Bir türkü tutturmuşum duyuyorsun değil mi?

Konu sahibi son olarak 39 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayir yani neredesiniz ki simdi sendrom hanim?? ne yapayim sizin icin bir türkü tuttursam duyar misiniz sesimi misralarimda dokunabilir misiniz gozyaslarima ellerinizle...üff bu degildi.. heh. türkü tutturacaktim. ismail yk nerdesin?
zamaninda hepimiz dinledik yani ne var??

Moderatör tarafında düzenlendi:
Küsmez o

Ama kırılabilir.. soguyabilir.... bunun bir sebebi olmalı.... biri sebep olmuş olabilir...

Gelmediğiniz hergun konunuza yazma karari aldim. evet tam olarak su an aldim bu karari.... ha belki diyecekler ki, sanki stock hanim varken yazmıyordu. benim bir konuya musallat oldugum hic görülmüş mü.... bir konuya sacma sapan yorum yaptigim ? herseyi gectim.. ya benim foruma yazdığım hic görülmüş mü... benim bir postuma denk gelemezsiniz... Neyse.. asil konumuz bu degildi... bak sana ne anlaticam. bakin bakin ne anlaticam.. sunay akın mode on.. fff.
bugun arabada gezeriken radyoda sinan ozen cikti. aha dedim nerde bu adam yahu kayboldu gitti. ses verdim biraz " kar tanesi" şarkısını soyluyordu.

sevdigim bir sarkidir. fekat beni ac birakti. bir seyler eksikti sesinde, müziğinde.. belki de tamdı. ben eksik hissettim. ama doyamadim ve kendimi doyurmam lazımdı... hemen bülütutla baglanti kurdum.. vee müslüm gürsesden actim.

Bakar misin ya... şu muzigin tokluguna... sesin tokluguna. iki seslendirmenin arasindaki farka bi bakar misin.....
sarki basladigi an da, iyice yasladim sirti mi camdan disariya bakarak dinledim... beslendim resmen. tüm vitaminleri aldim. doydum stock hanim şükür doydum......

Ahh sendrom hanim,,
Muzige mi bu ruhu yaktirayim,, sozlere mi? Aman yarebbim.
Kafam 250 promile ulasti bu sarkiyla Süreyya hnm sizde bir yudum almaz miydiniz,,,

ah Anna Karenina hanımcığım siz mi harikasınız yoksa paylaştığınız şarkılar mı daha harika karar veremiyorum öyle bir muhteşemlik bırakıp gitmişsiniz konuma.
galiba sizi seçeceğim, kalbim bundan yana. <3

peki Aşkın hanımın bu şarkısına ne diyorsunuz? tam valizi sırtlayıp, bu diyarlardan çekip gitmelik şarkı yapmamış mı?

2019 biterken azıcık dans edilmeli. Kalplere vur zımbaaa rumbadarumbarumbaaaa... mutlu yıllar beybiler.

beni yıllar yıllar öncesine götürdün bebeyimsu, seni buraya da bırakıyorum..

ya ben bu adamin ne dedigini bile anlayamadim :D
Cok hizli konusmamis mi :p Arada bi nefes alsaydin amca ya klkjk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri