başbakanın havaalanı yaptıracağını duyunca çok sevinen teyze

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Medya ve İçerik
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nil hanım, buna da mı acıyalım, gülmeyelim yapmayın şimdi.

Kd6jkr.jpg

Seni hiç bir zaman dışlamadım .. Bilgi bakımından da vasıf bakımından da alalade sıradan biriyim bu arada .. Sadece cümle kurabilmesini becerebiliyorum biraz o kadar .. Üzdüysem seni farkında olmadan yapmışımdır gücenme bana kardeşim ..
Sen dışalamdın seninle konuşmamız oldu bizim ama ben burada siyaset dışında bir arkadaşımın paylaştığı bir konuda alıntı yapıyorum yorum yazıyorumkötü birşeyde değil arkadaşlık kurma adına kimseye düşman olmadığımı göstermek adına ama o kişi siyasal konular olunca hiç bir alıntımı atlamaz her düşüncemle sonuna kadar alay ederken başka yerde beni tanımamazlıktan geliyor ben herkesi vicdanıyla başbaşa bırakıyorum

Ahahaha süper ya :D
Teyzem benim ya ellerinden öperim,süpersin ama keşke az bi dinlesen ne diyor diye :D

NiL

Ben senin samimi olduğunu düşünüyorum.
Ama bence yazdığın yorumları herkes sana yükleniyormuş gibi hissettiğin için ikinci bir defa düşünmeden yazıyorsun.
Burada senin anlatmak istediğin her şeyi bence bütün arkadaşlar anlıyoruz.
Sen Anadolu kadınına toplumun gözünde hep okumamış, cahil diye ön yargıyla bakıldığını ve bu yüzden hor görüldüğünü söylüyorsun.
Ki bu düşüncende sana katılıyorum.
Maalesef çoğunlukla böylede bakılıyor.
Ama yukarıda bir arkadaşın belirttiği gibi sende eylem yapan insanlarımıza bu saldırgan, bu terörist diye ön yargıyla bakıyorsun.. ( Aralarında terörist yok mu maalesef var ama sadece tepki göstermek, sesini duyurabilmek için eylem yapanlar da var)
Sana göre diğer insanların Anadolu kadınına bakışı neyse, onlara göre senin de eylemcilere bakışın aynı.

Senin bakış açın = Eylemci - Terörist
Bazı kesimin bakış açısı = Anadolu Kadını - Cahil

ulan şu tip bide izmirdeymiş ya görsem yemin ediyorum oturur konuşurdum :D kesin inşaata topu kaçmış bunun.
Dedimya kardeşim eğlenin dilediğiniz gibi ben kendim üzerime düşen açıklammaı yaptım görüşümü sundum iyi eğlencelerde diledim size.O adam eylemcilerden olsaydı tipi hoşunuza giderdi bunuda demeden gecmek istemiyorum hatta cağdaş ötesi olurdu tarzıyla ;)

Dedimya kardeşim eğlenin dilediğiniz gibi ben kendim üzerime düşen açıklammaı yaptım görüşümü sundum iyi eğlencelerde diledim size.O adam eylemcilerden olsaydı tipi hoşunuza giderdi bunuda demeden gecmek istemiyorum hatta cağdaş ötesi olurdu tarzıyla ;)

valla şu tiple bırak eylemci peygamber olsa sevmem be .

Gereksizce uzayan bi konu .. Nil sen kimseye yorum yapma, senin paylaşdıgın şeyede burdakiler yapamaz. Eğer görüşleriniz farklıysa; sevgi duymayabilirsiniz birbirinize ama saygı duymak zorundasınız ..! Seninle bunu hatırlarsan özelde konuşduk. Sen farklı görüştekilere cevap verme, senin açdıgın konulara da onlar vermesin. Çok gereksizce uzadı ...

Albert Einstein ne güzel demiş.

Hâlâ anlayamadınız değil mi?
Önemli olan haklı ya da haksız olmak değil.
Kavganın kazananı yoktur.
Ya kaybedersiniz ya da daha çok kaybedersiniz.
Önemli olan kalp kırmamak.
Önemli olan yargılamadan,karşılıksız sevebilmek ve iyilik yapabilmek.
Haklı bile olunsa özür dileyecek kadar asil olmak,bilge olmaktır.
Egonuzu kontrol edemediğiniz sürece,
O sizi kontrol etmeye devam edecek.
Böyle olduğu sürece tüm dünya sizin bile olsa asla mutlu olamazsınız.

Videoyu şimdi izleyebildim teyze başka bir yere odaklanmışken bir anda gelen tepkilerle bağırmaya başlıyor onun bu davranışına yanındakiler gülüyor asıl Akpli teyze ile diğer teyzeler gülüp dalga geçiyor aslında.. Eminim Başbakan'da izlese gülerdi bu teyzemize..

Ya ne ağlaması ne eglenmesi. Kaç tane eylemci resmi paylaşıp tapıldı. Bu sitede böyle bişey olduda ben mi kaçırdım bişeyler i savunurken somut delil sun ortaya boş atıp dolu tutma. Eylemci yada teyze yada sıradan bi insan yada sen yada ben konu bu değil hele konu senin oturup ağlaman değil sen bu konu için anlayacaksan hayatın muhteşem çok mutlusun kafanda boş oturup aglayacak yer arıyorsun demektir. Sen nasıl ki bu teyze ye dil uzattirmiyorsan seninde eylem yapanları aşağılama hakkın yok azcık düşün öyle yaz hep bi ucu eksik fikirlere sahipsin ve bunu gözyasıyla manevi hislerle tamamlaya mazsin

Anneme babama şükrediyorum bazen, düşünsene yani ikisini de seçemiyorsun, tam karambol :D kim bilir belki kimin çocuğu olacaktık da direkten döndük

Nil sen teyzeyi savunmyorsun, sen gruplastiriyorsun. o oyle olsaydi hosunuza giderdi gibi bir lafla vurgulamak istedigin seyden cok uzak bir yorum yapiyorsun. tanri askina biraz dur dusun yorum yaparken. kendinle celisen yorumlar yapiyorsun. insanlarin uzerine geldigini hissediyorsan bir dur dusun acaba ben de bir sey yapiyor muyukm diye? ha gereksiz yere gelindigini dusunuyorsan dogru bulmuyorum, birilerini asagilayip korkutarak kotuleyerek yorum yapilmasini sevmem. insani insan dogasnda yargilamya inanirim, inanclari yonunden degil. ama sen inancla, partiyla alakali olmayan biri konuyu parti ve inanc hatta kulturel boyuta KENDIN tasidin,sonra agliyorsun. ve bu boyuta tasimaya da devam ediyorsun, senden baska kimse buraya cekmedi konuyu. biraz durup kendi yaptikalrini da dusunmen gerek.

Yahu gereksiz yere kendinizi germeyin.He he deyip gülüp geçin.=) Ne anlatırsanız anlatın insanların sabit düşüncelerini değiştiremezsiniz.Neyse gerginlik bana da bulaşmasın :D

Biz artık türkiyede herşeye gülüyoruz , Çünkü artık hayatımızda şaka gibi olaylar , asla olmaz dediğimiz olaylar oluyo , ve zaten teyzede gülüyo yaptığına , biz niye gülmiyelim ki :))

her şeyi farklı yerlere çekmekte üstünüze yok yahu. kadının yaşı kaç olursa olsun şu tavrı komik değil mi? yada diğer g*t kılı diyen teyze hakkında yazılıp çizildi bir çok şey. suç kimde yazanda mı yazdıran da mı? tatava yapma gül geç. aksjda

gülüp geçmeyi geçtim, fakat ben okudum ettim buldum çabaladım nasıl olurda benim oyumla dağdaki çobanın oyu bir olur mantığını savunanları anlamak güç oluyor. milli iradeyse milli irade budur. daha düne kadar bunun gibi annelerimiz teyzelerimizdi sırtında mermi taşıyanlar. onlarla gurur duyabiliyorduk. üni okumalar filan olmayınca. ama gel gör ki üni okumaya başladık bi kendimizi beğenmişlik ben herşeyi bilirim havaları, kimse kusura bakmasın, 10 diploması olan da 1 oy, başbakana sevgisinden ÇIĞLIK ATAN TEYZEM DE 1 OY, demokrasiyse al sana demokrasi. MİLLİ İRADEYSE AL SANA 2002 den beri MİLLİ İRADE. saygı duyan duyar duymayana da saygı duyulması beklenmesin, eziklik psikolojisi yaşamasın. fikirlere önem verilmesi için önce saygı duymayı öğrenicen.

Yazık teyzeme, allah bilir kaç kez uçağa binmiştir veya kaç kez binecektir. Ama sevinci gözlerinden belli ona bir şey vaad edilmiş çünkü. Pembe tablolar çizilmiş daha doğrusu.

Ama farkında değil ki teyzem o çaldıkları paralarla 3 tane havalimanı yaparlardı oraya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri