Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
"Erkoklor doygosol yoğonlosmoyo mosoit" ya bırak allasen. Ne biliyorsun erkek doğası hakkında. Erkek yanında gözünüz kaşınız ayrı oynuyor farkında bile değilsiniz. Nere yogunlaşayım kadın memeyi burnuma sokmuş.
Maske korursa sıkı sıkı takalım. Boğulup ölene kadar 40 derecede takalım. Bence sorun yok. Siz maskenin adını bilmezsen ben maske takıyordum zaten. Dert değil. Ama aşı diyoruz değil mi. Ama aşı maskesizlige sebep olmayacaksa ne diye yapıyorsun, amaç salgın öncesine dönme çabası değil mi? Diyebiliyor musun. Hayır. Çünkü kimse hiç bişey bilmiyor. Ama forum pandemistleri biliyor. Arkasına yaslanıp şöyle böyle diye üfürup duruyor. Rapel dozlama meselesinden bahsetmedi ama bunlar salgın başında. Öyle bişey akıllarında yoktu. Ne zaman bulvar gazetesinde okudular hep bir ağızdan kendi fikirleri gibi bağırdılar. Ben ne dedim ilk günden? RNA virüsünün stabil aşısı olmaz dedim. Sonra sağlık ocağında mi çalışıyorsun diyo. He canım okul kantininde çalışıyorum
Ben de diyorum ki öyle olmayacak. Aşı dışına çıkan mutasyon olacak. Ona uygun aşıyı bulana kadar yenisi cikacak. Küresel ısınma suya ulaşımı engelleyecek. Hijyen ortamının bozulması salgını hızlandıracak. Maske yapacak malzeme kalmayacak. İnsanlar mad Max filmindeki gibi tek kalan su kaynagi için birbirini kesmek isteyecek. Ama sokağa çıkma kısıtlaması olduğu için çıkıp birbirini kesemeyecek. Uzaktan savaşlar başlayacak. Adobe connect ve zoom üzerinden hatta google meet üzerinden ateş açacaklar klanlar birbirlerine. Tabi bunlar olurken sosyal mesafe korunacak.
Ya bi kurşun felan mı döktürsek ben pek inanırım öyle şeylere
SkdkfO değil de erkek arkadaş grubunuz vardır sap. Gençlikte olur. Biri manita yapar ve sizinle irtibatı tamamen kopartır. O çok acıdır. Dört kişilik grubumuzdan birer birer sevgili bulup çıktılar ve ben tek kaldımçok ağladım geceleri. Sonra yemin ettim. İtin ugursuzun önde gideni olacaktım....![]()
Yıl sonu yoğunluğu maalesef...Çok belli oluyor yokluğun