Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Biz seninle cok şeyi paylaştık.. sevincimizi paylaştık, mutluluğumuzu paylaştık, dertlerimizi, üzüntülerimizi, sevdiklerimizi sevmediklerimizi... Benden kaynaklı bir uzaklık oldu dile kolay iki yıl sürdü.. kendime hasretlik cektirdim.. sen benim sevgimi biliyorsun. en büyük cezayı ben kendime verdim aslında bakma....Eski dosttan düşman olmaz. En fazla ilişkiniz kopar. Böyle bişi yaşadık, asla terbiyesizlik yapmadık birbirimize. Gerçi anna da ben de güzel insanlarız. Bunun da etkisi olabilir. Gerçi bişiyi üstüne alındıydı, halbuki onu f5 için demiştim asdag
Eski düşmandan da dost olmaz. Ben hiç denemedim, reelde de sanalda da bunu. Ancak deneyenler, olmadığını söylüyor, gözlemlerim de bu yönde.
üfffff yine isim verilmemiş..... ben şöyle ben böyle...... direkt isim verin kimse sizi merak etmiyo......
murat ve süreyya........
Biz seninle cok şeyi paylaştık.. sevincimizi paylaştık, mutluluğumuzu paylaştık, dertlerimizi, üzüntülerimizi, sevdiklerimizi sevmediklerimizi... Benden kaynaklı bir uzaklık oldu dile kolay iki yıl sürdü.. kendime hasretlik cektirdim.. sen benim sevgimi biliyorsun. en büyük cezayı ben kendime verdim aslında bakma....
Karşılıklı değer verme budur işte. konuşmasanda yaşanmışlıklarının hatrına hareket edersin.. hakaret etmezsin....