Bir zamanlar kanka daha sonra kanlı bıçaklı olan üyeler

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Genelde kadınlar arasında yaşanan bir durum, tabii ki erkeklerde bu durumlara düşüyor zaman zaman.

- bazıları yaşanmışlıklar üzerinden laf sokar (çirkin buluyorum)
- verilen sırlar varsa, acaba birlerine söyler mi korkusu hissedilir.

Erkekler hiç yaşamaz tabii tabii. Yapım gereği kimseyle kanlı bıçaklı olamıyorum ama kalbimin kırıldığı bazı durumlar, insanlar olmadı değil. Hayırlısı. İnsanlık hali olabilir yani öyle şeyler. 40 senelik evlilikler bile bitiyor ki forum dostlukları bitmesin.

millet çılgınca neler yapıyor
birbirinizi üzmeden yapın

Hayatımda tek bir kişiye ah ettim bu ortamda, oda ne dostum nede arkadaşımdı zaten.

Bunlar hep Samuel Huntington etmişleyin;Clash of civilizations.

Evli evine köylü köyüne.

Eski dosttan düşman olmaz. En fazla ilişkiniz kopar. Böyle bişi yaşadık, asla terbiyesizlik yapmadık birbirimize. Gerçi anna da ben de güzel insanlarız. Bunun da etkisi olabilir. Gerçi bişiyi üstüne alındıydı, halbuki onu f5 için demiştim asdag

Eski düşmandan da dost olmaz. Ben hiç denemedim, reelde de sanalda da bunu. Ancak deneyenler, olmadığını söylüyor, gözlemlerim de bu yönde.

Bana güvenebilir ve sırlarınızı benimle paylaşabilirsiniz. Kimseyle paylaşmam.

Benim sıfır. En başta sevmediğimi hala sevmiyorum 30 yıl geçse yine sevmem. Başta birini sevmediysem mutlaka altında bir neden çıkıyor arkadaşım : )

Benim sıfır. En başta sevmediğimi hala sevmiyorum 30 yıl geçse yine sevmem. Başta birini sevmediysem mutlaka altında bir neden çıkıyor arkadaşım : )

Buna katılıyor ve burada denk geldiğim bişeye değinmek istiyorum birbirinin arkasından hoş olmayan kelimeler kullanıp sonra canım cicim diyenlerde gördüm :)

Buna katılıyor ve burada denk geldiğim bişeye değinmek istiyorum birbirinin arkasından hoş olmayan kelimeler kullanıp sonra canım cicim diyenlerde gördüm :)

Ooo ohooo o işin çeşnisi : )

Sana yazdığım reklam metnini gördün mü sen dur etiket yapayım da oku : )

benim değişir jujukcuğum ; nitekim değişti de. cağnım dediğim 2 aza tarafından resmen sırtımdan bıçaklandım ama üzüldüm mü? yoo.sdjfssd
kanlı bıçaklı da olduğum kimse yok, bağımı kopardıklarım var diyebiliriz. laf soktum mu? çok inceden..sdfjk yalnız özel bilgi paylaşımı, görsel paylaşımı, yaşanmışlıklardan vurmak vs. vs.karakter yoksunluğu ile alakalı bir durum. çok şükür yerinde.sdkljf

İnsan ilişkileri değişkenlik gösterir, tanıdıkça yakınlaşır veya uzaklaşırım. Sanalda duygular kolay ifade edildiği için daha kolay iletişim kuruluyor.
İftiracı kişiler dışında kimseyle problem yaşamam arkadaşlık bitmiş olsa bile.

benim değişir jujukcuğum ; nitekim değişti de. cağnım dediğim 2 aza tarafından resmen sırtımdan bıçaklandım ama üzüldüm mü? yoo.sdjfssd
kanlı bıçaklı da olduğum kimse yok, bağımı kopardıklarım var diyebiliriz. laf soktum mu? çok inceden..sdfjk yalnız özel bilgi paylaşımı, görsel paylaşımı, yaşanmışlıklardan vurmak vs. vs.karakter yoksunluğu ile alakalı bir durum. çok şükür yerinde.sdkljf

(Bakın BURAYA yazıyorum.. Banlardan ben sorumlu değilim...)
Çok iyi tanımadıkça kimseye özelinizi anlatmayacaksınız bebeksularım.. Müge Anlı izleyin az... (Aşırı anaç değil miyim?)

(Bakın BURAYA yazıyorum.. Banlardan ben sorumlu değilim...)
Çok iyi tanımadıkça kimseye özelinizi anlatmayacaksınız bebeksularım.. Müge Anlı izleyin az... (Aşırı anaç değil miyim?)
Çok doğru bir noktaya parmak bastın.. o, ne kadar güzel bir basıştır<3 ldkdkd bazı insanları tanımak için yıllar yeterli olmuyor, herhangi bir konuda ters düşmen yeterli. Misal bahsettiğim 2 azayı 2015 yılından beri tanıyorum diyebilirim. Sorduklarında ; sevdiğim ve güvendiğim insanlar diye anlattığım kişilerdi. Ben ne bileyim buralara yaz günü kar yağdıracaklar.dkkdk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Niyeti bozuk insanı yarım saat'te çözerim. sonra sınır koyarım. Bir insanı gerçekte tanımam ve ısınmam bir altı ay'ı bulur. Zaten kısa sürede kimseyle samimi olamam. Kimseyi de yok saymam.

İyi arkadaşların değerini anlayabilmek için kötü arkadaşlara da ihtiyaç var.

Ve bazen (ama bazen) insanlar değişiyor. Ben de aslında hem değiştim, hem hep aynı kaldım. Fikirlerim değişti, huyum pek değişmedi. Kendimi her zaman kıyas alırım.

Çok doğru bir noktaya parmak bastın.. o, ne kadar güzel bir basıştır<3 ldkdkd bazı insanları tanımak için yıllar yeterli olmuyor, herhangi bir konuda ters düşmen yeterli. Misal bahsettiğim 2 azayı 2015 yılından beri tanıyorum diyebilirim. Sorduklarında ; sevdiğim ve güvendiğim insanlar diye anlattığım kişilerdi. Ben ne bileyim buralara yaz günü kar yağacak.dkkdk

Eh şimdi 5 yıl fena bir rakam değilmiş stokcum. Güvenmekte haksızsın diyemiyorum. Amaan boşver böyle böyle tanıyoruz işte. Birileri gidiyor birileri geliyor. Ay müge izleye izleye onun gibi konuşmaya başladım. Böyle durumlarda moodum ektedir;

Hiç kanlı bıçaklı olmadık iftira attığı için sövmüş olabilirim :D
Onun dışında düşmanlık beslemem kimseye. Sadece artık önemsemem , muhatap olmam o kadar.
Çok ponçik bir kalbim var parça pinçik etseler de yine de kin tutmuyorum.

Geri