Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ekrem başkanı severiz ama seçimde başarılı olma ihtimalinin yüzdesi düşük. mansur başkana gelince ise bunu daha öncede söylemiştim: fazla duygusal bakıyorsun, bakıyorsunuz. bu stratejik bir hamle, duygusal değil benim söylediğim bu. stratejik olarak en güçlü aday bay kemal'dir.kılıçdaroğlu devreye girince "amaları" kenara atıyoruz. daha garanti olarak mansur veya ekrem diyoruz. bu kadar basit.
en güçlü aday olarak bay kemal'i göstermen, bu işleri 2016 yılında bıraktığını doğruluyor : / anketlerde hiç öyle çıkmıyor. ekrem her ne kadar hata üstüne hata yapsa da bu ülkede her kesimden oy alabilecek, bu milleti sandığa götürebilecek, istanbul seçiminde olduğu gibi dik durup hakkını sonuna kadar savunabilecek biri. ben mi duygusal bakıyorum. duygusal baksam adayım mansur derim. gönlümden geçen aday mansur diyorum, "amalar" girince devreye mantıken en ideal adayın ekrem olacağı düşüncesindeyim. sizin bu son zamanlardaki kılıçdaroğlu ısrarınızı anlamıyorum, bitirileceksiniz bizi.ekrem başkanı severiz ama seçimde başarılı olma ihtimalinin yüzdesi düşük. mansur başkana gelince ise bunu daha öncede söylemiştim: fazla duygusal bakıyorsun, bakıyorsunuz. bu stratejik bir hamle, duygusal değil benim söylediğim bu. stratejik olarak en güçlü aday bay kemal'dir.
askdjskd anketlere, tivitlere vs bakacak olursa en güçlü aday cem uzandır. bırakın lütfen şu antin kuntin muhabbetleri. ekrem başkan da bazı konularda senin gibi duygusal davranıp hata üstüne hata yaptı, ikinci ince vakasına doğru ilerliyor: dilerim ilerlemez. düşüncene bir şey dediğim yok plesk.dlsfkj nedenini sorduğumda beni tatmin edecek bir done sunmuyorsun diyorum sadece. duygusal bakacak olursam benim de adayım mansur başkan derim neyse ki bu konularda fazla duygusal değilim.en güçlü aday olarak bay kemal'i göstermen, bu işleri 2016 yılında bıraktığını doğruluyor : / anketlerde hiç öyle çıkmıyor. ekrem her ne kadar hata üstüne hata yapsa da bu ülkede her kesimden oy alabilecek, bu milleti sandığa götürebilecek, istanbul seçiminde olduğu gibi dik durup hakkını sonuna kadar savunabilecek biri. ben mi duygusal bakıyorum. duygusal baksam adayım mansur derim. gönlümden geçen aday mansur diyorum, "amalar" girince devreye mantıken en ideal adayın ekrem olacağı düşüncesindeyim. sizin bu son zamanlardaki kılıçdaroğlu ısrarınızı anlamıyorum, bitirileceksiniz bizi.
hayırdır aslan parçaları bana mı yürüyorsunuz? çoluk çocukla siyaset konuşuyoruz ya.................kocaman bir metin yazmistim ama stockun kemal en güçlü adaydır dediğini görünce, şöyle oldum. yazmaktan da vazgeçtim
Ekli dosyayı görüntüle 63682
@Stockholm Sendromu aylardır anlatamadıklarımızı çok güzel özet geçmişsin.ekrem başkanı severiz ama seçimde başarılı olma ihtimalinin yüzdesi düşük. mansur başkana gelince ise bunu daha öncede söylemiştim: fazla duygusal bakıyorsun, bakıyorsunuz. bu stratejik bir hamle, duygusal değil benim söylediğim bu. stratejik olarak en güçlü aday bay kemal'dir.
Bahçeli, Eylül itibari ile turlara başlayacağına göre yakında açıklarlar.Seçim zamanı açıklasın da borsaya hareket gelsin
ben siyaset konuşmadım, sana satastim sadecehayırdır aslan parçaları bana mı yürüyorsunuz? çoluk çocukla siyaset konuşuyoruz ya.................
Ben de kamera arkasında daha uzlaşmacı ve iyi olduklarını düşünüyorumYansıttıkları ayrımcı tavırlar ne yazık ki muhalefeti kararsız ve tutarsız gösteriyor.
Birbirlerinin düşmanı gibi davranmak yerine keşke biraz daha uzlaşmacı tavır sergileyebilseler...
Kameralara, basına karşı rol yapıyorlar diyorsun bu durumda.Ben de kamera arkasında daha uzlaşmacı ve iyi olduklarını düşünüyorum
Satranç gibi Lefty hanımcımKameralara, basına karşı rol yapıyorlar diyorsun bu durumda.![]()
Kendi destekçilerinin nabzını tutmak zorundalar ancak yine de biraz daha ılımlı yaklaşabilirler çünkü seçmen, göz önünde olan bitene odaklanıyor.Satranç gibi Lefty hanımcım
Strateji taktik vs .d
Yani bir devlet göz önünde öyle dümdüz yönetilmez diye düşünüyorum, derin işlerdir sdjk
Seçmenin nabzını zaafını da iyi bildiklerini düşünüyorum Lefty hanımcım .dKendi destekçilerinin nabzını tutmak zorundalar ancak yine de biraz daha ılımlı yaklaşabilirler çünkü seçmen, göz önünde olan bitene odaklanıyor.
hatta erken seçim olmaz da 2023'ü kesin beklersek, iyi parti'nin bu ekipten sıyrılacağını bile düşünüyorum. şu an için hepsi birbirini kullanarak ortak amaçları için sessiz kalmaya çalışsalar da, iyi parti'nin ülkede çok iyi örgütlenmesi, sağ tabanın ülkede baskın olması ve elleri kollarının gayet uzun olması sebebiyle bir süre sonra bu birliğe ihtiyaç duymayıp çekip gidebileceklerini düşünüyorum.