Jesse, Aze muhatap olmak istemediğini iletmiş. Uzatmayalım. Alıntı, etiket vs.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
seninkilerin zorluk seviyesi arşa çıkmış kardeşim ama yapılabilecek bişey varsa elimden ne gelirse
Ben yıllardır forumda dahi yokken 17 Nisan 3. SAYFADA Azenin bana ettiği hakareti görmemezlikten gelip burada duyar kasma. O lafları ediyosan cevabını alınca da sızlanmayacaksın.isterseniz banlayın. aradığınız hareketlilik, kaos bu mu? kadına hakaret, kadına bel altı mı? e, buyrun o zaman.
özür dilerim ama çok konuşuyorsun knk ya... bir iki cümle sonrası okumuyorum ben sağol ama yine de.ya valla bi durun artık sdfkjg şaka bi yana, bel altı muhabbeti bi kenara bırakalım da
forum dediğin zaten farklı kafaların çarpıştığı yer… hep aynı tip, aynı görüş, aynı kafa olursa
bir üyemiz demişti, hatırlamıyorum kimdi ama çok doğru söylemişti: “emekli astsubaylar gibi takılırız sonra”
sadece şu bel altı olayı biraz törpülense… bak yeminle her şey güzel olur, çiçek olur
nihat, bu "her şey güzel olur" lafım politik değil bak, rahat ol asdfghjk
sizin aranızı yapmak için ne lazım?
estafurullah kardeşim iki cümle sınırın olduğundan haberdar değildim, rica ederimözür dilerim ama çok konuşuyorsun knk ya... bir iki cümle sonrası okumuyorum ben sağol ama yine de.
gayet esprili şekilde yazılmış bir mesajı çevirdiğin hale bak. Boş duyar kasan sensin ne ağladın ya yerde mendil de aç boşa gitmesinBen yıllardır forumda dahi yokken 17 Nisan 3. SAYFADA Azenin bana ettiği hakareti görmemezlikten gelip burada duyar kasma. O lafları ediyosan cevabını alınca da sızlanmayacaksın.
Amaaan kime laf anlatıyorum !
Tamam hadi gidiyorum. Arkamdan hakaretlere devam edebilirsiniz gurubunuzla. Ama tekrar gelince o densiz yazdıklarınızı bugün de olduğu gibi yediririm size. Mutlu olabilirsin eskisi gibi. Ben yokken hayatın mükemmel zaten.
İnsanla insan gibi konuştuğum mesajlarımı da görün sayın yöneticiler.
Selamletle (:
Sana yazmadım ki o mesajı. , gerçekten küçükmüş ya, 13? 14?gayet esprili şekilde yazılmış bir mesajı çevirdiğin hale bak. Boş duyar kasan sensin ne ağladın ya yerde mendil de aç boşa gitmesin
sus diyoruz yüz tane mesaj atıyorsun ya üf selametle......
şunu yazarken ki yüz ifadesini bi düşünün....estafurullah kardeşim iki cümle sınırın olduğundan haberdar değildim, rica ederim
şunu yazarken ki yüz ifadesini bi düşünün....
kaos yok ki yavrum... fazla çıtkırıldım insanlarla takılıyoruz forumda bir süredir, olan bu...Yarenbi şu an forumda bir kaos var ve ben buna dahil değilim kjkgkghfjg
Aman ha bensiz her hangi bir kaosa dahil olma kırılırım gucenirim küserim haaakaos yok ki yavrum... fazla çıtkırıldım insanlarla takılıyoruz forumda bir süredir, olan bu...