ÜSözlük Aze

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
bazen hala nasıl bir tepki vereceğini kestiremiyorum, çok samimiyken birden sizi bozabilir,alınabilirsiniz ya da alınabilir.
ancak dobra olduğunu ve söylemlerini dile getirmekten hiç çekinmediğini biliyorum, bazen aşırı dobra.
yolun aydınlık ve çiçekli bahçelerden geçsin kiraz, ayağına taş değmesin.
haddimizi ve hukukumuzu bilerek seviyoruz.ehehe

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
skjj Zaten sırıtma vura vura, git len bu mahalleden.. dememek için kendini zor tutanlar var.. bunu yapsaydım kesin bu sefer beni depiklerlerdi.......
Bu arada hayırlı olsun Aze hanım..
güzel bir şey olmuş hayatınızda.. biz seni tebrik ederken.. siz de sevgilinizin vücut dilini cözmeye başlayın.....

Ama şöyle bir şey yaşamanız da mümkün gibi görünüyor....

Ekli dosyayı görüntüle 47098
Mihriban parçasıni açarsa, gider saçımızı sarı yaparız Anna hanımcım...

bazen hala nasıl bir tepki vereceğini kestiremiyorum, çok samimiyken birden sizi bozabilir,alınabilirsiniz ya da alınabilir.
ancak dobra olduğunu ve söylemlerini dile getirmekten hiç çekinmediğini biliyorum, bazen aşırı dobra.
yolun aydınlık ve çiçekli bahçelerden geçsin kiraz, ayağına taş değmesin.
haddimizi ve hukukumuzu bilerek seviyoruz.ehehe
Bazen aşırı tepki veriyorum evet... Sonra üzülüyorum da niye böyle yaptım diye. Aeg'in paylaştığı kuşmuşum meğer...

Kime elimi atsam seveni bol yeaaa :/
Acaba bana da kıyıda köşede, kapı ağzında yer kalmış mıdır? :(

• Kalp Gözler
Bazen aşırı tepki veriyorum evet... Sonra üzülüyorum da niye böyle yaptım diye. Aeg'in paylaştığı kuşmuşum meğer...
şu bahsettiğin şiir aşırı merak ediyorum, ben de çok aradım ama bulamadım aze.

• Beğen
Kütahya'dan geçen majik ders verme azmiyle Aze'yi kaçırmış... Tembel olsam denk gelecekmişiz...

Senin de söylediğin gibi ortak arkadaşların çemberinde uzun süredir tanırım. Her daim iyi olarak duydum. Eh nitekim öyle olduğunu görmek bilinçsiz bir uzunluk hali sonrası peyda oldu. Çok daha önceden dahil olunmalıydı düşüncesi içimde filizlenirken geçmişe ne hacet diyerek önümüzdeki günlerin iyi şeyler getireceğine inanıyorum. Eş zamanlı uzaklığın iki kutbu olduğumuzdan çemberin tamamlanması hayli vakit almış, öyle yoruyorum. Samimiyetin de saçların gibi süzülüyor, gözlerini alamayanlari da anlıyorum. Her şey gönlünce olsun Azebeybi, kucaklandin.

• Kalp Gözler

demek sen trabzonsporlu oldun ha. yakışmış..
hayırlara vesile olsun bebeğim..
hayırlara,
vesile,
olsun.

• Kalp Gözler
Selam ederim güzellik, bir süredir yokluğun dikkat çekmeye başladı, eh forum ortamında ben de seni özledim.
Ve müjdeli haberi senin nezdinde vermek istiyorum herkese..
Şırdancı Aze.. yakında siz değerli forum üyelerini yapacağı açılışa bekliyor. Sevgili ortağı Psinoza ile şırdan işine girmeye karar verdiler, şu an bu işlerle bizzat kendisi ilgilendiği için çok yoğun.
Yakında yapılacak açılışı buradan duyuracak, forum üyelerine %50 indirim mevcut arkadaşlar.
Bismillahirrahmanirrahim hayırlı olsun diyelim..
Böyle girişimci arkadaşlarım olduğu için çok mutluyum, ben de katkı vermeye çalışacağım bakalım. Seni seviyorum şırdancı Aze. Canıms :)

Kimseler görmedi Aze hanım..
Bu dünyadan sen geçtin.. içinde umutların kırk kilitli sandıkları.. elinde bir avuç düş ölüsü yüreğin..

Böyle de dünyadan göçüp gitmişsin gibi oldu......

Selam ederim güzellik, bir süredir yokluğun dikkat çekmeye başladı, eh forum ortamında ben de seni özledim.
Ve müjdeli haberi senin nezdinde vermek istiyorum herkese..
Şırdancı Aze.. yakında siz değerli forum üyelerini yapacağı açılışa bekliyor. Sevgili ortağı Psinoza ile şırdan işine girmeye karar verdiler, şu an bu işlerle bizzat kendisi ilgilendiği için çok yoğun.
Yakında yapılacak açılışı buradan duyuracak, forum üyelerine %50 indirim mevcut arkadaşlar.
Bismillahirrahmanirrahim hayırlı olsun diyelim..
Böyle girişimci arkadaşlarım olduğu için çok mutluyum, ben de katkı vermeye çalışacağım bakalım. Seni seviyorum şırdancı Aze. Canıms :)

adana da şırdancı açtığına dair kesin olmayan duyumlar var...
yaklaşık iki saat boyunca kâr marjını hesapladığımız şırdancılık işi baya kafamıza yatmıştı o gün....

Evet arkadaşlar bir süre daha @Aze hanımı özleyeceğiz.. forumun haremlik selamlık olması durumunda online olacağına dair söylemler var. Artık kumarı bıraktı, flört işlerini bıraktı, alkol ve sigarayı terk etti..
Kendini imana adamış bir birey olarak yaşamaya karar verdi, bu büyük değişimin arkasındaki nedenleri tam olarak bilmiyorum ama hak yolunda başarılar diliyorum.. Bismillahirrahmanirrahim.
Seni özledim Aze hanımcığım, ve kötü müzik zevkine rağmen bir şarkı bırakıp gidiyorum.
Şırdancı Aze..

• Kalp Gözler
Geçen sana soracaktım @Run Aze nerde diye. Valla aklımdan geçti araya bir şey girdi heralde unuttum.

Çok selam söyle Aze’ye..

• Kalp Gözler
Geri