Bir doktor climax sözü bırak

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hanım dedi ki "kotondan don alacaktım sana, pahalı geldi alamadım" bak koton ha. Calvin Klein değil.

Konumuz devalüasyon ve buna çanak tutan alamancı forum üyeleri. Ha Almancı olmamakla beraber buna kayıtsız olan birkaç arkadasim daha var burada ama onlar konumuz değil. Onları bitkiler konusunda inceleyeceğiz
- set by doktor climax

"Sabah namazina kalkıp, daha ettehiyatu okumadan bana cevap yetistirmeye çalışanlar biliyorum"

Demediysem de şimdi dedim.

Evdekine ekmek veresim gelmiyor.

Şaka mizah olan biseye şaka mizah diye açıklama yapılmaz. Fıkra anlatıp espriyi açıklamak kadar abes bir durum.

Bu konu en sevdiğim yer. Amacı dışında kullanmayalım. Teşekkürler

Coluk cocuk güldürüjem diye.
Giyamam guzuma.
Zavallim.

E ozaman bahtiyar da şaka yaptı.

Erkek olarak tavrını koydun ama kadın hassasiyeti olunca söz konusu aman mizah deniliyor.

Hocam iyidir iyi. Bazen oluyor böyle şeyler.
Çay koy sebastian Sjsjsj

''Gülen ayvam, ağlayan narımsın.Kadınım, kısrağım, karımsın'' cümlesinde neden kişnediği bellidir.
- st by doktor climax

peki o bacağı memeyi bana açmıyorsanız kime açıyorsunuz allasen? Terzi nerimana mı?

Fahriye var lisede. Çok popi. Lopez kalçalı. Esmer falan. Gömlek düğmesi göbeğe kadar falan açar. Eteği katlaya katlaya tepeye çıkarır. Ben nerd' in önde gideniyim. Gözlüklü falan. Gözünün önüne geldi mi? Tamam.

İşte bu kız birden benimle ilgilenmeye falan başladı. Anlam veremedim. Bigün Nurcan' la (kaşar 2) kantinin arkasinda sigara içiyor. Çağırdı beni. Gittim. Kravattan tuttu beni kendine çekti. Dudağıma yapıştı. Mal gibi kaldım. Oha dedim. Tabi lan aslında çok seksiyim falan dedim kendime. Ertesi gün tabi havaya girdim. Buna naber falan yavşıyorum. "siktir git lan burdan" dedi.

Meğer Serdar'la kavga etmişler. Oğlanı kıskandırmak için beni öpmüş.

Hatırladıkça duvara yumruk atarım.
- st by doktor climax

Dekolte cinsel tacize bahane midir? konu başlığını okurken, kendisinin yine karanlık zihinlere ışık tutacak bazı yorumlarına denk geldim ve takipçileri ile de paylaşmak isterim.

climax' Alıntı:
climax' Alıntı:
peki o bacağı memeyi bana açmıyorsanız kime açıyorsunuz allasen? Terzi nerimana mı?
climax' Alıntı:
dekolte özgürlükse taciz haktır :D
climax' Alıntı:
gay değiliz.testosteron dolaşıyor kanda.kadınlar bunu anlayamıyor
climax' Alıntı:
şimdi siz o gömleğin iki düğmesi açık konuşuyorsunuz ya bizimle,biz daha az önce seks etmiş bile olsak aklımızdan Bi düğme daha açıyoruz.bilin istedim.abazalıkla alakalı değil.
climax' Alıntı:
aynen.ben zaten tecavüzü haklı bulurum demedim.taciz dediğim de fortçuluk değil.ama flörtöz bakışlara yada imalı laflara maruz kalabilir dekolteli.
test edin.iş yerinize,okulunuza kısa bir etek ve yüksek topukla gidin bir gün.kalçalarınızı geri,gögöslerinizi öne alarak yürüyün.biraz davetkar hareket edin (saçınızı savurun konuşurken dudağınızı ısırın falan).bi bakın.o güne kadar sizinle sadece futbol muhabbeti yapan en sıradan olan erkek arkadaşın bile seni gözleriyle soyacak,saçma belaltı espriler yapacak ve flörtöz davranacaktır.bu şekilde bir de sokağı turlarsan (ki nişantaşında değilsen) bir iki ıslık ve delici bakışa hazırlıklı olmalısın
climax' Alıntı:
climax' Alıntı:
peki biz birbirimizi mi...tövbe tövbe..
climax' Alıntı:
eh ama yok artık.ne sapıklığımız kaldı ne abazanlığımız.neymiş efendim kadını cinsel obje olarak görüyormuşum..vazoya mı hallenecem arkadaşım?
climax' Alıntı:
ben cevap vereyim.ayak bileğinden bile tahrik olurum
climax' Alıntı:
Dekolte derken ne kadar misal.

Son düzenleme:
'Ben balık burcuyum Vera
Komşumla asansöre beraber bindiğimde üst kata cıkana kadar aşık olabiliyorum ^'

Asansör oyununa dair fantzilerii bundan olsa gerek .P

Ben evliyim. Bana şarkı falan armağan etmeyin.

sabah namazına kalkar kalmaz adama laf sokarsan böyle olur

gerçi o evli ona laf sokulmaz

‘Ben evliyim. Bana şarkı falan armağan etmeyin.’
:d

Yine birkaç örnek daha verelim...

tek taş varsa sevgi var.rıhtımda çay iç çay iç nereye kadar? doğum gününde telmaşa kolyeyle gelen değil,tekne kiralayana koşar senin o duygular
maddiyat önemli değil diyen kadınlar ya 20 li yaşlarda yada gerçeklik algısı bozulacak kadar romantik :D
dişi cinsiyet doğada ''tercih eden'' cins yani biz erkekler sizi seçmiyoruz. siz bizi seçiyorsunuz.
dişi, her kim ki tüyleri daha parlak ve gösterişli,etine dolgun ve parlak renkli ise onu seçiyor.
insanda bu tavır devam eder.yakışıklı ve adaleli olan tercih edilir (güç belirteci).lakin para düzeni bozar.çünkü para da güç göstergesidir ve erkeği otomatik olarak seksi kılar.bu anlamda ağaoğlu benden yakışıklı değildir ama kadınlara daha çekici gelir.
yav bu ayıp bişi değildir.tabiki zengin sevgili arayacaksınız.ömür boyu kirada mı oturacaksın yoksa beykozda ki yalında mı..karar ver
hem kadın erkek eşitliği diyorsunuz hem kıçınızı dayamaya zengin koca istiyorsunuz.çok acayip.

Geri