Şimdi karma gelir "sevişsel" der. Çok uyuzum bu oğlana.
Sjdkdl
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şimdi karma gelir "sevişsel" der. Çok uyuzum bu oğlana.
Şimdi kardeşim.
Bu hayat, evrime göre denizde başlamadı mı?
Bazı balıklar karaya çıktı ve akciğer solunumu yapmaya başladı. Yüzgeçler ayak kol oldu falan.
Lan balık çıktı karaya "dur bi milyon sene geçsin de kolum çıksın bari" mi dedi? Sudan Çıkar çıkmaz geberir değil bi milyon bi dakka dayanamaz.
Sen hiç tavşan olmaya karar vermiş levrek gördün mü?
Sonra bazı kara canlıları kollarını geliştirdi kanat oldu uçmaya başladı. Bak Allah'ın içine. Tamam o zaman buradan bi deney başlatalım. Biz ve doğacak tüm torunlarımız kanat çırpmaya başlayalım tüm gün. bakalım bin sene sonra aramızdan uçmaya başlayan bi nesil evrilecek mi?
Bi de bunları bilim diye yutturmaya çalışıyorsunuz.
Türk diye nick olmaz. Devam edecekse onu degismek lazım. Ne yani sen türksün ben Helen miyim. Olmaz.
Şimdi efendim apır sapır konuşmayın afedersiniz. Ne demek herkesin başına zabit mi dikelim?
Şiddet sorunu var ülkede. Güçsüz olduğu için kadına şiddet daha belirgin.
Uygar değilsen şiddetle çözersin sorununu. Elbette sifirlanmaz ama medeni müfeffeh eğitimli bir toplum yaratirsin. Kanunların da sert ve caydırıcı cezalar içerir, bu işler azalır. Bunlar devletin ve yürütücü organ olarak elbette hükümetin sorunu.
"Fur la gendini" denmez. En azindan o pozisyondaki biri diyemez. Derse eleştirilir.
O zaman madem azarlamakla oluyor, çıkartalım suçluları kafesle sokak meydanına. Suratlarına tükürelim.
Yanlış anlaşılmasın ben şiddete karşı değilim tümden. Ama çocuk la bu. E şimdi bu oğlanın babası, bu danayı bi ele alsa, değerlendirse... Ohhh.. yine de yapmayın siz.
yerine göre seviyor hocamŞiddete hem karşı hem de değil...
Yoo. Çocuk döven, kedi tekmeleyen adam şiddet uyguluyor. Bunun savunulacak neyi var. Ama çocuk ve kedi tekmeleyenin dövülürse adam olabileceğini düşünüyorum. Olmasa da icimiz soğur. Yani bunun paradoks neresinde.Bazi aciklamalari paradox barindiriyor ajdjdj
Yok haci ona istinaden demedim lefty'nin yazisini bile yeni goruyorum zaten ne tur durumlarsa siddette basvurulabilce konusunda yazmissin orada cok elzem bir tezat yok normal 2 post bir de lefty ele almis adeta godVSdevil misali ilelebet bir hasımlık söz konusu ajdhdhdhYoo. Çocuk döven, kedi tekmeleyen adam şiddet uyguluyor. Bunun savunulacak neyi var. Ama çocuk ve kedi tekmeleyenin dövülürse adam olabileceğini düşünüyorum. Olmasa da icimiz soğur. Yani bunun paradoks neresinde.
Ha dersen ki o zaman herkes kendi adaletini uygular olur mu öyle eyvallah haklısın.
Ama suç ve ceza konusunda bin yıldır insanoğlunun kafası karışık zaten.
@yoSun lütfen lefty ne demiş oku.
Bir annenin bebeği emzirmesi....
Bir anneyi sadece bebek "emmez". Tövbe daha nasıl anlatayım. Bunu topluma açıkla uygun bir dille lütfen