Bir doktor climax sözü bırak

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Çok çok iyi konu. Ama yine @Lefty mahvetmis konumu. Sabote etmis. Tuğla gibi mesaj yazılacak konu değil bu. Orada sıradan bir paragraf olarak yazılmış sozlerimin hepsi değerli ve tarihe geçecek. Ama lefty kıskanç olduğu için aklınca beni degersizlestirmeye çalışmış. Ama gücü yetmez. O nedenle diğer arkadaşların yaptığı gibi tek tek yapılmalı alıntılamalar. Böylece sözlerin özüne ulasilir ve evrenselleşir.

Ulan ne salak saçma laflar.
Ne demek beğenmedigi halde yorum yapmak.
E beğenmedim diyoruz işte. Nasıl anlatacaz bunu yorum yapmadan. Kuyruk mu sallayacaz
- set by doktor climax

Sabah sabah niye bağırıyon hocam..

Lefty hanım özenle secmiş mesajlarınızı.. Bu inceliği gözardı edemeyiz..
Teşekkürler Lefty...

Son düzenleme:
Aman bırak ya @Anna Karenina
Sabah namaza kalkmış işi gücü bırakıp bana laflar biriktirmiş yine.

"meme falan varsa paylaşın moralim bozuk zaten"

@climax Lefty hanım da şöyle bir şey var.. tek cümlelik yazıları cok nadir.. hatta milyonda bir falan.. hep böyle acıklayıcı.. kıssadan hisselerle anlatıcı..
Onu da hepimizden farklı kılan bu..bizde öyle bir özek yok. o özenli yazıyor... "paragraf" diyince aklımıza bir yazı gelmiyor mesela Lefty hnm geliyor...

(bkz: mala anlatır gibi anlatmak)

Bu bir bahane değil. @Anna Karenina Burası özlü söz bölümü. Yerine konusuna göre uyum sağlayacağız. Ben kısa yazamıyorum ne demek?

Fırından ekmek alacaksan "bir ekmek alabilir miyim" dersin. That's all!

"Artan un fiyatlarının ekmek üretim girdi maliyetleri üzerine etkisinin farkındayım. Temel gida parakende satış fiyatları üzerinde devlet regülasyonunun kârlılığınıza olan olumsuz etkisi de yadsınamaz. Lakin biz tüketicinin bu noktada kendi cebimizi düşündüğümüz dikkate alindiginda, yanınızda olmamızın çok zor olduğunu idrak edebilirsiniz. Yine de iki buçuk lira karşılığı bir ekmek satın almak istiyorum tabi satış rızanız olursa"

Denmez..

üstat kripto para piyasasını yorumluyor:

"Kedili köpekli şeylere para yatırmayın demedim mi ben. 100 dolar koymuş iki sıfır atacak diyo. He, atacak. Tey yareppim ya"

ve piyasa düşer:

"Ağır sex var dimi gençler hahhahqhq hala mum diyo rsi diyo. Bu resmen bacak omuza formasyonu hahahhahah"

Sevgili @Anna Karenina, teşekkür ederim desteğin ve güzel yorumların için fakat karşımızda egosuna yenilmiş ve kendi cümlelerindeki çelişkiyi ortaya çıkarttım diye bana öfke duyan bir insan var. Kullandığı üslup nedeni ile bundan sonra kendisini muhatap almayacağım.
Eğlence amaçlı bir başlıkta bile gerginlik çıksın istemem, sevgiler...

Burası bir tiyatro sahnesi ve rol icabı performans sergiliyoruz @Lefty darılmaca gücenmece yok. Bizler burada masal karakterleriyiz. Elbette size çok saygı duyuyor ve görüşlerinizi önemsiyorum. Ama sizin isteğiniz formatta oyun belgesel tadında olur ve çok izleyici toplamaz. Oysa ben sahne ışıkları hep üzerimizde olsun istiyorum. Lütfen beni sensiz bırakma.

Yorumsuz...

Nöral Terapi Nedir?
Nöral terapi; vücudun belirli bölgelerine lokal anestezik madde kullanılarak yapılan düzenleme (regülasyon) tedavisidir. 1881'de lokal anesteziklerin ilk olarak tanınmasından sonra bu ilaç grubu küçük cerrahi müdahalelerde ve sinir blokajları için kullanılmaya başlanmıştır.

"Ben kişisel olarak tıbbın alternatifi olmayacağını düşünüyorum, orası ayrı. Teşekkür ederim.
Edit: sadece hacamat sünnet olduğu için o farklı. Ona sıcak bakıyorum ama noralterapi falan yalan işler."

Burası bir tiyatro sahnesi ve rol icabı performans sergiliyoruz @Lefty darılmaca gücenmece yok. Bizler burada masal karakterleriyiz. Elbette size çok saygı duyuyor ve görüşlerinizi önemsiyorum. Ama sizin isteğiniz formatta oyun belgesel tadında olur ve çok izleyici toplamaz. Oysa ben sahne ışıkları hep üzerimizde olsun istiyorum. Lütfen beni sensiz bırakma.

Anlaştık, bence sorun yok.:)

Adminler keşke konu girişine şu uyarıyı iliştirselermiş. Hazırlıksız yakalandık.....
1.jpg

Bu arada en sevdiğim klaymeks sözlerini yazmışsınız hep. Bulunca editlerim inşaAllah....

O kadar mutluyum ki sevinçten hastanın dalağını almışım hiç sebepsiz :D

Efsane;
Bana dm den yürüyorlar. Ama amaç sadece düşüyor muyum diye test etmek. Başka bişey degil. Az falso versem ekran görüntüsü alıp birbirleri ile paylaşıp pijamalarıyla gülüşup dalga geçecek bir WhatsApp kız grupları olduğuna da eminim.

Yılların efsanesiyim la ben. Bilmiyor muyum bu işleri. Yaşlıyım dediysem bunak değilim.

- set by doktor climax

tamam abicim. ben anladım. 3 kişi kalmış forumda hetero. naparsanız yapın.

Geri