Bir zamanlar kanka daha sonra kanlı bıçaklı olan üyeler

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Ya ben Lari’yi de Anna’yi da aralarindaki o sogukluk doneminde cok takdir ettim, daha cok sevdim onlari : )) Hic yasanmisliklarin anisini kirletmediler, ne kadar degerli bir sey bu : ))

Anna ve Larien’in arası bozuk muydu hiç hissetmedim.d

üfffff yine isim verilmemiş..... ben şöyle ben böyle...... direkt isim verin kimse sizi merak etmiyo......

murat ve süreyya........

Eski dosttan düşman olmaz. En fazla ilişkiniz kopar. Böyle bişi yaşadık, asla terbiyesizlik yapmadık birbirimize. Gerçi anna da ben de güzel insanlarız. Bunun da etkisi olabilir. Gerçi bişiyi üstüne alındıydı, halbuki onu f5 için demiştim asdag

Eski düşmandan da dost olmaz. Ben hiç denemedim, reelde de sanalda da bunu. Ancak deneyenler, olmadığını söylüyor, gözlemlerim de bu yönde.
Biz seninle cok şeyi paylaştık.. sevincimizi paylaştık, mutluluğumuzu paylaştık, dertlerimizi, üzüntülerimizi, sevdiklerimizi sevmediklerimizi... Benden kaynaklı bir uzaklık oldu dile kolay iki yıl sürdü.. kendime hasretlik cektirdim.. sen benim sevgimi biliyorsun. en büyük cezayı ben kendime verdim aslında bakma....
Karşılıklı değer verme budur işte. konuşmasanda yaşanmışlıklarının hatrına hareket edersin.. hakaret etmezsin....

Anna’nın samimiyeti ve Larien’in öz denetim, kendini doğrusuyla yanlışıyla sorgulayabilme ve empati gücü ile siz bir daha küsmez altın kızlar olursunuz : ) Torunlarınız bile arkadaş olur , yaşlı yaşlı eli bastonlu buluşur şekersiz limonlu çay içersiniz : )

çok sevdiğim kimseyle kanlı bıçaklı olmadım aslında, yıllardır sevdiklerim, yanımda olanlar, yanında olduklarım hep belli... arada böyle iki-üç frekans yakaladığımızı düşündüklerimiz elbet olur ama sonra azıcık gözlemle çok öyle olmadığını anlayınca da usul usul çekilirsin kenara. paylaşılan şeylerin sayfa sayfa anlatılması, birinin yaşadıklarını bir başkasına anlatıp bunun üzerinden eğlenme, kendini gizlemek ya da özel hayatını paylaşmak istemeyen birinin bütün hayatını ortalığa dökmeye çalışma gibi çabalara girenlerin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum... minik dedikodulardan bahsetmiyorum ben, direkt kişinin rızası olmadan onun özelini bir başkasına çarşaf çarşaf dökmekten falan bahsediyorum, çirkin yani bunlar. bu kadar ajansanız mite girin kardeşim... nasıl ciddi konuştum ama!
birinden uzaklaştın diye de bazen uzaklaşılan kendini çok muhteşem falan sanıyor, bu da üzücü.
cınım ben senden uzaklaştıysam rezilliğini görüp yüzüne gülmemek içindir... prensipli insanız. arkandan da gülmirem. şaka şaka.
<3
düşmanlık kötüdür, sevişebildiğiniz yere kadar sevişin.

Yapılan yorumların çoğunda herkesin çok doğru hatasız kusursuz ilan edip yaptıklarına bakmadan başkaları yapıyormuş gibi yaftalama durumu aşırı yapay değil mi ;s tabi yine siz bilirsiniz bana aşırı öqk geldi sorry.

üfffff yine isim verilmemiş..... ben şöyle ben böyle...... direkt isim verin kimse sizi merak etmiyo......

murat ve süreyya........

Mikrop ya.
Ben Murat la ne zaman kanka olmusummmmm hshsjsj

Konu yavaş yavaş istediğim kıvama geliyor, itiraflar ve göndermeler başladı. Bence nick verelim arkadaşlar, şeffaflık güzel olan.
İletişimsizlik en kötü şey, mesela bir kadın grubu var yakın olduğum biriyle mesafeli olduklarını görüyorum ve eskiden beraber takılıp eğlendiler ne oldu diyorum bir şey yok diyor :) her zaman vardır bir şeyler..
Üçüncü şahıstan bir şey duyunca ben hemen yüzleşme yapılmasını isterim.

Kanlı bıçaklı abartı olmuş. Konuşmadıklarımız herkes gibi var ama niye nefret edelim ya hu

stock yazınca bi aklıma geldi benim de, unutmuşum. zamanında sevmiştim de (bilen bilir kolay sevemem) hak etmemişler yazık.....ama düşman değilim. unutan bi insanım zaten hatta tekrar barışam konuşan biriyim ama son olayları sineye çekemem herhalde..yine de büyük konuşmamak gerekio. sonuç olarak bizi hak etmiyolar ştock aşkım.....

Biz seninle cok şeyi paylaştık.. sevincimizi paylaştık, mutluluğumuzu paylaştık, dertlerimizi, üzüntülerimizi, sevdiklerimizi sevmediklerimizi... Benden kaynaklı bir uzaklık oldu dile kolay iki yıl sürdü.. kendime hasretlik cektirdim.. sen benim sevgimi biliyorsun. en büyük cezayı ben kendime verdim aslında bakma....
Karşılıklı değer verme budur işte. konuşmasanda yaşanmışlıklarının hatrına hareket edersin.. hakaret etmezsin....

Canım benim <3

O hak etti ayarı gerçekten, iyi çocuktu lakin o dönem hırsından ya da hüznünden mi ne ucuz bir hareket sergilemişti, en sevmediğim işler.

Aynı konuyu hatırladığımızı varsayıyorum çiçeğim.

Geri