- Web sitesi
- www.youtube.com
Niye öyle diyorsunuz birlik içinde çok güzel yemek yiyorlar . :S
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
CHP iktidar olursaAltılı masa tek CHP'den mi oluşuyor?
![]()
Bir vatandaş, CİMER'e AK Parti döneminde satılan kurum ve fabrikaları sordu. Bunun üzerine Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Adem Taşkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, vatandaşa gelen yanıtı duyurdu. Taşkaya'nın paylaşımı şöyle oldu:
1- İşte AKP'nin sattıklarının listesi. Bir vatandaş CİMER'e son 18 yılda satılan fabrikalar ve kurumların listesini sordu, CİMER'den gelen liste AKP'nin son 18 yılda sattığı kurumlar, yerler ve fabrikaların listesini açığa çıkardı.
AKP'NİN SATTIĞI TERMİK SANTRALLER
1. Seyitömer Termik Santrali 2. Kangal Termik Santrali 3. Yatağan Termik Santrali 4. Çatalağzı Termik Santrali 5. Yeniköy Termik Santrali 6. Orhaneli Termik Santrali 7. Tunçbilek Termik Santrali 8. Soma Termik Santrali
AKP'NİN SATTIĞI HİDROELEKTRİK SANTRALLERİ
1. Ataköy Hidroelektrik 2. Beyköy Hidroelektrik 3. Çıldır Hidroelektrik 4. İkizdere Hidroelektrik 6. Kuzgun Hidroelektrik 6. Mercan Hidroelektrik 7. Tercan Hidroelektrik 8. Murgul Hidroelektrik 9. Denizli Jeotermal Santrali
SATILAN ŞEKER FABRİKALARI
1. Kırşehir Şeker Fabrikası 2. Turhal Şeker Fabrikası 3. Çorum Şeker Fabrikası 4. Elbistan Şeker Fabrikası 5. Muş Şeker Fabrikası 6. Erzincan Şeker Fabrikası 7. Erzurum Şeker Fabrikası 8. Afyon Şeker Fabrikası 9. Bor Şeker Fabrikası 10. Alpullu Şeker
SATILAN TEKEL BİNALARI
1. Adana 2. Ballıca 3. Bitlis 4. İstanbul Sigara 5. Malatya. 6.Tokat 7.Yavşan Tuzlası 8. Ayvalık Tuzlası 9. Çamaltı Tuzlası 10. Çankırı K Tuzlası 11. Tuzluca Tuzlası 12. Sekili Tuzlası 13. Kağızman Tuzlası 14. Kaldırım Tuzlası 15. Kayacık Tuzlası
SÜMER HOLDİNG'E BAĞLI ŞİRKETLER
1. Mazıdağ Fosfat Tesisleri 2. Adıyaman İşletmesi 3. Malatya İşletmesi 4. TÜMOSAN İşletmesi 5.Bakırköy Konfeksiyon San. 6. Çanakkale Sentetik Deri İşletmesi 7. Diyarbakır İşletmesi 8. Beykoz Deri Kundura İşletmesi 9. Sarıkamış Ayakkabı İşletmesi
SATILAN LİMANLAR
1. Mersin Limanı 2. İskenderun Limanı 3. Samsun Limanı 4. Bandırma Limanı 5. Derince Limanı 6. Salıpazarı Limanı (Galataport) 7. Tekirdağ Limanı 8. Çeşme Limanı 9. Kuşadası Limanı 10. Dikili Limanı 11. Trabzon Limanı
DİĞER SATILAN ŞİRKETLER
1. Seyitömer Linyitleri 2. Güney Ege Linyitleri 3. Murgul Bakır İşletmesi 4. Samsun Bakır İşletmesi 5. Yeniköy Linyitleri İşletmesi 6. Bursa Linyitleri İşletmesi 7. Sakarya Traktör Sanayi 8. Ereğli Demir ve Çelik 9. Eti Alüminyum 10. Eti Bakır 11. Eti Elektrometalurji 12. Eti Gümüş 13. Eti Krom 14. Gübre Fabrikaları 15. PETKİM 16. TÜRK TELEKOM 18. TÜPRAŞ 19. SEKA Kağıt Fabrikası
![]()
İşte AKP döneminde satılan kurum ve fabrikalar
CİMER, bir vatandaşın sorusu üzerine AK Parti döneminde satılan kurum ve fabrikaları açıkladı.www.yenicaggazetesi.com.tr
şuanki cumhurbaskani sistem refarandum yapildi halk tarafindan secildiTek anlaştıkları konu rte yi gönderelim, parlamenter sisteme geçelim.
