz, çokta güzel olmayan vasat bir kız sokakta karşılaştığı erkeklere sadece tebessüm etse kaçı kale almadan yoluna devam eder kaçı kim olduğu hakkında hiçbir fikri olmayan bu kızın peşine takılır?
Her Türk erkeğinin karekterinin oluşmasında anne-abla-kardeş-teyze-hala vs vs. olarak ailedeki ve çevredeki kadınların da etkisi olduğunu düşünürsek, ben daha geniş bir genelleme yaparak kadınıyla erkeğiyle millet olarak sapkınlaşıldı diye düşünüyorum. Karakterli insanların istisnada kaldığı, Kadın olsun erkek olsun duyguları doğru ve dozunda yaşayamadığımız bir gerçek..

Kişi kendini biliyorsa kimin ne dediginin pek önemi yok
siz bütün erkekler sapıksınız diyorsa birisi
siz bütün kızlarda ... demenın anlamı yok
istisnalar kaideyi bozmaz bu olaylarda bitmez.

Isin en kötü tarafi,
Dogru düzgün insanlarin istisna olarak belirtilmesi.

Bu genellemeciler icin istisna olan Sapiklar degil , Dogru düzgün olan adamlar.

Ve beni bu yaziyi yazmaya iten sebep te bu.

Siz derken ???
Iste bundan bahsettim aslinda.
Siz olduk.
"Onlar" yaptilar TÜRK ERKEKLERINI.

Kime yazildigi konusunda, mesajlarda GENELLEME yapiliyor günlerdir.

Okudunuz mu Özcan Denizin yazisini ?

Hassaslikk degil, artik yeter diyoruz. Simdi cikan olaylari, Halkin tepki gösterecegim diye girdikleri sekilleri buraya tasimayayim. biliyorsunuz zaten.

Ben bir yazi yazdim. Fikrilerimi belirttim.

Siz Hitap Seklim di Aslında

Bakin Syn Jesse Dün 2 hafta öncesi neden yazilmiyordu bu tür yazılar Konu Türk erkeklerinin
Sapikligi değil konu genç bir kızın dramı ve normal olarak bizim ülkemizde yaşandığı için insanların
Çoğu kez karşılaştığı bir konuda olunca genelleme
Bunu yapan ve yineliyorum yapmak isteyen kesime hitaben yazılmıştır.
E Özcan Deniz de Afrika'li olmadığına göre ?
Adam erkekligin bu olmadığını bir erkek olarak gayet güzel lanse etmiş.

Helal süt emmiş Şahısları tenzih ederek yapilan yorumlar bunlar Sen üzülme istisnasindir
Kendini biliyorsan. ; )

Olayı kadın - erkek eksenine çekip, sorunun temel nedenlerinin üstünü örtmektir sapıklık. Siyasi sapıklık hem de.

Sapıklar varmış da o yüzden bunlar oluyormuş.

Hadi yaa. Sağolsun Özcan, derin dünya görüşüyle aydınlattı beni şimdi.

Kendisi bugüne kadar neredeymiş, ne yapmış da bugün bunları söyleme vasfını kendinde görüyor... Kadın cinayeti haberleri, 3. sayfa haberi olarak yıllardır gazetelerde yer alıyor. Neredeydin bugüne kadar? Demekki film çekmekle yada şarkı yapmakla sanatçı olunmuyor. Tam tersine, asıl ahlaksızlık, terbiyesizlik yıllarca toplumun sorunları karşısında susup gündemde kalabilmek için yaşanan cinayeti kendisine paravan olarak kullanmasıdır. Bu olay çıktığından bu yana ortalık toplum mühendisinden geçilmiyor arkadaş ya.

B.s.g Özcan.

Geri