Gelmediğiniz hergun konunuza yazma karari aldim. evet tam olarak su an aldim bu karari.... ha belki diyecekler ki, sanki stock hanim varken yazmıyordu. benim bir konuya musallat oldugum hic görülmüş mü.... bir konuya sacma sapan yorum yaptigim ? herseyi gectim.. ya benim foruma yazdığım hic görülmüş mü... benim bir postuma denk gelemezsiniz... Neyse.. asil konumuz bu degildi... bak sana ne anlaticam. bakin bakin ne anlaticam.. sunay akın mode on.. fff.
bugun arabada gezeriken radyoda sinan ozen cikti. aha dedim nerde bu adam yahu kayboldu gitti. ses verdim biraz " kar tanesi" şarkısını soyluyordu.
sevdigim bir sarkidir. fekat beni ac birakti. bir seyler eksikti sesinde, müziğinde.. belki de tamdı. ben eksik hissettim. ama doyamadim ve kendimi doyurmam lazımdı... hemen bülütutla baglanti kurdum.. vee müslüm gürsesden actim.
Bakar misin ya... şu muzigin tokluguna... sesin tokluguna. iki seslendirmenin arasindaki farka bi bakar misin.....
sarki basladigi an da, iyice yasladim sirti mi camdan disariya bakarak dinledim... beslendim resmen. tüm vitaminleri aldim. doydum stock hanim şükür doydum......