Bir doktor climax sözü bırak

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Çok sinsi politik tarafim var. Bu gibi konulara hayatta yorum yapmam. Kurnaz ve şerefsizim
- st by doktor climax

Ya ben sana nasıl kırılırım @Lefty
Beni istemiyorsun diye etrafında dolanmıyorum. Ama bu çok zormus, artık anladım. Çok denedim ama sana sataşmadan daha fazla durmayacağım galiba maalesef :D

Ya çok heyecanlandım acemi oğlanlar gibi :D

Ve ugruna ya rab ne gunesler batan @climax icin bir juju sozu;
Climax hocam kirmizi cizgimizdir..<3
(Burada sair gunes derken kendinden bahsetmistir)

Ya ben sana nasıl kırılırım @Lefty
Beni istemiyorsun diye etrafında dolanmıyorum. Ama bu çok zormus, artık anladım. Çok denedim ama sana sataşmadan daha fazla durmayacağım galiba maalesef :D
Estağfurullah, hiç aklımdan geçmeyecek şeyler bunlar:) Forumda bazı art niyetliler mizahı başka taraflara çekince ister istemez tepki vermek zorunda kaldım yoksa senle ilgili bir durum değildi, neyse kapattık o konuyu zaten.
Yazdığım bir yoruma kırıldın sanmıştım, öyle bir durum olmamasına sevindim.

Ve ugruna ya rab ne gunesler batan @climax icin bir juju sozu;
Climax hocam kirmizi cizgimizdir..<3
(Burada sair gunes derken kendinden bahsetmistir)
@juju hoş geldin!:)
Limon ağaçlarına adaklar adamıştım gel diye ve sonunda buradasın... Kırmızı çizgiyi, sarı yaparız artık:)

O işi ya da bu işi yapan erkek seksiliği diye bişey yok arkadaşlar. Seksi isen sıçarken bile seksisindir. Değilsen ağzınla kuş tut olmaz. Maalesef

Ss "işine bak burada gevezelik edeceğine" demiş ama işime bakacak bişey yok. Hepsi garip. 29 yaşında genç hanım hastam dudağım uyuşuyor dedi. Ben de bakıyorum işte alla alla niye ki acaba diye. "Orası değil alt dudağım" dedi. "Tamam bakıyorum" dedim. "Ya orası değil, çok alt" dedi. Kadın doğuma sevkettim. Ulan hep mi beni bulur.
- st by doktor climax

Erkek dediğin sarmalar
Kadın dediğin calkalar
Feminikler eşitlik diye ünler amma
İş hediye vermeye gelince saçmalar.

Şu dağlara kar olaydım.
Kardibiye yar olaydım
Olsun varsın beni otlatsın
Yeter ki beline dolanaydım.

Climax der aşka yürek gerek
Valentinde hakikatli hediyye gerek
Kardibi armağan istedikçe
Defaatle kamaşullah vermek gerek

Haberde kullanılan "iş insanı" tabiri nedir abi. "İşadamı" cinsiyetçi geliyor kulağa diye (bak birleşik yazılıyor ha) böyle bir ucubelik çıkardılar başıma.
Sen de iş kadını de arkadaş çok memene güveniyorsan. Asla kabul etmiyorum bu saçmalığı

Şöyle bir baktım da, bokovski tarzı yorumlar yapmışım zamanında. Yazdıklarımı burada yeniden okurken kendime aşık oldum. Bugün, kazandığım teveccühün haksız olmadığını anlıyorum. Sanırım ben forum tarihinin yetiştirdiği en bilge kişiyim. Bu konuda tevazu göstermeyeceğim.

Bu arada konuya almanci ilahiyatcı da gelmiş ama haklı olduğumu bildiği için seyretmekle yetinmis İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn
- st by doktor climax

Kadın hakları diye kendini yırtanlar kim. Harbiden bu topraklardaki gerçek kadınlar mı. Şu olayla kadınların yüzde kaçı alakadar. Yahu kadınların yarısı ikinci kadını normal buluyor. İnançlari bunu söylüyor. Halka rağmen halkı kurtaramazsiniz. Yaşamaları gerekeni yaşayacaklar.

Burada bikbikleyen feminist ablalar bir boşanmaya gör piyuuu! Yok onun yarısı yok bunun tamamı yok nafaka yok tukaka donuna kadar göz diker. Neden kadın sonuçta. Eh abla öyle konuşmuyordun ama. Ulan boşanmış feminik kadın nasıl hala erkeğin eline bakar? Nasıl utanmaz. Hani nerede kendi ayakları üzerinde duran gururlu kadın? Zavallılar.

Geri