Stockholm Sendromu
Elmas Üye
ben daha çokk<333
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hele İsmaile bak heleAze'yi bir daha göremeyiz.![]()
Mihriban parçasıni açarsa, gider saçımızı sarı yaparız Anna hanımcım...skjj Zaten sırıtma vura vura, git len bu mahalleden.. dememek için kendini zor tutanlar var.. bunu yapsaydım kesin bu sefer beni depiklerlerdi.......
Bu arada hayırlı olsun Aze hanım..
güzel bir şey olmuş hayatınızda.. biz seni tebrik ederken.. siz de sevgilinizin vücut dilini cözmeye başlayın.....
Ama şöyle bir şey yaşamanız da mümkün gibi görünüyor....
Ekli dosyayı görüntüle 47098
Bazen aşırı tepki veriyorum evet... Sonra üzülüyorum da niye böyle yaptım diye. Aeg'in paylaştığı kuşmuşum meğer...bazen hala nasıl bir tepki vereceğini kestiremiyorum, çok samimiyken birden sizi bozabilir,alınabilirsiniz ya da alınabilir.
ancak dobra olduğunu ve söylemlerini dile getirmekten hiç çekinmediğini biliyorum, bazen aşırı dobra.
yolun aydınlık ve çiçekli bahçelerden geçsin kiraz, ayağına taş değmesin.
haddimizi ve hukukumuzu bilerek seviyoruz.ehehe
şu bahsettiğin şiir aşırı merak ediyorum, ben de çok aradım ama bulamadım aze.Bazen aşırı tepki veriyorum evet... Sonra üzülüyorum da niye böyle yaptım diye. Aeg'in paylaştığı kuşmuşum meğer...
senin attığını ölü balık gibi dinledim, sarrrrrrrrmadı.
demek sen trabzonsporlu oldun ha. yakışmış..
hayırlara vesile olsun bebeğim..
hayırlara,
vesile,
olsun.
Selam ederim güzellik, bir süredir yokluğun dikkat çekmeye başladı, eh forum ortamında ben de seni özledim.
Ve müjdeli haberi senin nezdinde vermek istiyorum herkese..
Şırdancı Aze.. yakında siz değerli forum üyelerini yapacağı açılışa bekliyor. Sevgili ortağı Psinoza ile şırdan işine girmeye karar verdiler, şu an bu işlerle bizzat kendisi ilgilendiği için çok yoğun.
Yakında yapılacak açılışı buradan duyuracak, forum üyelerine %50 indirim mevcut arkadaşlar.
Bismillahirrahmanirrahim hayırlı olsun diyelim..
Böyle girişimci arkadaşlarım olduğu için çok mutluyum, ben de katkı vermeye çalışacağım bakalım. Seni seviyorum şırdancı Aze. Canıms![]()