Bir zamanlar kanka daha sonra kanlı bıçaklı olan üyeler

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
İnsan günlük yaşamda eşinden / sevgilisinden ayrılır, ailesi ile ters düşer ya da arkadaşlığını / dostluğunu bitirir ancak sanalda olunca çok mu garip geldi? Oldukça normal ve ortada kanlı bıçaklı olunan bir durum da yok, insanlar birbirinden uzaklaşmıştır, olay bu kadar basit.

Ben bilseydim hemen yazardım. Neyse artık. Belki gelir başkası söyler.

mesela @Lefty ile ben. Arada kavga edip, sonra aşk yaşıyoruz. sonra tekrar atışıyoruz. çok tutkulu bir ilişkimiz var.

ha bilmek isterseniz yine de @Stockholm Sendromu ile hem kanlı bıçaklı düşman hem de ölümüne kankayız.

ben kimden soğuduğunu biliyorum ahahah

ben kimden soğuduğunu biliyorum ahahah
bir yomralı bunu bilirken jujuşkom neden aydınlatılmıyor @yoSun hıığğ?
yomra trabzonumuzun bir ilçesidir, herkes araklılıyken yomra'nın bir köyünden yılın eni çıkabilmektedir.
trabzonumuza bütün katkısı budur. tşkler...

bir yomralı bunu bilirken jujuşkom neden aydınlatılmıyor @yoSun hıığğ?
yomra trabzonumuzun bir ilçesidir, herkes araklılıyken yomra'nın bir köyünden yılın eni çıkabilmektedir.
trabzonumuza bütün katkısı budur. tşkler...
ya araklı ne abi adsglşsajgdasjgla

var mı böyle kültürel bir yapı ?

1641675590979.png

En sevdiğim konu bu ya benim, böyle yıllarca bu tür ve benzeri konularda kamkicilik yapıp, salça olup sonra ayrı düşmeler falan zor olmalı.
Benim kamkinin birisi banlı, özledim ya, diğeri de foruma giremez, yasak ona forum.. benden çekinir giremez ahah.

Oluyor öyle şeyler
Dalgasız denizde e herkes kaptan skfj

dün akım dediğine bugün bokum diyenlerdense :))))))))))

İnsan ilişkileri dediğimiz şey tam olarak böyle bir şeydir. Zamanla düşünceler değişiyor, sevgi azalıyor, saygı bitiyor, tahammülsüzlük başlıyor. Öz kardeşinize/ablanıza/abinize bile böyle şeyler hissedebiliyorsunuz. Ben bu durumu çok insani buluyorum.

Geri