Bir doktor climax sözü bırak

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Sen benim yanıma iyi gün donun olmadan çıkamazsın bile.

muazzam.

Pozitif bilimciden seçmeler mi saçmalamalar mı?

Şimdi kardeşim.
Bu hayat, evrime göre denizde başlamadı mı?
Bazı balıklar karaya çıktı ve akciğer solunumu yapmaya başladı. Yüzgeçler ayak kol oldu falan.
Lan balık çıktı karaya "dur bi milyon sene geçsin de kolum çıksın bari" mi dedi? Sudan Çıkar çıkmaz geberir değil bi milyon bi dakka dayanamaz.
Sen hiç tavşan olmaya karar vermiş levrek gördün mü?
Sonra bazı kara canlıları kollarını geliştirdi kanat oldu uçmaya başladı. Bak Allah'ın içine. Tamam o zaman buradan bi deney başlatalım. Biz ve doğacak tüm torunlarımız kanat çırpmaya başlayalım tüm gün. bakalım bin sene sonra aramızdan uçmaya başlayan bi nesil evrilecek mi?
Bi de bunları bilim diye yutturmaya çalışıyorsunuz.

Son düzenleme:
Ohoo tanımıyor gibi lefy ile polemiğe girmis canis major. Olm lefy son sözü söyleyene kadar izin vermez tartışmanın bitmesine anlamadın mı :D sonra diyor ki erkek dediğin alfa olacak. Ya bacım kusura bakma da alfa böyle darlamalara gelmez.
- st by doktor climax

Bak ben bilimadamıyim.
İlimle fenle uğraşmam lazım.
Götümü korumak için ekonomi profesörü oldum.

Yazık lan. Benim 5000 lira zammı veremeyen hazine, vadelide ekside kalanları mi tamponlayacak. Hahaha :)

Yemem ben.
- st by doktor climax

Cahilsiniz.
Orasının adı "supraclavicular notch" tur ve fetiş bölgesidir.

Videodaki hareket uygundur. Oyna devam
- st by doktor climax

Yedi kişi laf anlatmaya çalışıyor leftye ama yok anam. Aha ben de saldırganlaştım şimdi
- st by doktor climax

Ben bikere götüme tekme yedim. Merdiven altından kızların bacaklara bakarken bedenciye yakalandım.
- st by doktor climax

Şiddete hem karşı hem de değil...

Şimdi efendim apır sapır konuşmayın afedersiniz. Ne demek herkesin başına zabit mi dikelim?
Şiddet sorunu var ülkede. Güçsüz olduğu için kadına şiddet daha belirgin.
Uygar değilsen şiddetle çözersin sorununu. Elbette sifirlanmaz ama medeni müfeffeh eğitimli bir toplum yaratirsin. Kanunların da sert ve caydırıcı cezalar içerir, bu işler azalır. Bunlar devletin ve yürütücü organ olarak elbette hükümetin sorunu.
"Fur la gendini" denmez. En azindan o pozisyondaki biri diyemez. Derse eleştirilir.
O zaman madem azarlamakla oluyor, çıkartalım suçluları kafesle sokak meydanına. Suratlarına tükürelim.
Yanlış anlaşılmasın ben şiddete karşı değilim tümden. Ama çocuk la bu. E şimdi bu oğlanın babası, bu danayı bi ele alsa, değerlendirse... Ohhh.. yine de yapmayın siz.

Bazi aciklamalari paradox barindiriyor ajdjdj

Bazi aciklamalari paradox barindiriyor ajdjdj
Yoo. Çocuk döven, kedi tekmeleyen adam şiddet uyguluyor. Bunun savunulacak neyi var. Ama çocuk ve kedi tekmeleyenin dövülürse adam olabileceğini düşünüyorum. Olmasa da icimiz soğur. Yani bunun paradoks neresinde.

Ha dersen ki o zaman herkes kendi adaletini uygular olur mu öyle eyvallah haklısın.

Ama suç ve ceza konusunda bin yıldır insanoğlunun kafası karışık zaten.

Yoo. Çocuk döven, kedi tekmeleyen adam şiddet uyguluyor. Bunun savunulacak neyi var. Ama çocuk ve kedi tekmeleyenin dövülürse adam olabileceğini düşünüyorum. Olmasa da icimiz soğur. Yani bunun paradoks neresinde.

Ha dersen ki o zaman herkes kendi adaletini uygular olur mu öyle eyvallah haklısın.

Ama suç ve ceza konusunda bin yıldır insanoğlunun kafası karışık zaten.
Yok haci ona istinaden demedim lefty'nin yazisini bile yeni goruyorum zaten ne tur durumlarsa siddette basvurulabilce konusunda yazmissin orada cok elzem bir tezat yok normal 2 post bir de lefty ele almis adeta godVSdevil misali ilelebet bir hasımlık söz konusu ajdhdhdh
Fakat aklimda yok simdi cok eski postlardı ama 1 kac tane vardı yaslandikca radikal kararlarda alabiliyor insan burada bahsettigin konuyla ilgili kisi sorguluyacak en son sayko benim

Son düzenleme:
Fakat kadında ne sabır var. Üşenmiyor sıkılmıyor edebini de bozmadan defalarca sen kabul edene kadar etini tiftik tiftik koparta koparta yeniden anlatıyor ve kabul ettiriyor.
- st by doktor climax

Genel olarak forum halleri:

images

images

images

Hiç hasta da yok bugün. Nooldu lan kendinize iyi bakmayı falan mı öğrendiniz keranacılar :)
- st by doktor climax

Geri