başbakanın havaalanı yaptıracağını duyunca çok sevinen teyze

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Medya ve İçerik
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[DAILYMOTION]x1l01x0_havaalanini-duyunca-cok-mutlu-olan-teyze_fun[/DAILYMOTION]

auuuuuuuuuu.

Arkadaş bu nedir ya :)
Ondan sonra Milli İradeye saygı duyulmasını bekliyorlar !!

Arkadaş bu nedir ya :)
Ondan sonra Milli İradeye saygı duyulmasını bekliyorlar !!
Ne var bunda sevinemezmi yada sevemezmi Erdoğanı.Tabi böyle bişi doğru değil yakmalı yıkmalı ölümlere sebep olmalıydı eylem yapmalıydı ki o zaman alay etmezdiniz onunla.Size sözüm müslüman müslümanla alay edip onu hor görmez müslüman sever din kardeşini yaradandan ötürü.Ha tabi sen şimdi bu bayanın verdiği oyuda kabullenmezsin gözünde kim bilir kaç sıfata soktun cahil okumamış eğitimsiz neyse .....

Hala demagoji üzerinden gidiyorsun kardeşim .. İki de bir Müslümanlıktan dem vuruyorsun ya madem gel bakayım o zaman uzman olduğum alana ..

MÜSLÜMANLIKSA O KADINLARIN ERKEKLERİN ARASINDA NE İŞLERİ VAR .. ?
MÜSLÜMANLIKSA MÜMİNE BİR KADIN HERKESİN İÇİNDE BAĞIRIP ÇAĞIRIR MI KAHKAHALAR ATAR MI ?

İstersen bana buralardan yüklenme zor durumda kalırsın ..

Sen ne dersen de, eğer ben yıllarımı vermiş eşşek gibi okumuş, bilgilere gelişmelere kafa patlatmış, araştırmış, iredelemişsem, meydanlarda NE İÇİN BAĞIRDIĞININ BİLE FARKINDA OLMAYAN insandan bir küçük farkım olmalı ..
Kendi adıma rahmetli annemin " hüloooooğğğğ " diye bağırıp çağırması hoşuma gitmezdi .. Anneme yakıştıramadığımı bu teyzeme de yakıştıramıyorum ..

BU DA MI SUÇ ? BİZ HİÇ BİR ŞEYİNİZE LAF ETMEYELİM Mİ ?

Kendini izleyince ne düşünüyor acaba :D

Ne var bunda sevinemezmi yada sevemezmi Erdoğanı.Tabi böyle bişi doğru değil yakmalı yıkmalı ölümlere sebep olmalıydı eylem yapmalıydı ki o zaman alay etmezdiniz onunla.Size sözüm müslüman müslümanla alay edip onu hor görmez müslüman sever din kardeşini yaradandan ötürü.Ha tabi sen şimdi bu bayanın verdiği oyuda kabullenmezsin gözünde kim bilir kaç sıfata soktun cahil okumamış eğitimsiz neyse .....

Müslüman değilim istediğimi soyleyebilirim:p
Oldu mu?

İnsanda mı değilsin :) buyurun söyleyin istediğinizi kendi ülkenizdeki halkla eğlenin o halde oda bizim insanımız bunuda düşünerek yapın yorumlarınızı o kadın sizin teyzeniz babannaniz bir akrabanızda olabilirdi kolay gelsin ve şimdiden iyi eğlenceler size.

O kadın kendini komik duruma düşürmezse kimse de onunla eğlenmez, benim bir yakınım bunu yapsa çok kızardım.

üzülmesi gereken durumda sevinmiş teyze ondandır tepkiler 90+5 te gelen gol gibi olmuş :D

İnsanda mı değilsin :) buyurun söyleyin istediğinizi kendi ülkenizdeki halkla eğlenin o halde oda bizim insanımız bunuda düşünerek yapın yorumlarınızı o kadın sizin teyzeniz babannaniz bir akrabanızda olabilirdi kolay gelsin ve şimdiden iyi eğlenceler size.

Burada komik olan durum başbakanın ne dediğini bile duymadan kendi kendine "auuu huuuu" diye sevinmesi. :) Dikkat edersen başbakanın "türbanlı bacılarım" diye toplumdan ayırıp farklı muamele gösteren kesim bile dalga geçiyor,gülüyor. Yazık ne günlere kaldık.. Gülmekten,ağlamaya fırsat bulamadım.

Diyelimki komik böyle davranarak eğlenerek mutlu olacaksanız buyurun arkadaşlar devam edin.Ben biraz duygusalım ve üzülüyorum böyle şeylerle eğlenilince.Konudan çekiliyorum iyi eğlenceler.

Yahu tayyip bir mitinginde dil sürçmesi yaşayarak dedi ki ; " BENİM EVLATLARIMIN BOĞAZINDAN HELAL LOKMA GEÇMEDİ " ve inanın binlerce insan " heyoooooooo yaşaaaaaa " diye sevindiler .. Ulan daha doğru düzgün dinlemesini bilemiyoruz ama biri bu halimizi eleştirmeye gelince maşaALLAH bir andan HASSASLAŞIVERİYORUZ ..

diş isteseymiş başbakandan teyzee :D
o değilde kadınlar iyi stres attılar seçimlerden önce bağır çığır oh ,evdi bulaşığı çamaşırı ütüsü çoluğu çocuğu ,oh bi rahatlamıştır teyzem :D

Diyelimki komik böyle davranarak eğlenerek mutlu olacaksanız buyurun arkadaşlar devam edin.Ben biraz duygusalım ve üzülüyorum böyle şeylerle eğlenilince.Konudan çekiliyorum iyi eğlenceler.

Ben de çok ciddiyetsizim gulesim geliyor napalım.

Dilide sürçmesin insan değil hatada yapmasın hangi birimizin başına gelmiyor tamam kardeş tamam sonrada kalkıyorsunuz biz aşağılamıyoruz kimseyi diyorsunuz gecip bu yaptığınız nedir düpedüz aşağılamak

yapılan hırsızlığa, dini istismara, yolsuzluğa, ahlaksızlığa kulağını tıkamayıp direnen insanın bu onurlu davranışıyla neden dalga geçelim? :p ölümlere sebep olan eylemciler mi la? allahım körsünüz diyince de kızıyonuz.

ayrıca vidyo süper lan, valla eğleniyoruz. :p

Yahu tayyip bir mitinginde dil sürçmesi yaşayarak dedi ki ; " BENİM EVLATLARIMIN BOĞAZINDAN HELAL LOKMA GEÇMEDİ " ve inanın binlerce insan " heyoooooooo yaşaaaaaa " diye sevindiler .. Ulan daha doğru düzgün dinlemesini bilemiyoruz ama biri bu halimizi eleştirmeye gelince maşaALLAH bir andan HASSASLAŞIVERİYORUZ ..

Hocam dur şimdi ağlayacaklar yapma gözünü seveyim..

Videoyu izleyemedim hoparlörüm arızalandı bayan acaba hülogggmu diyor.. :D

nil hanım, sadece başbakan ile dalga geçilmiyor ki, devlet bahçeli'nin 40 yaparına, alayınızı gafına da çok güldük zamanında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri