Bir türkü tutturmuşum duyuyorsun değil mi?

Konu sahibi son olarak 39 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizlere koşmayı sevdiren adam...ne guzel kosuyordu degil mi? nereye kayboldu ben hic anlam veremedim... evlendi belki elini etegini cekti herseyden... kim bilir...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Anna Karenina , gerçekten şu okunuzu hep tam kalbime atıyorsunuz, tam 12'ye.
İnanılır gibi değil.
Peki bu gruba ne diyorsunuz? Aynı koşuş bu klipte de var aşırı keyifli. Biraz içim burulmadı değil tabii izlerken ama hiç gözyaşımı pıtlatamam şu an.

hiç aklımda yoktu ama müslüm'ü görünce birden, aşırı durduk yere ''sen miydiiinn sevgilimi çalaaaan'' çaldı kafamda.
allah bizi sevgilimizi çalanlardan, sevgilimize göz koyanlardan, göz koyulunca da hemen giden sevgililerden korusun. <3
salıyorum nejat alp'i.

Benim de hic aklimda Müslüm dinlemek yokken, sendrom hanimin paylasimindan sonra " ne cabuk tukendi oldugun gunler.. yine mi hasretle yasayacagim" sarkisini mirildaniverdim... ne iyi geldi...

Pazartesi'ye hiç bu kadar enerjik bi giriş beklemiyordum... diE buraları görmesin :(
akşama 90'lar patlatılmalı.

Pazartesi'ye hiç bu kadar enerjik bi giriş beklemiyordum... diE buraları görmesin :(
akşama 90'lar patlatılmalı.

Bugüne tıpkı diğer pazartesiler gibi oldukça suratsız başladım sevgili Melodram
Sanırım burdakiler pek etkileştirmedi beni, doğal halimin bu olduğu gerçeğini kabullendim.

Bugüne tıpkı diğer pazartesiler gibi oldukça suratsız başladım sevgili Melodram
Sanırım burdakiler pek etkileştirmedi beni, doğal halimin bu olduğu gerçeğini kabullendim.
bu pazartesi ben de suratsızlar grubundayım, çok belli olmuyordur tabii oradan ama kafamdan da alevler çıkan bir gün.
ışıltım nazarlara geldi kesin ama halledeceğiz, seni de böyle kabul ettik gitti o zaman, kabulümüze ihtiyacın olmasa da.
*
Stockholm Sendromu yalnız mustafa sandal da mustafa sandal'dı be, sonra bozdu biraz ama asla eskimeyecek adam.
o zaman ben buraya duygusal bir şarkı daha bırakıp gidiyorum...
hepinize gelsin.

ne güzel, hem muhteşem hem imkansız..

Anna Karenina hanımcığım bu beyefendiyi hatırlar mısınız bilmem? Aklıma düştünüz dinlerken bende beraber dinleriz diye düşündüm.

Stockholm hanim hic bilmiyorum desem?
nasil dinlemedim ya da denk gelmedim diye kendimi sorguluyorum su an. sayenizde tanidim.

peki ya siz sahsenemi hatirlar misiniz??
piyasadan kaybolan isimlerden. ben cok begenirdim bu kadini. kraliceydi.
O bu gece gelecek....

Efendim bu gece karsiniza bir Ferdi Özbegen sarkisiyla çıkmak istedim.. Adamin kalbinin guzelligini sesinin güzelliğinden, piyonoya dokunan parmaklarindan hatta dudaginda tuttugu sigaradan bile anlıyorsun...
Ferdi Tayfur gibi aşk acisindan derbeder olup mapuslara dusmektense, Ferdi özbeğen gibi piyona basina gecmeli...
Adam oyle naif ve romantik ki, marketten cay almayı unutsa," biz ne ara uzerine cay icilmemis bir yemek gibi yarim kaldik" der. Ama Ferdi tayfur oyle mi? " Garipler çile çeker " der. kendine aci çekecek bir bahane buldugu icin birakmaz onu... bizide mahveder kendinide...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri