Saka yapiyordum, meger ciddiymis.:yok:
Kac kilosun ki :confused:
![]()
Yeme bozukluğum var ama bu kilolu olduğum gerçeğini değiştirmez, e onu da söylemeyeyim artık. :p
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Saka yapiyordum, meger ciddiymis.:yok:
Kac kilosun ki :confused:
![]()
:sunabak:Konunun basligini degistirin lütfen.
Elia neden kilolu ve siskodur.
Amaaan bosver, insan olsun yeter:zuha:
Galiba bende sisko olucam, cok yemeye basladim son günlerde :o
ben o 17 kiloyu bi ayda verdim![]()
valla bana diyen var bi tane@yalnız sizi böyle alalım hocam. Bu konudaki değerli düşüncelerinizi bizlerle paylaşırsanız çok mutlu olacağız :honk:
Sağlıklı bir şekilde ve diyet yapmadan veriyorum, amaç bu zaten, sağlığımı geri kazanabilmek...
valla bana diyen var bi taneki nekadar zayıf oldugumu sen yakınen biliyorsun
o bu degilde bence insanların dış görüntüsündeki kusurları yuzune söylemek oldukça yanlış.hele bu bir kızsa daha da yanlış
bi kere saglıklı olduktan sonra bkı varsın 25 uzeri ossun ne olmus yani kardesimmmmmmm
![]()
zaten yapılan arastırmalara göre kilolu hareketlilerin zayıf hareletsizlere göre daha saglıklı oldugu belirlenmıstirDünya sağlık örgütüne göre sağlığın tanımı; sadece fiziksel olarak hastalıklardan ve mikroplardan korunmak değil bir bütün olarak yani fiziksel zihinsel ruhsal duygusal psikolojik olarak tam iyi olma halidir. Kilo problemi olsun olmasın bunu takıntı yapsın yapmasın her genç kızı kırabilecek yegane soru 'sen kilo mu aldın'dır. Birey fiziksel olarak sağlıklı olsa da psikolojik olarak etkilenir. Bu da dünya sağlık örgütünün tanımıyla ters düşer diye belirtmek istiyorum.