palamenter sisteme gecemezler yalan söylüyorlar
Şu an ki sistem ucube. Herkes yanlış olduğunu gördü görüyor.şuanki cumhurbaskani sistem refarandum yapildi halk tarafindan secildi
parlementer sisteme gecmek icin şimdi tekrar refarandum yapip halki halkami şikayet edecekler
zaten en erken parlementer sisteme gecebilmek 2 sene sürer ozamanada zaten dagilirlar bu kelime oyunu yapan 6 li
CHP iktidar olursa
İGA İstanbul Havalimanı, "2022 World Airport Awards" kapsamında da "Dünyanın En Aile Dostu Havalimanı", "Dünyanın En İyi Alışveriş Deneyimi Sunan Havalimanı" ve "Güney Avrupa'nın En İyi Havalimanı" uluslararası ödüllerini kazanarak Türk havacılığını zirveye taşıdı. İGA İstanbul Havalimanı "Dünyanın En İyi Havalimanları" listesinde de büyük bir ilerleme kaydederek 8. sırada yer aldı.Senaryo bir haber ile trollerle dalga geçmiş ve trend topic olmayı da başarmış hatta bugün "Trollere iki kez günaydın" tarzı bir şeyler daha yazmış.
@ibadeath kendisi bir avukat ve insan hakları konusunda hassas bir isim, kısacası trolleri trollemeye çalışmış ve sen de bunu ciddiye mi aldın?
Sevindirici ancak yine de ülkede enflasyon ve zamlar altında vatandaşın ezildiği gerçeğini değiştirmiyor.İGA İstanbul Havalimanı, "2022 World Airport Awards" kapsamında da "Dünyanın En Aile Dostu Havalimanı", "Dünyanın En İyi Alışveriş Deneyimi Sunan Havalimanı" ve "Güney Avrupa'nın En İyi Havalimanı" uluslararası ödüllerini kazanarak Türk havacılığını zirveye taşıdı. İGA İstanbul Havalimanı "Dünyanın En İyi Havalimanları" listesinde de büyük bir ilerleme kaydederek 8. sırada yer aldı.
dünyada hersey pahalandi dünyada küresel bir deyisim var sanki 6li uyumsuzlar bunumu deyistirecekŞu an ki sistem ucube. Herkes yanlış olduğunu gördü görüyor.
Dolar 4-5 TL civarındaydı, beni cumhurbaşkanı yapın dolar nasıl düşer görün dedi
en az 15 sene boyunca euro 3 tl civarindaydi bunu hicmi hatirlamiyorsunuz
Dünyada enflasyon oranı kaç?dünyada hersey pahalandi dünyada küresel bir deyisim var sanki 6li uyumsuzlar bunumu deyistirecek
6li uyumsuzlarin birtane bile projesi yok
bizim köyün muhtarinin bile projesi var bunlarin yok ya
kücücük köy yolu bile yapilsa proje lazim
hadi bunlarin hepsini gecdim bana imamoglunun istanbula kalici ise yarar halk icin yaptigi 3 tane proje söyle
haaa bu arada ankarda ayni hic bir yenilik yok
tr 705 kod adıyla muhalefeti dizayn eden elemanlardan biri. insan haklarıymış : /kendisi bir avukat ve insan hakları konusunda hassas bir isim
Dünyada enflasyon oranı kaç?
Türkiye'de enflasyon oranı kaç haberin var mı?
Almanya, Amerika gibi ülkelerde ortalama %10 enflasyon var, yani Almanya'da alışveriş yapınca daha önce 1 poşet aldığın ürünleri şimdi alırsan en fazla 2-3 euro fark ödersin.
Türkiye'de geçen sene aldığın ürünleri bu sene almak için en az 200-300 TL fark ödersin.
1 Kilo et Almanya'da ne kadar Türkiye'de ne kadar?
Türkiye'yi dünya ile kıyaslayamazsın, çünkü son zamanlarda üretimden uzaklaştı, ekonomi akıl dışı yöntemlerle yönetilmeye başlandı.
Çocuklar için kreşler açtı.
Şehrin altyapısını kanalizasyon sorunlarını çözüyor
akp bu ülke için ne yaptı sen de söyler misin?
madem imamoğlunu tanıyorsun gurbet ellerde akp yi de bilirsin
sende 5 madde say bakalım akp nin TR için yaptığı
Dünyada enflasyon oranı kaç?
Türkiye'de enflasyon oranı kaç haberin var mı?
Almanya, Amerika gibi ülkelerde ortalama %10 enflasyon var, yani Almanya'da alışveriş yapınca daha önce 1 poşet aldığın ürünleri şimdi alırsan en fazla 2-3 euro fark ödersin.
Türkiye'de geçen sene aldığın ürünleri bu sene almak için en az 200-300 TL fark ödersin.
1 Kilo et Almanya'da ne kadar Türkiye'de ne kadar?
Türkiye'yi dünya ile kıyaslayamazsın, çünkü son zamanlarda üretimden uzaklaştı, ekonomi akıl dışı yöntemlerle yönetilmeye başlandı.
Çocuklar için kreşler açtı.
Şehrin altyapısını kanalizasyon sorunlarını çözüyor
akp bu ülke için ne yaptı sen de söyler misin?
madem imamoğlunu tanıyorsun gurbet ellerde akp yi de bilirsin
sende 5 madde say bakalım akp nin TR için yaptığı
havaalanlari yollar trenyollari trenler tranvaylar tuneller köprüler milli askeri silahlar helekopter bu saydıkların zaten yapılması gereken devletin asli görevlerisaymakla bitmez bu yönetimin yaptiklari ama sana kisa versiyon önemli olanlari yazim
havaalanlari yollar trenyollari trenler tranvaylar tuneller köprüler milli askeri silahlar helekopter felan bunlari saymakla bitmez
hükümete geldiginde türkiyem bankalar hortumlaniyordu paramizin deyeri bile belli olmuyordu sifirlari atabilmek cok büyük bir is anlayana tabiki
bugün anne karnindaki cocuk bile sigortasi var neyse ya bunlar saymakla tükenmez bitmez
hep argumentiniz et
aynen sizin dediginiz gibi almanyada yasayan benim sen diyorsun ya 2-3euro fark buda dogru deyil en az yari yariya fark var
haaa türkiyede avrupa gibi zenginmi türkiyenin enfelasyon iyi deyil hersey pahalandi evet ama türkiye ac kalmaz
türkiyedaki olan olaylar avrupada olsun avrupa ac kalir buda bir gercek
haaa daha gaz ve gazcikarma olaylarina girmiyom 6li masa zihniyetinin dedigi gibi marasda ne isin var konularina girmiyom ama eminim sen anliyorsun
havaalanlari yollar trenyollari trenler tranvaylar tuneller köprüler milli askeri silahlar helekopter bu saydıkların zaten yapılması gereken devletin asli görevleri
O zaman biz vatandaşlar da VERGİ ödüyoruz bunun için övünelim mi?
Ayrıca yapılan yollar, köprüler yap-işlet-devret yöntemiyle daha pahalıya mal oldu...
Ya da bi ATM'ye para çekmeye gittiğinde şansına bozuk para verdiğinde, aaa bankamatiğe bak paramı veriyor birde bozuk para veriyor alkışlayalım mı diyorsun?
Paraların hortumlanması demişken,
Ekonomiyi bu berbat hale soktular, sonra düzeltmek adı altında Kur Korumalı Mevduat diye bişey çıkartılar
100.000 para yatırana %25 faiz ödeniyor.
Bu faizin ufak kısmı bankalardan geri kalanı HAZİNEDEN yani 85 Milyon vatandaştan toplanan vergiden ödeniyor.
Al sana hortumlamak nasıl olur en büyük örneği.
Fakirden alıp zenginlere vermek.
Paranın değeri şimdide yok, puldan farkı yok. Hatta bakan çıkıp paramızın böyle değersiz olması çok iyi oldu dedi.
Yukarıda yazdığım yap işlet modeli vardı ya, Biz dedik ki kendi paramızla yapılsın yap-işlet olmasın, hükümet para yok olmaz dedi, Kur korumalı mevduata ödediğimiz faizle son yapılan Çanakkale Köprüsünü, 4 şehir hastanesi yapabiliyorduk.
Türkiye'de çiftçiye 20 yılda ödenen destek avrupa'da çiftçiye 1 yılda ödeniyormuş.
Valla gaz çıkarmanın gazı çıktı. Her sene gaz buluyoruz, her gaz bulduk açıklamasından dolayı doğalgaza zam geliyor.
Rusya'dan gaz anlaşması yapıyoruz, sallıyorum diğer ülkeler 3-5 dolara alıyor, biz 10-12 dolara alıyoruz. Bakanlığa neden dünyada ki diğer ülkelerden daha pahalıya alıyoruz diye soruyoruz Ticari Sır denip açıklanmıyor.
Bu ülkede dünyaya gözünü açan bebekler borçlu doğuyor.
Yani çok öve öve bitiremediğin akp ülkeyi zarara uğratmak için elinden geleni yapıyor.
Avrupada benzine zam geliyor, devlet ufacıkta olsa yardım parası veriyor.
Bizde ise vergi zammı.
Ülkeye 10.000 TL'ye gelen bi cep telefonuna 12.000 TL vergi konuyor.
Son olarak Tank fabrikası Katarlılara satıldığında, anlaşmada 1,5 yıl sonra bi tane tank üretecekleri sözü vardı.
Aradan kaç sene geçti ortada tank yok.
Hatta bi fabrika için temel atıldı, aradan yıllar geçti, o fabrikanın sadece iskeleti kaba inşası vardı, daha bişey yapılmayacak diye yıkıldı
Yani ne biliyorsan ya yanlış biliyorsun ya da hiç bişey bilmiyorsun.
Ben akp yi de eleştiriyorum, chp yi de...
Bende onu diyorum, vergi ödemek benim vatandaşlık görevimse, devletin de bana köprü, yol, sağlık, eğitim için hizmet vermesi gerek.vergi tabiki ödenecek vergi almayan devlet olamazki
neyse ya ben bu konuya girmeyecam
ucuza yapilirdi pahaliya yapilirdi bu ap ayri bir konu
eskiden bunlarin hic biri yokdu