Bir zamanlar kanka daha sonra kanlı bıçaklı olan üyeler

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kanli bicakli olduklarimla,once upon a time.....simdilerde kanka olasim var gibi bi sey hisediyom ya.
Yoksa ben tipsiz miyim hö?

Bu aralar forum çiçek gibi ya, küskünler barışmışlar, etkileşim vermeler, doğum günü kutlamaları yapmalar. Yeni konu açmak lazım, bir zamanlar kanlı bıçaklı şimdilerde kamki olanlar diye ahah.

Ne kanı bıçağı bayram diye biraz elastik olun yahu

Çıkar ilişkisi değilse günlük hayatımızda olması abes olacak bir durumdur. Sanalı bilemem, her an her şey olabiliyor.

Kanlı bıçaklı olma huyum hiç yoktur. En fazla ilk zamanlar biraz arkasından söverim sonra unutup giderim çok da umursamam. Bir ortamda o varsa da yok sayarım. Şahsen ben etrafımda benim yüzümden keyfi kaçanları görünce çok gülüyorum.. kendimi o konuma sokmak istemem.

Onu bunu bilmem ama

Bir zamannar kanka olup

Sonra panpa oluyolar. Bunu bilir bunu soylerim

bir zamanlar kanlı bicakli simdiyse kanka olan uyeler gelmeden
200.gif

İnsanlar değişken canlılar, olur böyle şeyler. Önemli olan kanlı bıçaklı olunca sergilediğin tavır.

tam tersinden daha normal… yine de kana bıçağa gerek yok :d

Olabilir arkadaşlar, normal bir durum bence.. önemli olan kanlı bıçaklı olduğunuzda sergilemiş olduğunuz tavırlar..

@Run konularini hortlat da,iki yorum atalim.p

Aman neticede sanal, fazla anlam yüklüyoruz negatifliklere..toksik seviyoruz..ondan sanirim..

Bir de şey var, aranızda iyi ya da kötü hiçbir iletişim yok, ama sana karşı kinlenen, tavır alanlar var..
Olmuştur yani, olur böyle şeyler..

bugün aktif olanlardan bile var bir kaç ikili, üçlü...
Bir şeyleri bozmak çok kolay. Sağlam tutmak zor.

Halbuki aranda 1-2 geyik yap toparla ama karşılıklı toparla.

Şurada herkesin güllük gülistanlık yaşamaması için hiç bir sorun yok bence.
Düzeltilemeyecek de hiç bir şey yok.

Kimsenin kimseyi yalamasına gerek yok ama en azından asgari düzeyde merhabanız olsun.

Hayırlısı olsun. .d

Geri