-
-
-
-
-
Psikiyatristlerin terapistiyim ben.
- set by doktor climax
- set by doktor climax
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konu @climax ve unutulmaz sözleri ise öyle bir cümle ile olmaz. Kendisinin ufuk açan sözlerinden birkaçını fanları-sevenleri için özellikle seçtim.
"Spotify yok bende de. Hakan Altun Sibel Can falan dinliyorum. Olmayan aşkın izdirabini yaşıyorum."
"Tam aksine.Bilim virüsle uğraşmanın anlamsız olduğunu söylüyor. Virüsle barış. İnatlaşma. Onları yenmen imkansız. Onların izin verdiği kadarıyla yaşarsın. Bilim bu işte. Öteki kadın programı."
"Çok sıkıcısın abla. İnsanlar neden ölüyor diyor. İnsan ölen bisey. Adenin guanin kovalamak insan harcı değil. Hayat öyle bişey değil. Dünya böyle bir yer değil. Dikmissin gözünü zottirik bir virüse. Milyonlarca başka tür virüs kol geziyor etrafta. Bu bir halüsinasyon. Toplum mühendisliği. Bu bir cambaza bak oyunu. Anla be artık. Çıkar kafanı kumdan"
"Ben Tarot öğrenmek istiyorum. En kolay nasıl öğrenebilirim"
"Bu Tarot.. sanki bir ilmi var gibi ama belli bir noktadan sonra kahve falı gibi sallama yeteneginize bağlı. Yanılıyor da olabilirim. Hiç bilgim yok."
"Psikiyatri ne güzel şey. Bilim sayılması çok ironik. Salla sallayabildigin kadar. Millet ağzı açık okusun. Laflara bak uzun kelimelerden korkmakmis. Lan okurken zorlanma stresi o ne korkusu."
"Yo. Hepsi aptallık. Psikiyatri bizde "ruh sağlığı ve hastalıkları" diye isimlendirilir. Düşün pozitif bilim yapılan bir fakülte okudun ama "ruh" la ilgileniyorsun. Yıllardır bu aptallıga dur diyen olmadı.Reçete yerine muska yazmalilar."
"Feminizm, sevişilerek tedavi edilebilir bir hastalık. Tarafım belli. Bunu cinsiyetçilik olarak görmüyorum. Kadın erkek eşitliğine sadece yasalar nezdinde inanırım. Lan laboratuvar normal değerleri bile ayni değil iki cins için. Fizyolojik ve bilişsel, davranışsal bu kadar farklılık varken nasıl eşitlikten bahsedilebilir. Kadın klinik şefleri falan olur. En çok diğer kadınlara eziyet ederler. Karar verme sorumluluk alma ve planlamada çok beceriksizler. Cerrahi branşlarda gerçek anlamda nam salan kadın çok az. Buna "kadınlara fırsat verilmiyor" diye bahane bulmak da çok ironik. Eşitsin ama otorite kurmak iktidarı almak için erkeklerin fırsat vermesine muhtacsin. Ulan olabilir mi böyle bişey."
"Hep bu feministler yüzünden oluyor. Kendi halinde bayanların da kafasını karıştırıyorlar. Oysa feminizm, kocayı bulana kadardır."
"Bu ülke kadınının sorunu değil bunlar. Feminizm de zaten kocayı bulana kadar. Valla çıkarsa geçirse pırlanta yüzüğü parmağına en az 5000 avro aylık geliri olan yakışıklı olgun abi, bırak soyadını milliyetini bile değiştirsin. Boş konuşmayın."
"kaburgadan yaratılan elbet ilk yaratılana tabî olacak"
"Böğün gocasının soyadını almak istemeyen yarın parasını almakta beis görmüyor. Zavallısınız."
Ay çok konuşuyorsunuz. Migrenim tuttu.