Bir zamanlar kanka daha sonra kanlı bıçaklı olan üyeler

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Birisi var bu durumu yaşayan ve beni fazlasıyla üzdü..
Kindar olmak harika bir şey ya..

Burada ne yapilabilirki bicak yemek icin aklima bisi gelmiyor. Sanirim en fazla manita muhabbetidir. Iyi bir insan olmadigim icin bicaklayan olmamis olabilir. Genel de iyilerin basina gelir.

Sanem hanım beni şeffaf oda konuğu yapmıştır :

Ee324M2XsAIJHMy.jpg

İhanet olmadigi surece bircok seye gozumu kapatabilirim. Ama isin icinde ihanet varsa tek kaleme silerim. Beraber buyudugum, cocukluk arkadasimi, dostumu ihanet ettigi icin sildim. Sirf eglencesine girdigim su plarform icinde hic acimam.

Cok gorduk sigir gibi bir olup bir uyeye cullanip sonra kendilerinin bir yaprak dokumu yasadigini. Lafim tamda meclisin ortasina. Deger verdiklerim var hepde olacak. Hicbiriylede yuz goz olmadim. Guzel insanlar biriktirmeli.

Bir de bunun tam tersi var .
Kanlıbıcaklı olup kankalığa gecmek .

Yılların kamkileri, yağlama ustaları birbirine pas vermiyor vay be. Bu günleri göreceğimi zor tahmin ederdim.
Demek artık ikinci adam rolünden sıkılmış.. popüler tiplerin yanında biraz palazlanınca normal bu durum.

Kimse isim vermemiş üzücü.

tam konuya ciddi bir şey yazacağım gülmem geliyor.
ha bu arada kimseyle düşman ve kanlı bıçaklı da değiliz ha , öyle bir algı yaratmaya çalışan ibibikler var.
fikirler değişir, insan ilişkileri değişir, hassasiyetler ve değer yargıları girer ortaya, ilişkilere set çekilir.
bundan ibarettir durum.

kaç ay sonra dönmüşüz. isim ver de ortalık şenlensin be edri.
ya ben isim vereceğim de işte tipitipi ciddiye alamıyorum.
onun dışında geçmişte kalanı konuşmak bize yakışmaz.

Geri