Of yine sen ve o manali laf atislarin yine gömmüşsün birilerini zalımSanki ünlüler değil de buraya yazanlar daha ünlüymüş gibi bürünülen bir hava mı var ne skfjks
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Of yine sen ve o manali laf atislarin yine gömmüşsün birilerini zalımSanki ünlüler değil de buraya yazanlar daha ünlüymüş gibi bürünülen bir hava mı var ne skfjks
aynen gokhan.Hacim abluka alarmla tanistinmi nick sanirim ordan birinin mahlasıydı?
vay be zamanında şu şarkıyı azmı dinlerdik , olabilir hacı sagopa ile de akrabaymış bunlar.aynen gokhan.
ama ben bu nicki kullanmaya başladığımda onları tanımıyordum. ben arapça kokeninden dolayı kullanmaya başlamıştım
şimdi laedri İsviçre'de galiba yanlış bilmiyorsam.
vay be zamanında şu şarkıyı azmı dinlerdik , olabilir hacı sagopa ile de akrabaymış bunlar.
Birilerini değil yaOf yine sen ve o manali laf atislarin yine gömmüşsün birilerini zalım![]()
gece ikide loş bir ortamda tek başıma oturup duygusal müzik dinliyorum.... yanıma gelip "ay hadi bu ne yaaa, depresyonda mısın... hadi dans edelim, açalış son ses müziği dans edelim yaa... " diye konuşan tipNilay dorsa bi ara bakireyim diyen kadın değil mi aksmxnjxd sen anlarsın arif xd
Anladım sjnxxdj eeeee dans ettin miiiiigece ikide loş bir ortamda tek başıma oturup duygusal müzik dinliyorum.... yanıma gelip "ay hadi bu ne yaaa, depresyonda mısın... hadi dans edelim, açalış son ses müziği dans edelim yaa... " diye konuşan tip
beni tanıdığın için bunun cevabını yazmaya gerek duymuyorum .d.d.dAnladım sjnxxdj eeeee dans ettin miiiii