Bir türkü tutturmuşum duyuyorsun değil mi?

Konu sahibi son olarak 35 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9fd39b_bd9c7f1c72f7481a9e5f38c899453f16.webp

"Unuturum diye yorma kendini. her sevenle beni bir tutamazsin.. bu kadar yürekten sevmisken seni.. oyle kolay degil unutamazsin.." mı yapsaydin?? cok mu uzatmis olurdun.. ilk defa günlük konusu actigin belli olurdu o zaman.... acemiler bunu yapar sen profesyonelsin...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kasım da geldi çattı.
Bir öküzüm bile yok anlıyor musun?

Evrene ilet lütfen.

"Unuturum diye yorma kendini. her sevenle beni bir tutamazsin.. bu kadar yürekten sevmisken seni.. oyle kolay degil unutamazsin.." mı yapsaydin?? cok mu uzatmis olurdun.. ilk defa günlük konusu actigin belli olurdu o zaman.... acemiler bunu yapar sen profesyonelsin...
o zaman bugünkü ilk şarkım ikimize Anna hn :

Bizim de bir sarkimiz olsun istiyorum stok hanimcim, madem olacak o zaman su olsun;

Kasım da geldi çattı.
Bir öküzüm bile yok anlıyor musun?

Evrene ilet lütfen.

boşver Lupkuşum ya hayat öküzsüz daha güzel djkfhd

---Mesaj 12:20 de Eklendi ---------- Önceki mesaj 11:48 de Eklendi ---

Bizim de bir sarkimiz olsun istiyorum stok hanimcim, madem olacak o zaman su olsun;

nasıl da severim <3
ardında da bi Musti patlatılmaz mı? bence patlatılır.

Biliyor musunuz Stockholm hanim kendime bir günlük konusu acmayi düşünüyordum. Kafam da tasarladigim konu tam olarak boyle bir seydi. Tabi sizin bundan haberiniz yok. bilmiyordunuz. ben soylemeseydim hala bilmiyor olacaktiniz.. ne acı.
Ama rahatlikla paylasim yapabilecegimi dusunuyorum.. sizden almis oldugum olumlu elektrikten ötürü konudan kovulmayacagima inancim tam. cunku isin ucunda rezil olmak var.. soguk bir tavirla " musade eder misiniz ? benim gunlugume izinsiz yaziyorsunuz bilmem farkinda misiniz? slk misiniz ltfn.." iste bu sekil de bir tavir gormeyecegimden o kadar eminim ki... dilerim yüzsüzleşip zamanla size "yüzsüze bak ya sanki kendi günlügü" dedirtmem.

Anna Karenina hanımcığım,

Elbette " musade eder misiniz ? benim gunlugume izinsiz yaziyorsunuz bilmem farkinda misiniz? slk misiniz ltfn.." demeyeceğim.
Benimle burada kalabilirsiniz.

bak tam olarak şurası :

''Bilmediğin şeyler var
Söz etmediğim bugüne kadar
Çok canım yandı
Senden koparken azar azar''

şurası var ya..

Bu aralar biraz canım sıkılıyor, çok sevgidolu olduğum söylenemez hatta şu "ümüğünü sıkarım" başlığını görünce sevmediğim insanlrın isimleri film şeridi gibi geçiyor gözümün önünden smsn
Ama seni seviyorum, dediğin gibi inşallah sürer bu bağlantımız ve bizi iki iyi arkadaş oluruz
Biliyor musun biri bir başka forumdan ve diğeri bir sözlükten olan iki arkadaş edindim. Buluşamadık bazı sebeplerden ama önce yazışarak başladığımız arkadaşlık, saatlerce konuşup sohbet ettiğimiz görüntülü aramalara döndü.

İkisi de evlendi, çocukları oldu. Bir tanesi bebişini kucağına alır almaz henüz sabah saatlerindeyken bana arka arkaya foto atarak uykumdan uyandırdı. Böyle sevdik birbirimizi.
Oluyor yani, böyle şeyler. Seninle de olsun. Aşık olduğunu, evlendiğini, anne olduğunu göreyim. İşteki başarılarını ya da başarısızlıklarını dinleyeyim. Öfkeni bileyim, saçmalıklarına güleyim.
İsterim yani.
Al bu da şarkı ya yeter bu duygusallık

Kışın eller cepte sokakta yürürken mırıldanacak en güzel şarkıyı başlık yapmışsınız. Her gördüğümde mırıldanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri