ÜSözlük Aze

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
mrb aze hnm...
duydum ki bugün de sizi övecekmişiz...djksjd
çok samimi bir yazı dili var, çok gülüyorum okurken. bazen de gülünmesi gereken yerde hüzünleniyorum. dhsjhj kendisiyle kavga ettiği anısını anlattığı başlıkta üzülmüştüm neden bilmiyorum kdjsj aslında gülmüştüm de djskj bir duygu yağmuruydu adeta...:D
uzaktan uzağa hoşlaşıyorum, sanırım annesiyle ile "geçmiş olsun" mesajlaşmamızdan başka da özel bir diyaloğumuz olmadı. bana biraz favela'nın dişisi gibi geliyordu, iyi ki banlanmış, kızı gölgeliyordu... bu kim yaaa, kızı kapatmış....
umarım banını açmazlar kjdsa
Mrb larien hanım...
Sozlerin için teşekkür ederim, biz ikimiz biraz birbirimize mesafeliydik doğal olarak tanımadığımız için birbirimizi, arada begenilesiyorduk ama hep belirli sınırlar çerçevesinde jdks, yalan samimiyettense öylesi güzeldir senin mesafeli yönünü severim bu yüzden.
Hikayelerimin güldürmesi mutlu ediyor beni, üst üste anilarimla ilgili böyle güzel tepkiler alınca şöyle hissediyorum......
Screenshot_20210812_232805.jpg
Daha önce demişimdir, kötü anılar bir süre sonra espri şeklini alıyor bende, madem unutamiyoruz yüzümüzü güldürecek şekle çeviririz değil mi...
Anne bağlayıcı konulardır ehe evet ilk kez o zaman özel bir konuşmaya geçtik ve o zaman demiş miydim hatırlamıyorum ama forumda aramızda sorun olmasa da nadir konuştuğumuz arkadaştan öyle bir mesaj gelmesi benim için çok anlamlıydı. Ölsem dahi unutmam öyle jestleri...
Golgeliyordu favela değil mi evet ya jfjsjd kudursun tüm arkadaşlarını kaptım onun ahahahah yine de larienin ünlü sözü ile kapanışı yapalım,
ey x açın şu favenin banını hdksjd

Ovme varsa ben de varim, kendisini cok aciksozlu ve de adil buluyorum. Aze hanim gibi duz insanlari severim.
Bir keresinde üstteki üye konusunda, çok adil biri aze demiştiniz w hanım, nasıl hoşuma gitmişti nasıl gitmişti anlatamam eheheh
Teşekkür ederim w hanım (:

• Kalp Gözler
Tepkiler: W
Hislerimiz karşılıklı :emoji_heart_eyes_cat: Angie hanımcım hangi konuda kızmıştın bana ben çoğu zaman yazdığım şeyin farkında değilim gerçekten, istemeden sinirlendirdiysem kusura bakma
Ben aramızda hiç sorun hatırlamıyorum aslında, hep olumluydum olsun önceden kızsan da şimdiki zaman önemlidir... *-*
Benimle değil canım Aze hn. Çok eski bir mevzu. Olabilir tabii ben de farkında olmadan kızdıracak mesajlar yazabiliyorumdur. Şu anda bilinçli yaptığınızı düşünsem böyle güzel düşünmem hakkınızda. İnsan beşer şaşar. Önemsiz ayrıntı. Seviliyorsunuz. <3

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
hilo, lena, aze ve benim olduğumuz grupta bana sürekli ‘dilan, dilan dilan’ deyip duyuyordu. espri yapıyor sanıyorduk meğer ciddiymiş…..hjşjljka adımı dilan sanıyormuş… sonrası kahkaha tufanı. eğlenceli olmasının yanı sıra, kişilere olan net tavrı hoşuma gidiyor. sevdiğine sevdiğini cümleleriyle değil davranışıyla yapıyor; şov yok, dümdüz. diğer forumdan biliyorum sevmediğinin vay haline, aman diyim. burçdaşım belki de yakında sırdaşım olur. bi çayımız ve gıybetimiz var. haber bekliyorum boncuğum<3

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Kalp Gözler
hilo, lena, aze ve benim olduğumuz grupta bana sürekli ‘dilan, dilan dilan’ deyip duyuyordu. espri yapıyor sanıyorduk ama meğer ciddiymiş…..hjşjljka adımı dilan sanıyormuş… sonrası kahkaha tufanı. eğlenceli olmasının yanı sıra, kişilere olan net tavrı hoşuma gidiyor. sevdiğine sevdiğini cümleleriyle değil davranışıyla yapıyor; şov yok, dümdüz. diğer forumdan biliyorum sevmediğinin vay haline, aman diyim. burçdaşım belki de yakında sırdaşım olur. bi çayımız ve gıybetimiz var. haber bekliyorum boncuğum<3
Hjdksjdjs Dilan diye okumuştum forumda, üçünüz doğrusunu söyleyince ben yine emin olamamistim hdksjd gerçi sana Dilan hiç gitmiyordu, Dilan ismi berivan ismi gibi bir şey... Yuzunu gözümün önüne getiriyorum yok uymuyor ama o an Allah da onu Dilan yapmış demek ki dedim ne bileyim.... Hdjsjs
Doğum günlerimiz de yaklaşıyor, üst üste bombaları patlatalım en iyisi... ; )))
Ben senin bu gerçek samimiyetini seviyorum.
Yenirsin...

inanma aynılarını bana da dedi geçen akşam.
y(d)ilan bu

• Üzgün
Çok naif, çok hoş bir insan. Kırmayan, üzgünken bile tebessümü esirgemeyen, duyarlı ve asil.
Zarafet akıyor varlığından.
Hep mutlu olun sevgili Aze.:emoji_rose:

• Kalp Gözler
Aze övülüyor denmiş. Bir koşu övmeye geldim ama o kadar güzel övülmüş ki bana övecek bir şey bırakılmamış. Neyse, bu sefer arkadaşlara katılmakla yetineyim….

Geri