başbakanın havaalanı yaptıracağını duyunca çok sevinen teyze

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Medya ve İçerik
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tabiki hepsi aynı değil siz benden daha iyi bilrisiniz o halde aylarca burada tüm forum üstüme gelsede sizi savundum.

Anlarım tabi.
Ama her oluşum da farklılıklar var.
Göstericilerden provakatör çoktu ama sırf eylem hakkını kullanmak için gelenler de vardı.
Eylem haklarına belli bir yere kadar izin veriliyordu.
O sınıra gelince bizim arkadaşlar anons ediyordu daha ileri gidemezsiniz diye. İşte iyi-kötü hep orada belli oluyordu.
O sınırda göstericilerden kötü olanlar barikatları aşmaya çalışırken iyi olanlar söyleyeceğimizi söyledik hadi dönelim diyordu.
Yine aynı şekilde o sınırda kötü polisler joplarını sallarken iyi polisler ortalığı yumuşatmaya çalışıyordu.

Demek istediğim Dünya'nın her yerinde insanlar sadece ikiye bölünür.
İyi İnsanlar ve Kötü İnsanlar..

Maria puder bu sözüm sizede olsun o zaman :)

Çıkmasaydınız kardeşim bana neden bişey olmadı ne işim var cehennem gibi olan meydanlarda bu ülke çok yürüyüşlere eylemlere şahit oldu kimsenin burnu bile kanamadan çok masum insanların canı yanacak dedim hep yandıda devamıda gelecek bu şekilde devam ettikçe.Otobüs kayıp değilmi zarar değilmi beş dakika gec gelse küfürü basmasını bilirsiniz ama değilmi.

Az önce müslüman müslümana bunu yapar mı diyodun n'oldu?
Tamam kardeş sen bin otobüsüne beş dakika geç gelse kıyameti koparan sen oluyosun bence akjsljaks
Ne otobüsmüş arkadaş trilyonlar çalınmış kıçı kırık belediye otobüsünü savunuyo bana burda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri