Bir kıza asla şişman deme

• Kullanıcı eVe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 2415 gün önce görüldü
:sunabak:Konunun basligini degistirin lütfen.

Elia neden kilolu ve siskodur. :D

Amaaan bosver, insan olsun yeter:zuha:

Galiba bende sisko olucam, cok yemeye basladim son günlerde :o

:sunabak:Konunun basligini degistirin lütfen.

Elia neden kilolu ve siskodur. :D

Amaaan bosver, insan olsun yeter:zuha:

Galiba bende sisko olucam, cok yemeye basladim son günlerde :o

5 ay geçti 17 kilo verdim, bir 3-4 ay geçsin incecik olacağım, bana şişman diyenlere inat.
Kamu spotlarına falan da çıkarım ben bu gidişle. :(

@yalnız sizi böyle alalım hocam. Bu konudaki değerli düşüncelerinizi bizlerle paylaşırsanız çok mutlu olacağız :honk:
valla bana diyen var bi tane:)ki nekadar zayıf oldugumu sen yakınen biliyorsun:):)o bu degilde bence insanların dış görüntüsündeki kusurları yuzune söylemek oldukça yanlış.hele bu bir kızsa daha da yanlış:)bi kere saglıklı olduktan sonra bkı varsın 25 uzeri ossun ne olmus yani kardesimmmmmmm:):)

valla bana diyen var bi tane:)ki nekadar zayıf oldugumu sen yakınen biliyorsun:):)o bu degilde bence insanların dış görüntüsündeki kusurları yuzune söylemek oldukça yanlış.hele bu bir kızsa daha da yanlış:)bi kere saglıklı olduktan sonra bkı varsın 25 uzeri ossun ne olmus yani kardesimmmmmmm:):)

Dünya sağlık örgütüne göre sağlığın tanımı; sadece fiziksel olarak hastalıklardan ve mikroplardan korunmak değil bir bütün olarak yani fiziksel zihinsel ruhsal duygusal psikolojik olarak tam iyi olma halidir. Kilo problemi olsun olmasın bunu takıntı yapsın yapmasın her genç kızı kırabilecek yegane soru 'sen kilo mu aldın'dır. Birey fiziksel olarak sağlıklı olsa da psikolojik olarak etkilenir. Bu da dünya sağlık örgütünün tanımıyla ters düşer diye belirtmek istiyorum.

bu kadar takıntılı olmasın yahu (: oda bana cılız desin.

Dünya sağlık örgütüne göre sağlığın tanımı; sadece fiziksel olarak hastalıklardan ve mikroplardan korunmak değil bir bütün olarak yani fiziksel zihinsel ruhsal duygusal psikolojik olarak tam iyi olma halidir. Kilo problemi olsun olmasın bunu takıntı yapsın yapmasın her genç kızı kırabilecek yegane soru 'sen kilo mu aldın'dır. Birey fiziksel olarak sağlıklı olsa da psikolojik olarak etkilenir. Bu da dünya sağlık örgütünün tanımıyla ters düşer diye belirtmek istiyorum.
zaten yapılan arastırmalara göre kilolu hareketlilerin zayıf hareletsizlere göre daha saglıklı oldugu belirlenmıstir

Kilo insanın üzerine yapışıp bir ömür onla yaşayan bir şey değil. Aynayabakıp ben zayıflayacağım demek yerine iğrençsin diyorsa hayatta hiç bir şey için çaba sarfetmeden yenilgiyi kabul eder. Bazen böyle başarıyı tetikleyici laflar gereklidir. Ama kırıcılık veya alaycılık olmamak kaydı ile.

sadece şişman mı hakaret içerikli kırıcı hiç birşey dememeli...Mesela çirkin

Sisman kiza cok zayifsin mi desin?
Anlamadim simdi.

Benimkini "tombik naptın? canım" diye seviyorum, kilolu olduğunun farkında dert etmiyor. Kendisi takmıyorsa, kimin ne dediği pek bi cacık ifade etmiyor.

Ben kendime diyorum... ŞÜŞKOYUM.

İnsanları zorla yalana itiyolar .d

O insanın kilo takıntısı yoksa, kendiyle barışıksa ve sürecin farkındaysa; ben ona şişmansın demişim, kilolusun demişim; ne fayda ?

- Bana da kel ve göbekli diyorlar ? Ne diyeyim şimdi ? Hem kelim, hem göbeğim var. Ve durumun farkındayım. İnsanların söylemleri de moralimi bozmuyor.

+ Bir insanın kendisiyle barışık olması kadar güzel bir şey yok.

Geri