başbakanın havaalanı yaptıracağını duyunca çok sevinen teyze

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Medya ve İçerik
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse ben daha fazla yüklenmeyeceğim .. Nil kardeşimi de anlıyorum zira onun geçtiği bu ruhaliyetden ben de geçtim .. Samimiyetine de güveniyorum ama inşaALLAH bir gün o da neyi anlatmak istediğimizi fark eder ..

Ne var bunda sevinemezmi yada sevemezmi Erdoğanı.Tabi böyle bişi doğru değil yakmalı yıkmalı ölümlere sebep olmalıydı eylem yapmalıydı ki o zaman alay etmezdiniz onunla.Size sözüm müslüman müslümanla alay edip onu hor görmez müslüman sever din kardeşini yaradandan ötürü.Ha tabi sen şimdi bu bayanın verdiği oyuda kabullenmezsin gözünde kim bilir kaç sıfata soktun cahil okumamış eğitimsiz neyse .....

Eylemcilere terörist ve katil benzetmesi yaptıktan sonra kurduğun cümle "müslüman müslümanla alay edip onu hor görmez müslüman sever din kardeşini yaradandan ötürü."

Son derece samimiyetsiz bir yaklaşım bu. Siz, sizin gibi düşünmeyenleri içten içe yeterince Müslüman olmamakla suçluyorsunuz. Değerlendirme kıstasınızın Müslümanlık olması zaten yanlışken, onu da bizim gibi düşünen/farklı düşünen diye ikiye ayırıyorsunuz. Erdoğan'ın da tam olarak yaptığı bu.

Sizin gibi düşünmüyorsa mağdur olmuş, haksızlığa uğramış umurunuzda değil. Ötekileştirmek içinize işlemiş. İdeolojik düşünceleriniz inancınızın "yaratılanı yaratandan ötürü sevmek" düsturunun bile önüne geçmiş. Haksızlığa karşı susup susmamayı yine ideolojinize göre belirler olmuşsunuz. Hırsızlıkları, yolsuzlukları ve adaletsizlikleri ideolojinize göre değerlendirir olmuşsunuz. Ve size bu durumunuzu izah etmeye çalışan insanlara kibirle bakıyorsunuz.

Sizi bu hale getiren de Erdoğan'ın ta kendisidir. Ben hayatım boyunca Türkiye toprakları içinde İslam'a bu kadar zarar veren bir yapı görmedim.

Kadının biri erdoğanın dötünün kılıyım der ses etmezsiniz biz dalga geçiyoruz diye sitem edersiniz asıl siz kendinizle dalga geçip küçük düşürüyorsunuz haberiniz yok..

nil hanım, sadece başbakan ile dalga geçilmiyor ki, devlet bahçeli'nin 40 yaparına, alayınızı gafına da çok güldük zamanında.
Ben başbakanıda gectim artık insanımızla eğleniliyor aşağılanıyor neyse devam edin buyurun aldığınız eğiitimlede sonuna kadar övünebilirsiniz ;)

Neyse ben daha fazla yüklenmeyeceğim .. Nil kardeşimi de anlıyorum zira onun geçtiği bu ruhaliyetden ben de geçtim .. Samimiyetine de güveniyorum ama inşaALLAH bir gün o da neyi anlatmak istediğimizi fark eder ..
Yok devam edebilirsiniz aldığınız eğitim okuduğunuz kitaplar cürüttüğünüz dirsekler boşa gitmesin alıştım ben artık burda coğu insan tarafından sırf siyasi görüşüm yüzünden dışlandığımıda biliyorum inanın sorun değil .

Siyasi görüşün yüzünden değil onu savunma şeklin yüzünden.

Elle tutulur bir sey söylesen içim gam yemeyecek

Ben başbakanıda gectim artık insanımızla eğleniliyor aşağılanıyor neyse devam edin buyurun aldığınız eğiitimlede sonuna kadar övünebilirsiniz ;)

aldığımız eğitimle ne alakası var yav, ailem beni mevsimlik işçi olarak yetiştirdi hep, kardelen ayşe okula giderdi ben pamuk tarlasına heygidi günler. şuanda çocuk gelinim açıktan harvırdı bitirdim inşallah ilahiyat fakültesi, adnan oktarın yanında kedicik olarak başladım.

Ne var bunda sevinemezmi yada sevemezmi Erdoğanı.Tabi böyle bişi doğru değil yakmalı yıkmalı ölümlere sebep olmalıydı eylem yapmalıydı ki o zaman alay etmezdiniz onunla.Size sözüm müslüman müslümanla alay edip onu hor görmez müslüman sever din kardeşini yaradandan ötürü.Ha tabi sen şimdi bu bayanın verdiği oyuda kabullenmezsin gözünde kim bilir kaç sıfata soktun cahil okumamış eğitimsiz neyse .....
Nil seni uzun zamandır takip ediyorum siyasi konularda Partizan olmadığını iddia eden bir insansın ama o kadar erdemsiz yorumlarına şahit oluyorum ki senmi Partizan değilsin sen değil misin insanların kararlarına saygı inançların saygı duyulsun denen peki bu tavrın bizlere saygısızlık değil mi akp için kim ne düşünürse düşünür ne yazarsa yazar sen gelip hemen yargıliyorsun konudaki videoyu izleyemiyorum ama anladigim şu kim ne yorum yaparsa yapsın sen istediğini algılıyor sun asıl erdem fikirlerini kendine saklamaktır . Ve sen muslumanliklarina inançlarına laf edemezsin insanların. Bu sitede kimse benim siyasi fikrimi bilmez neden ben ot muyum Hayır ama kimseye şahsi fikirlerim ve onların fikirleri için saldırmam. Bence artık sende biraz durmalisin tavrın ve dilin çok agir

Yok devam edebilirsiniz aldığınız eğitim okuduğunuz kitaplar cürüttüğünüz dirsekler boşa gitmesin alıştım ben artık burda coğu insan tarafından sırf siyasi görüşüm yüzünden dışlandığımıda biliyorum inanın sorun değil .

Burada komik olan ne siyasi inanci,ne dini inanci ne de egitimiydi.
burada gulunen verilen gereksiz asiri tepkiydi, otomatige alinmis gibi tepki veriliyor mitinglerde vesaire, burada sirf bu teyze basi kapali oldugu icin komik gelmedi, tepki asiriydi ve buna gulundu. siz de arkadasiniz garip olagandisi bir sey yaptiginda gulmuyor musunuz? nesi var bu kadar alindiniz anlamadim. teyze akrabaniz mi? siz de mi yaptiniz yoksa gulunmesine bu kadar icerlediniz? anlamis degilim niye bunu farkli dini siyasi kulturel boyutlara sokup uzatiyorsunuz. ki bunu da siz yapyorsunuz sizden baska kimse yapmiyor.

Teyzem cahillik yapmış bizim milletimiz de gülmeye yer arıyor zaten.

Nil seni uzun zamandır takip ediyorum siyasi konularda Partizan olmadığını iddia eden bir insansın ama o kadar erdemsiz yorumlarına şahit oluyorum ki senmi Partizan değilsin sen değil misin insanların kararlarına saygı inançların saygı duyulsun denen peki bu tavrın bizlere saygısızlık değil mi akp için kim ne düşünürse düşünür ne yazarsa yazar sen gelip hemen yargıliyorsun konudaki videoyu izleyemiyorum ama anladigim şu kim ne yorum yaparsa yapsın sen istediğini algılıyor sun asıl erdem fikirlerini kendine saklamaktır . Ve sen muslumanliklarina inançlarına laf edemezsin insanların. Bu sitede kimse benim siyasi fikrimi bilmez neden ben ot muyum Hayır ama kimseye şahsi fikirlerim ve onların fikirleri için saldırmam. Bence artık sende biraz durmalisin tavrın ve dilin çok agir
Beninmi ağır tavırlarım yapma Allah aşkına evet belli oluyor sen sadece beni izlemişsin doğru burada ben Erdoğanı değil o kadınla eğlenilmesine gönlüm el vermedi bende çok komik karikatürler görüyorum yazılar videolar muhalefetle ilgili ama paylaşmıyorum çünkü başından beri partide benim için ikinci planda ben insanlara hakareti küfürü eğlenilmesini yakıştıramıyorum eğer burda o kadınla eğlenilmesine tepkim sizlere saygısızlıksa buyurun arkadaşlar bugün kendinize iyi bir eğlence buldunuz tadını cıkarın sonuna kadar.

KloY9B.jpg

asdhdjakak

Beninmi ağır tavırlarım yapma Allah aşkına evet belli oluyor sen sadece beni izlemişsin doğru burada ben Erdoğanı değil o kadınla eğlenilmesine gönlüm el vermedi bende çok komik karikatürler görüyorum yazılar videolar muhalefetle ilgili ama paylaşmıyorum çünkü başından beri partide benim için ikinci planda ben insanlara hakareti küfürü eğlenilmesini yakıştıramıyorum eğer burda o kadınla eğlenilmesine tepkim sizlere saygısızlıksa buyurun arkadaşlar bugün kendinize iyi bir eğlence buldunuz tadını cıkarın sonuna kadar.

Birincisi yaşı kaç olursa olsun insanlar kendini bu duruma dusurmemeli o kendini düşünmuyorsa sana ne oluyor ben öz Teyzem i bu kadar savunmam şimdi senin gözünde ben yaşlılara saygısızim değil mi? Hayır bu konu senin demagoji olarak kullandığın bir konu bence o kadar. O sadece yaşlı beyni var yani sen savunmasanda o yapacağını bilir bilinçli yapmış zaten . Onun için mumkunse bana teyze yi savunuyorum deme savunacak bişey bulamiyorsun sadece. Ve ben benden küçük insana bile saygı duymayi bilirim bunun siyasi görüşüm yada eğitimimle de zerre alakası yok. Nil lütfen bence sen beni anladın uzatmaya lim sana saygı duyuyorum siyasi görüşüne dil uzatmiyorum aynı çağdaşligi sendende bekliyorum

Seni hiç bir zaman dışlamadım .. Bilgi bakımından da vasıf bakımından da alalade sıradan biriyim bu arada .. Sadece cümle kurabilmesini becerebiliyorum biraz o kadar .. Üzdüysem seni farkında olmadan yapmışımdır gücenme bana kardeşim ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri