Bir türkü tutturmuşum duyuyorsun değil mi?

Konu sahibi son olarak 39 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bendeniz’i ne çok severim stalk hanımcım... Buda benden olsun;

Ahh bir bilsen nasıl pişmanım şimdi...
Ah bir dönsen bir daha üzmem seni....
Ben çok değiştim inan ki....
Ah bir gelsen bir tutsam ellerini.....
Ah bir sevsen yine eskisi gibi.. sen o zaman gör halimi....

Belki bir şarkının her sesinde
Belki bir sahil meyhanesinde
Belki de içtiğim sigaranın dumanısın

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sevgili Stockholm hanım "görmediğimiz daha ne kaldı" dediğimiz şu yıl'da sevdiklerimize bir de hasret bırakıldık... Sevdiklerimizle iletişimimize engel olan teknolojinin kölesiydik... şimdi onlarla iletişim kurabilmek, görüntülü görüşebilmek için kullanıyoruz.... Ona mecburuz.... Artık normal muhabbet edemiyoruz... Öyle havadan sudan edilen muhabbetler 2019da kaldı... Konu başlığı hep covid-19 efendim.. Ben Didem Arslan oluyorum ve virüs ile ilgili öngörülerini soruyorum.... Onlar bana soruyor.... Böyle böyle öngörülü bir sohbet gercekleşiyor.... Halımız yaman...
Bu sene hepimize yakışan bir şarkı bırakıyorum konunuza... Sizden de bir atak bekliyorum efendim....

Stockholm hanımın sevimsiz hallerini özledim, öyle gelip sağa sola salça oluşu bile keyif veriyordu. Twitter'da kendisini gizliden takip ediyorum ahah. Belki de etmiyorum bilemem..

@Stockholm Sendromu hanımcım bu denk gelemeyiş beni üzdü.. mesajın bana ulaştı.. asker oğlunun mektubunu okuyan analar gibi duygusallaştım..... gözyaşlarım akmasın diye başımı kaldırdım havaya baktım... böyle yapınca akmıyor biliyorsun.. hayır öylede niye yaparlar anlamıyorum. sljh
Cok mutlu ettin yaşıyor olduğunu bilmekte güzel.......

Rüyalarda buluşmayalım.. Bu böyle yarımda kalmasın...tşk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri