Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
nil hanım, buna da mı acıyalım, gülmeyelim yapmayın şimdi.
![]()
Sen dışalamdın seninle konuşmamız oldu bizim ama ben burada siyaset dışında bir arkadaşımın paylaştığı bir konuda alıntı yapıyorum yorum yazıyorumkötü birşeyde değil arkadaşlık kurma adına kimseye düşman olmadığımı göstermek adına ama o kişi siyasal konular olunca hiç bir alıntımı atlamaz her düşüncemle sonuna kadar alay ederken başka yerde beni tanımamazlıktan geliyor ben herkesi vicdanıyla başbaşa bırakıyorumSeni hiç bir zaman dışlamadım .. Bilgi bakımından da vasıf bakımından da alalade sıradan biriyim bu arada .. Sadece cümle kurabilmesini becerebiliyorum biraz o kadar .. Üzdüysem seni farkında olmadan yapmışımdır gücenme bana kardeşim ..
Dedimya kardeşim eğlenin dilediğiniz gibi ben kendim üzerime düşen açıklammaı yaptım görüşümü sundum iyi eğlencelerde diledim size.O adam eylemcilerden olsaydı tipi hoşunuza giderdi bunuda demeden gecmek istemiyorum hatta cağdaş ötesi olurdu tarzıyla ;)ulan şu tip bide izmirdeymiş ya görsem yemin ediyorum oturur konuşurdumkesin inşaata topu kaçmış bunun.
Dedimya kardeşim eğlenin dilediğiniz gibi ben kendim üzerime düşen açıklammaı yaptım görüşümü sundum iyi eğlencelerde diledim size.O adam eylemcilerden olsaydı tipi hoşunuza giderdi bunuda demeden gecmek istemiyorum hatta cağdaş ötesi olurdu tarzıyla ;)
Dedimya kardeşim eğlenin dilediğiniz gibi ben kendim üzerime düşen açıklammaı yaptım görüşümü sundum iyi eğlencelerde diledim size.O adam eylemcilerden olsaydı tipi hoşunuza giderdi bunuda demeden gecmek istemiyorum hatta cağdaş ötesi olurdu tarzıyla ;)