Bir doktor climax sözü bırak

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
"Erkoklor doygosol yoğonlosmoyo mosoit" ya bırak allasen. Ne biliyorsun erkek doğası hakkında. Erkek yanında gözünüz kaşınız ayrı oynuyor farkında bile değilsiniz. Nere yogunlaşayım kadın memeyi burnuma sokmuş.

Ay @yeLda hocamın cümleleri böyle karsımda konusuyormus gibi okuyorum ben ve tatlı geliyor o sebeple paylaşıyorum. skljl

Ya bırak ss diye isim mi olur sikrinşat gibi

Maske korursa sıkı sıkı takalım. Boğulup ölene kadar 40 derecede takalım. Bence sorun yok. Siz maskenin adını bilmezsen ben maske takıyordum zaten. Dert değil. Ama aşı diyoruz değil mi. Ama aşı maskesizlige sebep olmayacaksa ne diye yapıyorsun, amaç salgın öncesine dönme çabası değil mi? Diyebiliyor musun. Hayır. Çünkü kimse hiç bişey bilmiyor. Ama forum pandemistleri biliyor. Arkasına yaslanıp şöyle böyle diye üfürup duruyor. Rapel dozlama meselesinden bahsetmedi ama bunlar salgın başında. Öyle bişey akıllarında yoktu. Ne zaman bulvar gazetesinde okudular hep bir ağızdan kendi fikirleri gibi bağırdılar. Ben ne dedim ilk günden? RNA virüsünün stabil aşısı olmaz dedim. Sonra sağlık ocağında mi çalışıyorsun diyo. He canım okul kantininde çalışıyorum

Ben de diyorum ki öyle olmayacak. Aşı dışına çıkan mutasyon olacak. Ona uygun aşıyı bulana kadar yenisi cikacak. Küresel ısınma suya ulaşımı engelleyecek. Hijyen ortamının bozulması salgını hızlandıracak. Maske yapacak malzeme kalmayacak. İnsanlar mad Max filmindeki gibi tek kalan su kaynagi için birbirini kesmek isteyecek. Ama sokağa çıkma kısıtlaması olduğu için çıkıp birbirini kesemeyecek. Uzaktan savaşlar başlayacak. Adobe connect ve zoom üzerinden hatta google meet üzerinden ateş açacaklar klanlar birbirlerine. Tabi bunlar olurken sosyal mesafe korunacak.

"Salak Salak konuşmayın"

Doktor ne yapsa yeridir :d

Başımı ağrıtıyorsunuz. İki dakika huzur vermiyorsunuz. Bizim primer sorunumuz sümük değil. %500 fakirlestim ben. Bim'den LCW den alışveriş yapan doktor mu olur. Banane bundan sonra her koyun kendi bacağından. Ne zaman 4500 avromu verirsiniz aylık minimum. O zaman yardımci olabilirim.
- st by doktor climax

Lan kuzine o Allah'ın köylüsü. Bir de şömine demiş ya hahha :)

O değil de erkek arkadaş grubunuz vardır sap. Gençlikte olur. Biri manita yapar ve sizinle irtibatı tamamen kopartır. O çok acıdır. Dört kişilik grubumuzdan birer birer sevgili bulup çıktılar ve ben tek kaldım
:(
çok ağladım geceleri. Sonra yemin ettim. İtin ugursuzun önde gideni olacaktım....
Skdkf

Ay yok bacım. Valla bak nasıl cesaret ettin o sesi paylaşmaya. Yerinde olsam günlük hayatta bile işaret dili ile konuşurum. Çok kötü..

Olm işte küçük pipili herifler tarhana kokulu kezban karılarına güvenmeyip böyle tatliş hareketler yapıyorlar.
Ama asıl tehlike aslında yakınlarında. Kendi bacanağı tarhana kokulunun bacaklara bakıp asılıyor saat 01:00 civarı ama haberi yok asma yaprağının. Ya da bazen şüphe de duymuyor değil.
- st by doktor climax

Geri