Bir doktor climax sözü bırak

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
@climax

"Bunlar kurtarmaz. Asıl olan metresinizin (misstress) ilişkiye uyumudur. Olaydaki rolünü biliyor ve kavramış kabullenmiş olmalıdır. Kendisini birinci kadın olarak görmeye başlarsa deşifre eder."

"Aynı bizim gocagarıyla ben. Gocagarı bu iranlıdan daha güzel ama. Çirkin bu"

"Eskiden bu genç görünme işi özellikli bişeydi. Misal Ajda yaşlanmamaya çalışırdı. Bi farklılık olurdu. Şimdi herkes yirmi yaşında abicim. Ya biri de desin ki işte eski oyuncu manken şarkıcı bilmem her neyse işte, Yozgat Yerköy semt pazarında torununa haşlama mısır alırken görüntülendi. Böyle yayık gibi kalçalar sarkmış memeler falan. Üstte iki paralık tişört. Saçların dip boyası gelmiş.

Bu lazım arkadaşlar bize. Sürekli yirmi yaşında olmak zorunda değiliz.

(Lefty gelicek ve buraya "evet tabi her yaşın kendine göre güzelliği olduğunu düşünüyorum ve doğallıktan yanayım. Lakin insanlar her yaşta vücutlarına ve görünüşlerine dikkat etmeli. Saldım çayıra mevlam kayıra durumları tasvip etmiyorum" diyecek. O yazmadan yazayım. )"

İndirmeden gösterilecek görsel yükleyemiyorsan istifa et.

- st by Dr climax

Her cümlesi olayyyy. Kocakarı -hocamın deyimi- gidip tadını çıkartsın… hdjfj

Güneş girmeyen eve Climax parmak arası terlikle girer

''Nankörsünüz. Şu forumda yıllarca bilgi vermedim mi ben. Nasihat mi verdim. Niye benim çekiciliğim söz konusu olmadı hic bir zaman.''

sinirlenince çok çekici oluyor climax hocam......

Yok öyle bişi. Öyle bi erkek varsa ben de evlenirim.
- st by doktor climax

Evde ilk buluşma sadece eskortla olur.

- st by doktor climax

@climax

Bi yerde FB yi GS den yukarıda gösteren bir sıralama bulmuş lefty bravo.

Ben de başka bişi söyliyim. Alfabeye göre de fener bir sıra yukarıda
(F)enerbahce
(G)alatasaray

Hasta atmış kendini yere. Bi numara yok, sinir krizi. Yerde bi hemşire tansiyon falan bakıyor. Ben de tesadüfen ordayim. Hadi kaldıralım hastayı yerde olmaz böyle dedim. Kaldırdılar personelle hasta yakınları. Bizim küçük hemşire, hala yere çömelmiş. Saçlarını sağdan sola savurdu. Gözlerini yukarı devirerek uzattı elini "beni de kaldırırmısın.." dedi. Estağfurullah estağfurullah diyerek kaldırdım. Hep bi flört. Olmaz böyle.

@climax

Bak misal İngilterede anayasa bile yok.

"Ne kadar çok yazılı yasa, o kadar çok dert tasa"

Alın bunu da meşhur Dr climax sözleri arasına koyun :)

Geri